Ni hittar mig här @matdafo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Från Asos.com

Likes

Comments

Här ser ni vad jag shoppade i Stockholm, allt hittade jag på rea. ✌🏼

Likes

Comments

Alldeles snart är jag hemma i kära Ängelholm. Ska bli så skönt samtidigt som jag saknar S och hans familj i Sthlm. Jag hann tåget med råga i Gbg, så jag slapp vänta i 2 timmar. Det var dagens bästa.

Vi hörs mer imorgon kära blogg och läsare✌🏼

Likes

Comments

Bild 1 är från tunnelbanan och rulltrappan upp. Bild 2 är ifrån baren vi var på i lördags där jag träffade S vänner. Bild 3 är från när jag besökte Sergels Torg💚

Likes

Comments

Här ser ni en del av vad jag shoppat när jag varit här i Sthlm. 2 par jeans för nästan inga pengar alls plus en hoodie med extra stor mysig huva. Mumma!

Likes

Comments

Idag åker jag ifrån fina Stockholm och finaste S. Har varit riktigt kul att vara här, längtar tills jag kommer hit igen.

Har shoppat en del här så jag fick inte plats med allt i min lilla väska jag kom hit med... det löste sig med en stor plastkasse. Om cirka en timme åker jag och S mamma till tågcentralen där mitt tåg står och väntar på mig✌🏼 3 timmar tåg sen byte i Gbg till ett annat tåg som tar cirka 2 timmar sen är jag hemma!

Likes

Comments

Igårkväll gick jag och S ut i Stockholm. Vi slutade upp på en ungdomsbar där jag fick träffa hans vänner, dricka drinkar och äta snacks. Myyyys var det!

Idag ska vi in till Gallerian i stan, kanske besöka Gamla Stan igen och ta en fika på ett fint café jag kollat upp genom en Stockholmsguide. Sen imorgon vid 16 drar jag hemåt igen. Sad but true :(

Hoppas ni har en mysig söndag!💚

Likes

Comments

Jag och S körde till Gamla Stan, käkade en mycket god pizza på en italiensk restaurang innan vi körde hemåt.
Hann inte se så mycket av just Gamla Stan men om vi hinner blir det mer imorgon. Hoppas hoppas!💗

Likes

Comments

Idag besökte jag och S Stockholms stad, vi var bland annat på Sergels Torg, kollade i lite butiker, hittade en schysst kedja inne på Weekday som jag bloggat om tidigare.

Vi var också i Gamla Stan en liten sväng och åt lunch, himla mysigt!

Ikväll blir det lite festligheter, eller ja vi ska ut i Stockholm. Kommer bli kul!

Likes

Comments