HAPPY SWEDISH WAFFLE DAY

Hej alla underbara! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra måndag. Våffeldagen är ju här. Gillar ni våfflor? Det gör vi vill vi lova. Igår testade vi att göra ett nytt recept på spenat-våfflor. Toppades med skagenröra, kallrökt lax, avokado, dill och citron. Vilken dröm! Givetvis ska ni få ta del av receptet:

Recept för 8 st våfflor.

4 st ägg
2 dl grädde
Ett litet paket färskost
120 g bladspenat
2 dl riven ekologisk ost
1 dl bovetemjöl
2 tsk fiberhusk
1 tsk salt

Gör såhär:
Mixa samtliga ingredienser till en jämn smet. Låt det stå och dra sig några minuter. Lägg sedan en klick smör i det upphettade våffeljärnet. Grädda sedan våfflorna. Serveras med vad du känner för, ovanstående topping är att rekommendera!

-

Hi all of you beauties! Hope everything is fine with you. Swedish Waffle Day is here! Do you like waffles? WE DO! Yesterday we made a new recipe with waffles of spinach. Served with "skagenröra", cold smoked salmon, avocado, dill and fresh lemon. A typical Swedish combination. What a dream! Here's the recipe:

4 eggs
2 cups of cream
A small package of cream cheese
120 g baby spinach
2 dl grated organic cheese
1 dl buckwheat flour
2 teaspoons psyllium husk
1 teaspoon salt

Do this:
Mix all ingredients into a smooth batter. Leave it for a few minutes. Then add a click of butter to the heated waffle iron. Then bake the waffles. Served with what you feel like, the above topping is to be recommended!

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
mums vad gott det låter 😊
nouw.com/sandrakannasto
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla <3
nouw.com/foodgeekz