Frida, Stockholm

Måndag & min sista jobbvecka...

Då var det måndag igen... Och sjukt att det redan har hunnit bli September? Sommaren har verkligen gått så sjukt fort och det känns som det ända jag har gjort är att jobba haha. Men det har vart kul! Nu är det faktiskt min sista jobbvecka här hemma i Stockholm men börjar inte skolan förrän den 26e så stannar kanske här några dagar extra, men vi får se...

Min helg har vart bra! Den började med att jag och mamma tog ett glas på grodan som sedan blev till en middag där med pappa också. Sen mötte jag upp några kompisar och drog till ett event på Tako. Vet inte hur men klockan blev helt plötsligt 03.30 så då kände jag att det var dags att åka hem... Jobbade hela lördagen och sen åt jag middag med Vera och Joy på Grodan igen faktiskt haha... Men asså deras mat är såå god och det är så himla mysigt att sitta på deras uteservering. Åt någon svampravioli första dagen och oxfilé carpaccio andra dgaen. Mums!

Blev en tidigare kväll på lördagen för var så himla trött och jobbade igår också. Sen mötte jag upp Vera igen efter jobbet för en fika och sen åkte jag hem och åt världens godaste pasta med familjen!

Här har ni lite bilder från helgen...

Min outfit: Läderblus från Zara / Vintage Läderbyxor / Boots från Rizzo / Vintage Gucci väska

Ska gå upp och fixa mig för ska till läkaren nu innan jobbet. Sen jobbar jag tills ikväll... Är så himla trött men det är bara att bita ihop nu sista tiden hihi.

Vi hörs! Puss / Frida

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
WOW, läderbyxorna!!!?? To die for!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229