Frida, Hälsa, Stockholm

Nk event, middagar och utgång...

Hejsan! Ville göra en recap om vad jag gjort sedan jag skrev sist... På kvällen i tisdags var jag med pappa på öppningen av nya sportavdelningen på Nk. Det var verkligen så häftigt gjort - Och så himla stort! Efter det åt middag och tog ett glas vin på Eataly - Åt godaste bruschettan med tryffel, ricotta och svamp! Sen åkte jag hem till Douglas och sov över där.

I onsdags var jag och fixade hårtet och Douglas mamma igen ("Mirres" på Kungsholmen). Gjorde några få slingor och klippte pyttelite så det är fräscht nu när jag åker tillbaka till London. Blev jättenöjd som vanligt! Efter det mötte jag upp Isabel för en lunch på Kavalleriet. Åt en sjukt god kycklingsallad!!!

På kvällen igår åkte jag, Hedda och Disa och hämtade sushi sen åt vi och drack bubbel hemma hos Disa. Efter åkte vi in till stan en sväng. Var på Caféet men drog hem vid 02 så inte jättesent... Har dock varit riktigt seg idag så har hållt mig hemma och kollat serier endast hehe. Men ibland får man ha sånna dagar!

Imorgon ska jag försöka träna på morgonen sen ska jag hänga lite med Vera tror jag! Sen ska jag bara njuta av mina sista dagar hemma i Stockholm<3

Xx / Frida

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Skorna 😍👏🏼nouw.com/johannagrahn
Elin
Elin,
Vaaaaaart är jeansen ifrån?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229