Long time no see. 6 veckors ledighet har passerat och jag är nu på plats i Malmö för att i sommar flyga härliga passagerare från Sturup. Under mina 6 lediga veckor har jag både hunnit med en långresa till USA och att bli kär. Igen. I honom. Äntligen.

Likes

Comments

Tandläkarbesök, mammamys och pizzabak. Så har min dag sett ut. Äntligen, äntligen en heldag med min fina mamma.

Likes

Comments

Har ni någinsin varit avundsjuka på er själva? Känt att du har det så överdrivet bra, liksom? Jag känner så just nu. När jag tänker på den kommande tiden så ryser jag nästan. Slutet av april och hela maj kommer bli så härligt att jag inte kan göra annat än att lé åt tanken på det. Om 6 dagar åker jag till min bästa vän i Los Angeles för att spendera två veckor där med honom. Därefter kommer jag hem till ett troligtvis vårigt Stockholm. 3 dagar efter att jag kommit hem är dagen jag väntat på i flera år här och sedan väntar 4 lediga veckor innan jag flyttar till Malmö för sommaren. Sommaren som ska bli magisk, den med.

Idag har Indra förgyllt min dag med lunch, skitsnack, sol och mysigt häng. Innan dess tränade jag min kära rygg och handstående med min Elin. Bra onsdag va? Japp.

Likes

Comments

Jag sitter på ett tåg mot Uppsala och tänker. I hörlurarna är det "hela huset" med Maggio och Hellström. De får mig att tänka och se tillbaka på alla fina stunder i livet. Idag får de mig att tänka på nuet. Hur bra livet är, just nu.
Jag minns att jag för ett år sedan hade precis samma känsla i kroppen som jag har nu. Fri och lycklig. Jag minns också hur jag då sa till mannen men stort M att han inte fick lov att bli en del av mitt liv just där och då. Jag sa att vår tid troligtvis kommer. Just då var jag för kär i livet för att bli olyckligt kär i honom, igen.
Den där dagen kom. Nu är vi där och om en knapp månad sover han i samma lägenhet som jag. På obestämt tid, för första gången någonsin. Jag kommer tillåta mig själv att bli hejdlöst kär. Jag kommer tillåta mig själv att falla för honom igen.

2012 // Halmstad

Likes

Comments