Instagram @forsens

Instagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsensInstagram forsens

Vila i frid

Kvälls tankar. Idag var det begravning för min farmor. Min farmor som jag alltid haft kontakt med tills för 3-4 år sedan. Min envisa otroligt korkade farmor. Vi firade alltid jul ihop när hennes man Reijo var vid liv. Reijo en man med hjärta av guld. Varm, omtänksam och så snäll. Alltid kallat han min farfar, han var en farfar för mig. Min riktiga farfar har jag aldrig träffat , men det behövdes inte för jag hade Reijo ❤️.
Hur som helst är jag besviken & arg på farmor att kontakten dog ut, hon priotera andra i familjen högre. Sist jag träffade henne var när jag fyllde år 23år? 22? Minns inte riktigt. Då la hon piken "det var sista gången jag firar en vuxen människa". Handla aldrig om att jag ville fira mig för jag vill ha saker, utan för att det är ett tillfälle att samla alla nära & kära och att umgås ! Det skar sig mellan min far & farmor ( lång historia ) men där slutade vi höras av också.. jag höll med min pappa till 100% inte för att han är min pappa utan för att han hade rätt i det hela.. åren gick , jag fick en son. Min älskade Julian , inte ens då lyfte hon telefonen & sa grattis eller var ett dugg intresserad eller glad över att bli gammelfarmor. Sen fick vi flyga helikopter till Uppsala med Julian då han hade något som hette Malrotation & han opererades 2 gånger och det har vart en helvetes resa ända sen dess. INTE ens då hörde hon av sig. Jag vet att om Reijo hade levt hade det vart annorlunda.

Sen fick vi besked att farmor skulle opereras, hon ringde inte innan själv & berätta det utan fick reda på det från annat håll. Kort där efter dog hon.. och nu sitter jag här , tankarna flyger. Jag blir så besviken & arg på hela situationen. Nu är hon borta för gott.. jag tror inte vi hade tagit upp kontakten igen om hon hade levt men ändå gör det ont att ha den tanken , att den chansen inte finns. Från ilska & besvikelse till att bara känna sorg... jag tänker bevara mina minnen hur allt var förr , när vi faktiskt hade kontakt & jag älskade dig.

Vila i frid farmor. Wanja.p forsen .

Susanna

Susanna Forsén

Gillar