Header

Vi är fortfarande sjuka här hemma, inatt blev det INGEN sömn alls. Då Julian tyckte snoret & hostan besvära alldeles förmycket. Förstår honom , han är helt igentäppt och har han lika ont i halsen som jag så är det inte behagligt. Varje gång han hostar eller nyser gråter han för det är så jobbigt. Lilla hjärtat.

Hans mormor kom iallafall imorse med frukost & lite kärlek. Behövdes , han blev super glad
❤️

Bästigaste mormor. Får hoppas inte morfar/pappa läser min blogg nu haha då blir han tokig, mamma hade nämligen förbud mot att åka hit för att de inte ska bli smittade. Fast han känner ju mamma, hon gör alltid såhär och alltid gjort , spelar ingen roll om man är magsjuk eller har höstblåsor , hon kommer i smyg och pysslar om en ändå.

Susanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi är fortfarande sjuka. Tycker sååååå synd om Julian, han har fortfarande feber & dunderdunder förkyld, han har super svårt att sova för att han inte kan andas. Har nässpray men tycker inte den hjälper så värst. Synd att de inte får ta samma nässpray som en annan, de hjälper ju iallafall !


Hemma är det
kaos, leksaker överallt. Skulle behöva röja undan för att må bättre inombords haha men jag får helt enkelt acceptera röran & fokusera på Julian och mig istället.


Mammas älskade snoris. Nu ska jag sällskapa Julian i soffan & kramas lite. Det är väl det ända positiva med att Julian är dålig, han ligger still & vill gosa.

Susanna

Likes

Comments

Ville bara visa dessa bilder , tycker dom är så fina. OCH sen är det ju ett jävligt bra tips om man inte orkar jaga sitt barn hela tiden, bura in dom i tvättkorgen 😂👍🏻 funkar utmärkt för mig & jag får mig lite egentid.


Jag tar föregivet att ni förstår att det är på skoj. Dock älskar han tvättkorgen
😂 då får han stöd och kan stå själv.

Susanna

Likes

Comments

Och nu är mamma sjuk, det vill säga jag ! Julian mår lite bättre, så det är ju huvudsaken. Johan ska jobba imorgon så jag får använda mina superkrafter man har som mamma & ta hand om Julian fast någon borde ta hand om mig 😂.

Med det sagt, så vart det ingen matlagning idag.. jag orkade inte & Johan är vilsen i köket, så det slutade med pizza.. hm jag känner bara blöööööö, man är sjuk , orörlig , varm/kall/svettig & flottig pizza på de. Jag känner mig smutsig. Nä nu vill jag bli frisk & gärna få lite bra väder så man kan promenera i solen.


Jag tog en vegetarisk pizza, why? Brukar jag aldrig göra. Kanske ville nytta upp det med lite grönt haha.

Susanna

Likes

Comments


Idag ville vi laga något som går fort & inte blir så mycket disk. Så det fick bli pulled pork burgare. Första gången vi åt det faktiskt , brukar äta med pitabröd. Burgarna var iallafall supergoda, rekommenderas skarpt!

Susanna

Likes

Comments

Hej & hallå.
Vi fick spendera våran natt på akuten , kom hem runt 4 halv 5 imorse. Lille Julians temp steg & han började spy, fick inte behålla någon vätska och blev slö. Och med tanke på hans bakgrund fanns det bara 1 sak att göra , åka till akuten och kolla så det inte var stopp i tarmarna. Vilket det INTE var. Vi fick vätskeersättning, tog prover & klyxa Julian för han hade vart hård i magen om det var därför han spydde, skit kom i mängder & nu har han inte spytt mer. Tempen har även gått ner lite med. Hur som helst är vi hemma & allt känns mycket lugnare !! Sen om de va magsjuka eller hård/stopp i magen det får förbli ovetande, huvudsaken är att det är bra :).
Lille utslagna plutten.


Blir såklart en fortsatt lugn lördag , alla 3 är super trötta. Jag längtar tills de är läggdags för natten.

Susanna

Likes

Comments


Trotts feber lyckas pappa få dig att skratta
❤️ så söt, bara pappa som har den superkraften.

Susanna

Likes

Comments


Vi kämpar på, eller rättare sagt Julian kämpar på. Tempen ligger ganska exakt på 39.7 hela tiden. Får inte i han mat , endast ersättning & isglass. Tur han tar ersättningen iallafall. Antar att vi blir liggandes i soffan hela helgen
❤️. Jag ska iallafall ligga på soffan inatt så jag har all energi & ork till Julian imorgon.


Har även lyxat till det med en sallad, då varken orken eller lusten fanns + att Julian vill ha all närhet han kan få. Hur som helst smaka det väldigt fint.

Susanna

Likes

Comments


Lilla hjärtat. 40.3 grader feber inatt , hjärtat slits i bitar & man vill byta plats! Imorse låg han på 39 grader. Så idag ska vi bara ligga framför tvn & kolla barnprogram & kramas
❤️.

Susanna

Likes

Comments


Lilla älsklingen åkte på högfeber & snorig nu *poff* från att mått jätte bra och lekt hela dagen, vart en tvärvändning på kvällskvisten
♥️. Och jag får ont i magen & tryck i bröstet på en gång & tror det värsta bara för Julian har sitt bagage sen innan. Barn blir sjuka , jag vet. Men det är känsligt när det gäller Julian. Tårarna rinner på en gång, så fort Julian är dålig kryper känslan fram från all sjukhusvistelse, operationer o hela fadderuttan. Ja hoppas febern gått ner imorgon & han mår lite bättre. Nu ska jag släcka lampan & bar ligga hos Julian.

Susanna

Likes

Comments