Hej Allesammans!! Hoppas ni all haft en bra helg!? Jag har bara vilat och pluggat. Haft mest fokus på vårt Uf företag Catch denna helg. Jag valde till kursen Entreprenörskap vilket går ut på att bilda ett företag. Vi är ett företag som gör armband, så jag har beställt hem olika pärlor som vi tidigare inte använt i vår kollektion.

Men eftersom den andra gruppen var tvungen att lägga ner sin verksamhet eller rättare sagt sitt företag och göra ett nytt så kom de inte heller på vad de skulle göra. De valde också då göra som oss, tillverka egna armband. SÅ NU HAR VI FÅTT KONKURRENS!!

SÅ då kom jag på att vi även skulle göra en kollektion för män!! Så, bra Feedback fick jag av mina kollegor som gillade min ide. Då har vi något som de andra företaget inte har. Bra början iaf. Så kan lägga upp lite bilder på de armbanden vi har gjort. Kom gärna med idéer och förslag.

Ungdomarna idag är mes kreativ i sitt liv mellan 15-20 år. Men nu ska jag återgå till tittandet av Beck filmen med pappa. Hoppas ni alla haft en bra andra advent och att ni får en ny bra start på denna vecka. För jag vet att det kommer jag ha, UPPS!! glömde bort att jag har prov " Akutsjukvård " skönt och få det avklarat iaf. Godnatt med er lolitas!!

Likes

Comments