Här hade vi smugit oss fram i "farlig" terräng". jag t.o.m var tvungen att lätta på ytrycket i en buske. Farliga grejer här in the USA.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att hitta hollywoodskylten var lätt, men att hitta en plats att fota på vår betydligt svårare. Allt var avstängt och skyltar med Förbjudet och privat område vimlade över hela området. Till slut hittade vi en plats. I vårt nästa inlägg så visar vi en bild där vi är ännu närmare. På förbjudet område, men Forsberg & Westrin viker inte ner sig i första taget.

Likes

Comments

Stjärnparaden i Hollywood

Likes

Comments

Idag besökte vi LA, Hollywood, Venice Beach, Beverly Hills. Skillnaderna mellan rika och fattiga är tydlig. Gucci och Versace i ena gatuhörnet och uteliggare och tiggare mitt emot. Walk of fame var häftigt. Vackert och flådigt i Beverly hills.
Imorgon blir det Beach volley på Laguna.

Likes

Comments

Vi åkte från stranden tidigt eftermiddag. Lunchade hemma, några åkte till köpcentrumet, medan jag och Marlene gjorde Sangria och badade bubbelpool. Till middag blev det grillad kyckling med olika tillbehör. Urban hade köpt en Magnum butelj rött som vi delade på. Lite biljard och sen sova. Imorgon gör vi LA downtown.

Likes

Comments

Idag begav vi oss av till Laguna Beach för lite solbadande och body surf i de höga vågorna.

Likes

Comments

Dag 2
Morgonkaffe och häng vid poolen. En bra start på en semesterdag.

Likes

Comments

Idag bar det av mot LA och huset i Lake Forest. Vi gjorde stopp i Malibu och Santa Monica. I St Monica badade och lunchade vi. I Malibu provade några Sandhill running. Vi anlände vid huset vid 15.00 tiden. Nu är det poolparty och barbecue på schemat.Skål! !!!!

Likes

Comments

Nu är resan i norra Kalifornien slut och vi beger oss söderut mot LA via Monterey och Sr Barbara. Vi tar 92:an från San Fran mot Monterey för att köra längs kusten på Highway 1. Vi tar ett stopp i Half-Moon bay där vi fikar hos en gammal klasskompis till Urban, Lee. Sen fortsätter vi 1:an mot Monterey. Vi stannade några mil utanför Monterey, Santa Cruz för lunch. Väl framme i Monterey drog vi direkt till stranden för sol och första doppet i Stilla havet, iskallt!! Checka in på hotellet och sen fin middag på Marinan. Ett par bira, lite vin och avslutade med Irish, sen taxi hem för att sussa. En bra dag!!!
Likes

Comments