familj

Ude Og Hjemme i Danmark, 2016, "Faldt for hans bror!".
Att hamna på förstasidan är stort! Ja, alla har vi en historia som präglat oss. Vi är alla olika, vi är inte stöpta i samma form. Att berätta om sitt liv för andra människor är skrämmande, och att öppet inför tidningar och journalister berätta ända inifrån hjärtat, ja det är enligt mig en av de allra starkaste saker att våga göra. Javisst, en del kan tycka att man blottar sig för mycket, men visst är det väl upp till var och en hur mycket man väljer att dela!? Min mening med detta är, att ju mer vi delar, desto mer känner vi känslan av att inte vara ensamma. För det är vi aldrig! Vi är aldrig ensamma om att ha mist någon vi håller kär, vi är aldrig ensamma om att vara deprimerade, vi är aldrig ensamma om att ha blivit svikna, misshandlade, missbruka osv. Ju mer vi delar, Ju mer gör vi skillnad för var och en, även om vi inte är stöpta i samma form, så hamnar vi i liknande situationer och liknande känslor.
Det är så jag driver mitt företag!<--Medvetenhet, Insikt, Utveckling.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett plötsligt chokladsug infann sig och efter lite magvärk så insåg jag att nu är den härliga kvinnligheten är tillbaka.
Nej mens, jag har inte saknat dig något alls på dessa 13 månader. Tack å hej, leverpastej

Likes

Comments

familj

att möta en farbror på cykel som sjunger, när man är ute och går. Det gör mig glad!!! 😊😀

Likes

Comments

familj

Att det heter gravidhjärna, amningshjärna eller varför inte småbarnsförälderhjärna är väl inte så konstigt!
här blir meningar huller om buller, saker glöms, hunden blir kallad för kanin och kaninen för theo. Ja men visst, det hör väl till. Jag kan lätt räkna upp 10 saker jag gjort och inte gjort, tack vare min hjärna som förmodligen tagit semester på heltid. Den var knas redan innan graviditeten med glömska och lite innehåll, men nu är det liknande kaos.
I Tisdags när jag var och handlade så betalade jag "glatt" för alla varor och fick kvittot. Tog vagnen och bebis och gick ut, till bilen!
Väl där och skulle plocka in varorna som skulle legat under vagnen så började jag fundera på vad som hänt!!
"FAN!  VARORNA LIGGER KVAR INNE PÅ BANDET VID KASSAN!!"
låser bilen, tar vagnen och ungen och springer in igen. Där står den goa kassörskan å plockar ner mina varor i min betalda plastkasse. 😜🙈
"tack, hjärnan på semester!"
asså vad gör man när man inte sovit mer än 3 timmar i sträck å sover som på nålar, dvs vaknar för minsta lilla.. bara gilla läget ju. Nycklar, plånbok, telefon, varor, kassar, djur... ja det går nog å glömma bebis också om det vill sig illa.
Det där med en hel natts sömn är för amatörer nu för tiden, det fanns en gång i tiden varannan vecka, men inte längre.
ljuva barntid 💙💙 
Å jag vill inte vara utan dom, barnen alltså 😀
😍

Likes

Comments

familj

Ibland får jag känslan av att man förväntas vara på ett sätt bara för att man är mamma. Bara för att man är sambo. Bara för att man är tjej.
Men så är inte verkligheten.
Jag kan lugnt påstå att jag är flera olika personer i samma kropp. Som egenföretagare är jag professionell, medmänsklig och lugn kvinna. Som mamma är jag bestämd, busig, sprallig och kärleksfull. Som sambo är jag vild, inkännande, envis och kärleksfull. Som dotter är jag bestämd, liten och stor.
Det jag vill framföra är att vi säkert alla är olika i olika situationer.
Vi är alla sårbara individer och bara för att jag är mamma och egenföretagare så innebär inte det att jag aldrig är ledsen, att jag aldrig lägger mig och ger upp, att jag inte är busig och vild.
over and out.
And you go Girls
💋

Likes

Comments

familj

Att hitta sig själv i tidningen är mer än konstigt. Ovant. Känslomässigt. Men nu är vi där i, alla fyra.
Jag, Danne, Thimmy och Ängeln Martin...
💖
#måbra #tidning #juninumret #overkligt #spännande #känslomässigt

Likes

Comments

familj

japp, det är nu andra veckan som jag använder ersättning till lillfisen och inte bara ammar. 👍 Det funkar skitbra! dock är hans mage inte i gång än.. men blöjan är annorlunda än innan för nr 2 görs nu inte bara en gång i veckan utan kanske tre gånger. 👍
För snart två veckor sedan så skulle jag till  frisören och jag försökte pumpa ut för att bäsen skulle klara sig. Det gick väl sådär. kvällen innan testade jag om han tog flaskan, och ja, det gjorde han. 😀 därefter så gav jag honom bröstet för att se så han åter igen tog det. Nemas problemas. Men den där pumpningen funkade inte. Inte förens min sambo sa "jag ska pumpa åt dig!" så han satte sig ner och började pumpa och jag bara släppte allt vad "jobbigt, svårt, fixa själv" hette. Å vips så vart det 60 ml helt plötsligt 😀 😘💖
Väl hos frissan va jag lugnt och kunde njuta av min egentid och visste att lillplutten hemma fick i sig lite mat ändå. 😘
det var en sån skön känsla.
Så japp, jag åkte och köpte ersättning för att slippa trilskas med pump och att ha hemma om det skulle krisa.
Men sen fick jag för mig att han varje kväll ska äta det inför natten för att inte behöva amma varannan timme.
Pappa ger flaskan varje kväll å prinsen sover 4 timmar i sträck å ja... då får ju jag också sova tills det är matdags igen. 👍💞

Likes

Comments

det bästa såhär års är all skit man kan sälja, Å all skit man kan köpa. fy tusan vad jag älskar loppisar i alla bemärkelser!
yes, några lådor väntar på värmen och på att få säljas..
450:- inköp idag... 500:- sålt.
50:- plus 😛🙈👍😉

Likes

Comments

familj

idag har en fotograf från tidingen Måbra varit hos oss och fotat. I Juni kommer vi att vara med i ett stort reportage. Ska bli jättespännande att se artikeln. Hoppas på en bra sådan och bra bilder givetvis 😊
Artikeln handlar om sorg, kärlek och livslust. Allt det där i ett ihopkok, så som livet är; upp och ner, ner och upp.
När jag tänker tillbaka och på vart jag är idag så blir jag riktigt stolt över mig själv vad jag lyckats åstadkomma och tagit mig. Tack alla fina människor runt omkring för er hjälp, Å tack till mig själv för att jag trott, tror på mig själv.

Min största glädje nu är min familj, Å jag hade inte haft den om allt i mitt liv som hänt, inte hade hänt.

Likes

Comments

familj

mammaträning och svett i röven!
nja, lite svett i alla fall. Det är svårt å träna med bebis, men inte omöjligt. Mammafit. lagom tempo, lagom hårt, lagom mjukt, lagom långt, lagom kort.
Att börja sakta och öka intensitet.
Tack å lov för barnvagnar, nappar och leksaker. 😛😘
Började med maten, så kom kranbilen och ville lyfta lekstuga. Nu står äntligen en lekstuga på tomten. åh va den ska bli fin 💜Theo lekte med grannpojken och de pratade om sina lekstugor.
Ikväll har det Pratats känslor här hemma, sånt där jobbigt som är nödvändigt. Tummen upp för det tycker jag.
Imorgon väntar sprutor å 3 månaderskontroll för vår lille bebis, pust..
💙

Likes

Comments