Rebecca, Resor, London

Från helgen

Glömde *såklart* att fota från festen förutom lite Instagram stories, men här är några bilder som jag lyckades skrapa ihop... <3

Tidigt i lördags så åkte jag från Arlanda till Gatwick och tog en bil till det här huset i West Sussex i England där jag och James hade blivit bjudna på en 50-årsfest. Var såå trött när jag kom fram men vi satte igång direkt med massa aktiviteter som att skjuta lerduvor och rida på polohästar. Wow vad de hästarna var fina och lätta att rida det var helt fantastiskt. I alla fall så gick dagen jättefort och vi var tvugna att åka till vårt hotell för att byta om men jag ville egentligen bara sova i typ 4 timmar! Vi bytte om ganska snabbt och blev upphämtade igen och jag skulle egentligen ha haft klackar och en peruk men de låg i väskan som var försenad så det blev inte så... Väl där så var det supertrevlig atmosfär och ett jättebra liveband, och jag och James hittade ett gäng människor i vår ålder vilket var ett plus haha.

Dagen efter åt vi frukost på hotellet och sen fick vi skjuts tillbaka till London och drack te hemma hos James kompis i Holland Park. Sen åkte vi tillbaka till James i Mayfair och köpte lite middag på Whole Foods och såg på Once Upon A Time in Hollywood på Filmhouse Cinema som är en nice biograf i Soho! Jag tror man fattar slutet om man känner till den äkta historien om Sharon Tate. På måndagen åt vi frukost tillsammans på Cecconi's som faktiskt ligger på samma gata som vi bor. Rekommenderar den restaurangen verkligen! Efter frukosten tog jag tåget från Paddington till Oxfordshire och nu är jag här.

xx R

Gillar

Kommentarer

CW
CW,
Vilken drömhelg! Synd att Daisy inte vara med:( Puss
forw
forw,
Vet! Hon missade en rolig kvällnouw.com/forw
L
L,
Var är din svarta byxdress ifrån? Wow!!
forw
forw,
Tack! Köpte den från Topshop för nästan 2 år sedannouw.com/forw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229