Frida, Stockholm

Helgen

Hej kära ni! Ville bara göra en liten summering av helgen som vanligt... Det började med att jag jobbade hela fredagen. Sen efter jobbet mötte jag upp Vilma och Rebecca för en AW på Grodan där vi även sen fick sällskap av Charlie. Jättemysigt! Vi drack vin och pratade massor och sen tog vi även in lite mat. Gick en sväng till Brillo efter och sen kom Douglas och mötte upp mig.

Jobbade även hela lördagen... Men det var faktiskt mitt allra sista pass på NK! Känns lite sorgligt men samtidigt så så skönt! Har verkligen jobbat MYCKET i sommar känns det som haha. Iaf, efter jobbet åkte jag direkt hem för att snabbt byta om. Vi skulle nämligen ha "släktkalas" för mig, Hedda och Tyra som alla har fyllt år i somras. Vi åt godaste italienska buffén och massa tårta! Så himla mysigt! Efter kalaset var taken att vi skulle in till stan och hitta på något men vi var så trötta så vi gick bara och la oss hehe...

Men så skönt att vakna upp pigg igår (söndag)!! Jag och Douglas sov ut, åt en god frukost och sen åkte vi in för en promenad på Djurgården. På kvällen mötte vi upp resten av familjen för en traditionell söndags-middag på Ciao Ciao och sen åkte vi hem och åt massa godis och kollade film!

Har haft en riktigt mysig helg helt enkelt!<3

Puss / Frida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229