Här kommer lite fler bilder hemma ifrån mig som vår vän Elin har tagit. Men denna gång är det från mitt sovrum. Jag är inte riktigt klar med allt men är väldigt nöjd med det jag har fixat hittills. På bilden ser väggen nästan grå ut men den är grön/beige och heter mossgrön, passar perfekt till ett sovrum. Längre ner i inlägget har jag länkat några av mina favoriter till sovrummet, hoppas ni gillar dom!

Örngott: Gant

Överkast: Åhléns

Lampa: Co Bankeryd

FormInterno

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!
Här är vår nya stringhylla. Det har varit så svårt att bestämma sig för vilken färg och material den ska vara i, så det har tagit ett tag att komma fram till något. Nu, äntligen har vi bestämt oss och den har nu sin plats uppe på vår vägg i vardagsrummet! Det blev en vit med askhyllor. Vi har väldigt mycket svarta detaljer här hemma så vi kände att det behövdes något som bröt av och då fick det bli denna. Är verkligen så nöjd och den har gjort så vardagsrummet känns mycket mer hemtrevligt och mer ombonat. Det är dock inte klart än men det är på god väg! 

FormInterno

Likes

Comments

Det går lätt att fastna på Hemnet när kolla igenom alla lägenheter som finns där. Man får så sjukt mycket inspiration när man ser hur folk har inrett sina lägenheter på olika sätt. Denna lägenhet älskar jag, stilen är precis som min, och den är till salu! Lägenheten ligger vid Telefonplan, Hägerstensåsen vilket är sjukt nära in till stan och om man skulle behöva åka till Ikea! Det är en tvåa på 34 kvm, så man kan bo två eller ensam. Den har fina originaldetaljer och badrummet är helkaklat vilket är så bra. Fönster mot innergården finns också, hur mysigt är inte det? Ni finner mer information om den här .

FormInterno

Likes

Comments

Godmorgon!

Ens kök är nog samlingspunkten i allas hem. Det är där man lagar mat och umgås med vänner, vilket gör att köket måste vara en plats man trivs vid. Om man inte känner sig hemma i sitt eget kök kommer ingen annan göra det, därför är det viktigt att verkligen lägga tid på köket och få det precis som man vill ha det. Här har vi samlat lite inspirationsbilder på helt otroliga kök. Vi älskar dem alla och vi vill typ köpa upp flera hus/lägenheter så vi kan få renovera köken i dessa stilar, haha. Kolla igenom dessa bilder och bara njut och vi hoppas ni får massor av inspiration ifrån dem! :)

​Foton från Pinterest

FormInterno

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det lördag och helg, så skönt! Den här veckan har gått så snabbt, känns som det var måndag igår, men nej det var för nästan en vecka sedan. Denna vecka som gått har vi avslutat vår kurs på Konstfack, vilket både är roligt och tråkigt på samma gång. Vi har fått lära oss mycket men det ska bli roligt att gå vidare. Annars i helgen kommer det inte hända så mycket. Måste städa och tvätta, sånna där roliga saker som man alltid ser så mycket fram emot haha. Hoppas ni får en fortsatt fin lördag!

FormInterno

Likes

Comments

Vertigo lampa här .
Foton från Pinterest.

Hellu!
Som ni kanske märker har jag fastnat helt för lampor. Jag håller just nu på att göra om mitt sovrum och är snart helt klart, det enda som fattas är hyllor och en ny lampa. Har inte kunnat bestämma mig vilken lampa jag vill ha, sen såg jag denna när jag googlade runt på internet och jag älskar den. Dock kostar den runt 8000 kronor och det är lite väl mycket pengar för mig men jag vill verkligen ha den, haha. Får dock behärska mig och försöka hitta någon liknande eller fortsätta drömma om den eller hitta en helt annan. Det kommer bli svårt men jag får hoppas jag klarar det!

FormInterno

Likes

Comments

1. Här . 2. Här . 3. Här .

Hejsan alla!

Hoppas ni har en bra vecka hittills! Igår hade vi vernissage där vi ställde ut våra konstverk vi har jobbat med de senaste veckorna. Det var så roligt att få se de andras verk färdiga. Man har ju fått se dem sporadiskt under de senaste veckorna och nu fick man se det slutgiltiga resultatet och allas var så bra! 

Här kommer veckans tips vilket är tre väggklockor. Den helsvarta klockan är en ny från House Doctor och jag älskar den, tycker den är så snygg. Den är enkel men det händer ändå något och det är en annorlunda design om man jämför med de andra två. Dock är de två helt amazing med, speciellt den babyblå klockan. I fall man har svårt att få in färg hemma hos sig är klockor något man kan mixa till det med, lite tips så här på torsdagen. Jag hoppas ni får en underbar dag nu! :)

FormInterno

Likes

Comments

Hejsan!

Okej vi måste bara prata om IKEAs nya samarbete med designern Piet Hein Eek. Jag tycker den är så cool. Älskar alla de rena linjer och användning av de enkla materialen som trä. Bänken han har skapat är en av mina personliga favoriter. När man pratar om återvinning och återbruk är han en av de mest namngiva. Hans kollektion för IKEA har fått namnet Industriell och är framtagen för att hålla länge och kan användas mellan generationerna. Möblerna som han har tagit fram består av hållbara material så som trä, keramik, glas, och lin. I april kommer denna kollektion till IKEA och vi är så taggade!

Bilder från Residence.

FormInterno

Likes

Comments

Retro stilen är något vi ser kommer tillbaka med stormsteg och det är vi verkligen inte emot då det innebär att man kan slänga in en tidsklassiker här eller där. Under denna period fick möblerna lätta, runda och stilsäkra former tillskillnad från de tidigare möblerna som var tunga och otympliga. Teakträ och de varma färgerna som dominerade på femtio/sextiotalet ger även ens hem en mer hemtrevlig känsla. Och i fall ni vill få en modern tvist på denna stil kan ni blanda skandinavisk stil tillsammans med teak och tidlösa designverk. Under 50/60 och 70-talet hade retron sin gyllene tid och den verkar nu vara tillbaka för att stanna.

Bilder från Pinterest.

FormInterno

Likes

Comments