Nu är det Fars dag och det har gått 2 dagar sen min intervju med Explorius. Jag har ännu inte fått något svar om jag är antagen eller inte så jag sitter här helt nervös och förväntansfull! Jag hoppas verkligen att jag blir antagen för då kommer jag känna mig mer säker om jag ska gå på intervju med STS och EF! För jag tänkte boka med dem efter att jag fått ett svar :) och självklart så vill jag bli antagen till Explorius för att jag vill kanske åka med dem!
Så just nu sitter jag och håller tummarna och hoppas att Explorius tycker att jag är en bra student :)

Men idag iallafall så vaknade jag på morgonen och grattade pappa:))) han blev jätteglad men vi vet inte än vad vi ska göra idag, kanske gå på bio eller något och kanske gå till farmor och farfar en stund. Jag hjälpte även min bror att slå in sin present (vilket var 4 ölflaskor😂) så han gav också sin present lite senare!
Men annars så är det en väldigt lugn dag, jag ska kanske ner till gymmet en stund och pappa håller på att jobba lite här hemma, så får vi se sen!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Såååå, jag kom precis hem från min intervju med Explorius. Och det gick verkligen jättebra! Ambassadören, Lisa, var verkligen hur gullig som helst och hon förklarade allt jättebra! Haha men närmare slutet när hon sa att vi skulle ta det på engelska så panikade jag lite men det gick bra ändå :) 

Jag var lite nervös innan intervjun men nu när den är över så insåg jag att man inte hade något att vara nervös över. Det är bara att slappna av och vara sig själv för det ända de vill ta reda på är vem du är och varför du vill åka etc. Så det är bara att prata på! 

Gahh jag hoppas verkligen att jag blir antagen! Men jag vill även gå på intervju med EF och STS så jag har något att jämföra med och se vad som passar mig bäst. Men mina föräldrar tyckte om Explorius och blev lite förvånade att jag sa att jag ville gå på fler intervjuer, men när jag förklarade varför så sa de att det var en bra idé och att de ville följa med :) 

Efter intervjun gick vi och åt middag på pizza hut och det känns mycket bättre nu när mamma och pappa vet alltihop om utbytesår och sånt, så nu kan vi prata om det och alla förstår vad vi pratar om! :))))))

Likes

Comments

Omg, igår hände något jättekul. Jag satt i min säng och plugga eller läste/kolla på youtube etc, och så ringer någon mig och jag förstår att det kanske är någon från en organisation eller nåt eftersom att jag inväntade ett samtal från en ambassadör. Och som jag gissade så var det en ambassadör från Explorius som ringde. Hon var verkligen jättetrevlig och ville verkligen att jag skulle komma på en intervju.. JA EN INTERVJU. Asså omg jag vet att det inte är en så stor grej men jag läser typ hela tiden om folk som går på intervjuer och hur bra det är att gå på dem så jag är verkligen så sjukt taggad! 

Haha när jag hade lagt på så sprang jag ner till pappa o bara "Du måste kopiera ut mina betyg!! Du måste följa med mig!! Mamma också!! Pappa glöm inte!!" Jag blev verkligen så glad och jag ska redan imorgon kl 6 åka till Explorius kontor inne i Stockholm och bli intervjuad! (Omg) 

Jag ville verkligen dokumentera min lycka jag fick när jag bokade intervjun så jag hoppas verkligen att det här inlägget inte kommer att försvinna någon gång! KOM NU IHÅG ATT DU VAR SÅ SJUKT GLAD OCH HUR FÖRVÄNTANSFULL DU VAR OCH ATT DU INTE KUNDE TÄNKA PÅ NÅGOT ANNAT UNDER DEN HÄR TIDEN

Likes

Comments

​Asså jag kan knappt fokusera på mina lektioner längre i skolan! Jag tänker konstant på USA och hur jag skulle leva där osv. Men jag känner mig också väldigt glad, alltså gladare än vad jag brukar, och jag tror jag känner mig så för att jag längtar efter något (i det här fallet USA) och det gör så att jag blir väldigt positiv och vill göra en massa saker så att jag kommer närmare min dröm. Jag blir taggad! Men det värsta är att så fort jag sätter mig ner och sitter still ett tag så blir jag så jävla trött och somnar nästan, vilket inte uppskattas av skolan..

Men idag har ändå vart en ganska bra dag med bra vänner i min klass, vi har skrattat och bara pratat och vart glada! Vilket också ger mig en glad känsla för jag umgås inte så mycket med folk från min klass, jag har typ 2 stycken som jag är med på fritiden vilka jag älskar så sjukt mycket och är jättetacksam att de finns i mitt liv. Men det är lite tråkigt att jag inte klickar så jättebra med min klass, självklart så är det mina vänner och jag är med dem i skolan men så fort skolan slutar så är det inget mer. Men jag börjar komma in på ett nytt spår och jag har frågat en i min klass om vi kan gå på gymnasiemässan tillsammans osv, så jag tror att det här sista året som jag har med de här människorna (jag går i nian) så kommer jag förhoppningsvis skaffa lite mer vänner :)) jag har även vänner utanför skolan som jag älskar otroligt mycket, men de är ca 2 år äldre än mig och de går på andra skolor så vi träffas inte lika mycket längre om vi gjorde när vi var små. Men självklart så träffas vi fortfarande :)

Likes

Comments

​Hej, det känns så sjukt annorlunda att sitta att skriva något som förhoppningsvis någon kommer att se ute på internet. Haha men det är kul, det är ändå ganska coolt att man styr helt själv över en "sida" eller vad man nu ska säga!

Jag har aldrig haft en blogg förut och jag vet inte ens om jag är bra på det här eller inte, men jag tyckte att det var en kul grej så varför inte! Mitt syfte med den här bloggen är inte att försöka satsa eller någonting, utan jag personligen älskar att läsa en massa bloggar som helt random människor skriver om sina utbytesår och om sina upplevelser, så jag tänkte att jag också vill göra det och så förhoppningsvis så kommer någon hitta min blogg och läsa lite och sitta och fantisera lika mycket som jag gör!

När jag läser bloggar så läser jag oftast om utbytesår av utbytesstudenter, så det är det jag har inspirerats av, för jag sitter bokstavligen 24/7 och läser bloggar och kollar på videos. Jag tycker det är sjukt kul och jag vet inte ens vad jag skriver längre för mina fingrar bara flyger runt på tangentbordet!! Om det är något jag är bra på så är det att börja skriva om någonting men sen bara tappa bort mig och skriva hur mycket som helst!

Så kom ihåg att jag bara gör det här för kul och jag hoppas att någon tycker att det ska bli kul att se vad jag har och skriva! :)

(och om någon har lust så kan man gärna rekommendera någon bra utbytesstudentblogg! Det blir aldrig för många! :))))

Likes

Comments