Forever living F.I.T serie handlar om att ta hand om dig själv och komma in i goda vanor. De tär en livstil vi ska förändra, inte en "quick fix" när det kommer till en livsstil. Om DU är mentalt förberedd så kommer du att fixa det, men bestäm dig! DU själv är din bästa vän, DIN kropp är den enda du har, tänk på det!

​Hur vill du behandla din kropp under detta år? Nytt år tycker jag alltid innebär nya möjligheter!

Vill du veta vad C9 är? Titta på denna filmen så kommer du få mer förståelse för vad denna utrensning innebär för dig och din kropp samt vilka fina resultat jag kände efter min kur.

https://www.youtube.com/watch?v=fylvJYoQiEY


Ta hand om dig, du är viktigast!

Likes

Comments


Den andra produkten i vårt VITAL5 är ARGI+.

En produkt som vi är väldigt stolta över och som är en av mina favoritprodukter i sortimentet.

Argo är ett kosttillskott med ett högt innehåll av aminosyran L-arginin. Vad är då L-arginin? Denna aminosyra har väldigt många viktiga funktioner, bland annat omvandlas den till kväveoxid (NO) i kroppen. Forever har kombinerat L-arginin med extrakt av vindruvor, granatäpplen, hallon, blåbär, körsbär, björnbär, svarta vinbär och fläderbär.

Frukt och bärextrakt från dessa så kallade superfrukter ger nyttiga växtämnen, fotonutrienter, som är naturliga antioxidanter.

Utöver detta så innehåller Argi ett antal vitaminer som ger dig det dagliga rekommenderade intaget av vitaminerna C, D, B6, B12 och folsyra.Vad är dessa vitaminer bra för då?

  • C-vitamin för immunförsvarets normala funktion
  • D-vitamin för celldelning
  • B6 som har betydelse för prestationsförmåga och hormonaktivitet
  • B9 (folsyra) för blodbildning
  • B12 för vår ämnesomsättning

På den skandinaviska marknaden finns det idag ingen produkt som innehåller både den viktiga aminosyran L-arginin, ett betydelsefullt vitaminkomplex och värdefulla växtämnen!Vem är då Nobel pristagaren? 

Ferid Murad fick Nobelpriset 1998 för sina upptäckter rörande kväveoxid (NO). Nu har vi den stora glädjen att meddela att vi  har fått exklusiv rätt att använda oss av honom, bland annat i Europa.

Han har uttalat sig såhär om ARGI + "ARGI+ är det enda kosttillskottet med L-arginin i Europa som jag rekommenderar".


​Många tror att kosttillskott är till för dem som tränar mycket, men sett är ett kosttillskott som alla kan använda som vill orka lite mer, både i vardagen och vid idrott.


Min egen erfarenhet utav ARGI+ är att jag orkar lite mer varje dag i min vardag, jag har inte helt tomt på energi när jag kommer hem på eftermiddagen! Och om jag kan hjälpa någon annan så vill jag gärna göra det <3 

Andra erfarenheter från mina nära och kära:

"Mitt pulver strax slut nästan! Behöver mer vad bra jag mår verkligen bra och är PIGG av pulvret så härligt!"

"Du jag tycker jag har blivit piggare.. Jag sköter i för sig sömnen bra också. har verkligen smakat bättre än många många andra!"Nästa produkt ur VITAL5 paketet som blir presenterat är Forever Daily den lilla tabletten

Likes

Comments

Jag vill berätta lite mer ingående om Vital 5.

Vital 5 är Forever Living's Rolls Roys paketlösning för dig och din kropp! Den innehåller 5 viktiga tillskott i vardagen för att jag och min kropp ska kunna göra sitt bästa varje dag.

Jag kommer presentera alla produkter individuellt och först ut är produkten som vi är världsledande med på marknaden,

Aloe Vera dryck:

Juicen innehåller 91-96% ekologisk Aloe Vera beroende på smak på juicen. De flesta vet hur Aloe Vera fungerar när vi smörjer den på kroppen mot ex. brännskador, solsveda, bett osv. Aloe Veran jobbar precis på samma sätt inuti din kropp!

Aloe Veran är handplockad och kvalitetssäkradoch det jag gillar bäst är att de som jobbar i fabrikerna har riktigt bra arbetsförhållanden. De har bra lön, försäkringar, deras barn får socialomsorg och de är stolta över att jobba med Forever.

Mina erfarenheter med juicen är att min mage har blivit lugnare! Från att ha haft en uppblåst och orolig mage så har den fått bättre harmoni! Vilket är priceless!

Den finns i 3st smaker:

Aloe Vera "smak", smakar lite bittert men dricks den kall så är det väldigt fräsch!

Berry Nectar, naturligt smaksatt med trabärsjuice och äpple. En favorit hos mig och är riktigt god!

Peach and bites, lite större persikobitar i juicen, söt i smaken!

Kvaliteten är viktig för oss. Därför testas och analyseras vår Aloe vera noga. Forever var det första företag som fick ta emot det prestigefyllda International Aloe Science Council Seal of Approval. IASC är ett oberoende råd som bedömer Aloe vera-produkter efter stränga kvalitetskrav.

​Det var den första produkten i Vital 5, nästa produktpresentation blir om ARGI+ kosttillskottet som har en Nobel pristagare i ryggen!

Likes

Comments

Vilken helg!

Min helg har varit helt fantastisk!

"Kindness is the language that the blind can see, and the deaf can hear".

Denna mening är det jag tar med mig in i hjärtat från denna helg, det träffade mig rakt in i hjärtat. För vad du än väljer att göra i ditt liv, gör det med ödmjukhet och godhet, då kommer du att lyckas och nå dit just du vill. 

En helg med fantastiska föreläsare, gästtalare och nya bekantskaper. Det är svårt att sätta ord på detta, men inspiration är det närmsta jag kan komma. 

Forever Living är företaget jag var på konferens med, 1342 personer som under dessa dagar skrattat, gråtit, dansat och pratat med varandra. Vi har applåderat, skrikit och hjälpt varandra både nya och gamla bekantskaper. 

En av två föreläsare som jag verkligen kunde relatera till var Nick Söderblom, PT och grym! Han har vart personlig tränare i flera år med stora framgångar i USA och även i Sverige, bland annat i TV3. Han sa "Det finns alltid val i livet, se till att du väljer rätt". Att få lyssna på en PT som föreläser om att komma i form och knappt under en timme pratar om träning, utan att fokusera på kosten. Träna ska du göra för att leva, inte leva för att träna. Det handlar om att bestämma sig och att förbereda sig mentalt, annars kommer du inte att komma någonstans. 

Kika in på Nick's sida.


Uppdatering om helgen kommer, vem var den andra föreläsaren jag föll för?

Likes

Comments