Frida, Hälsa, Stockholm

Becore

Hej på er! Hoppas ni mår bra?! Själv är jag HELT slut fastän jag har varit ledig från jobbet idag. Sov till 08.30, åt frukost och sen mötte jag upp Vera och Rebecca på Becore i Vasastan kl 11. Vi körde ett "megaformer" pass på 1h som var så sjukt bra! Man kör liksom som "pilates-aktiga" övningar på en maskin. Jättesvårt att förklara men googla så ser ni hahha... Iaf, sen efter tog vi en liten fika på Pom då det ligger precis bredvid. Mötte sedan upp Disa en kortis och sen tog jag bilen hem. Fick ett till tränings-ryck när jag kom hem och bestämde mig för att ta en kort spring-tur när jag ändå hade träningskläderna på men asså sen dess har jag varit totalt slut i kroppen.

Har legat och kollat YouTube och Wahlgrens värld i sängen sen klockan 16.30 nu tror jag?! Haha... Sen har jag ätit thai till middag också. Så himla gott! Men tror verkligen jag behövde en sån här kväll idag. Jobbar i tre dagar till nu och sen är mycket kul som händer i helgen!

PoK / Frida

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Skulle inte kunna göra ett inlägg om ekonomi? Typ vad ni behöver bara betala själva och vad era föräldrar hjälper till med?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229