Hello!

Jag vet och förlåt för att jag inte har uppdaterat nånting sen jag sa att jag skulle göra det. MEEN... iaf så har skolan börjat wihoo, Faktiskt så är det jätteskönt att få tillbaka rutinerna igen OOOOOCCCCHHHH SISTA ÅRET!!!! Äntligen. Längtar till studenten, som jag har kämpat.

Jag mår relativt bra nu. Fick dock ett litet sammanbrott i fredags. först i skolan sen på kvällen. Fick beskedet att jag inte klara matten fast jag gick på sommarskolan och kämpade så mycket. Jag har egentligen inte svårt för matte men just 2:an var ett kaos år för mig. Får se vad som händer nu... Det är så skönt och jobbigt att grina. Blir helt slut i typ två dagar, haha.

Från ena saken till den andra, vi fick se vårt schema som kom ut idag. Det blir ett betydligt lugnande år i år.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej sköningar!

Just nu sitter jag och kollar om för typ miljonte gången!!! på ONE TREE HILL. Serien är så sjukt bra!!!!! Blir så himla glad av den. Fråga inte varför, haha.

Hmm... Jag funderar på om jag ska ta en liten jogging tur till fotbollsplanen där killen håller till med sina polare. Har äntligen fått lite träningslust tillbaka så får ta och passa på nu när den äntligen har kommit tillbaka. 

Ska bara vila lite först ;)

Likes

Comments

Hej på er!

Mitt namn är Fanny, jag är 17, snart18, år gammal. Jag bor i Gävle(samma stad som Linn, wohoo) haha nä skämt åt sido.

Jag ska börja mitt tredje år på gymnasiet. Helt sjukt vad tiden har gått fort!!! Jag går Estet, Estetik o h Media faktiskt, kanske man inte kan tro när man ser mig eller mina bilder, eller vad tycker ni?

Det jag tänker skriva om här är väl mestadels om livet, och mina självmordstankar. Allt från hur dom började år 2011 hela vägen fram till idag, 2017. Hur mitt liv har varit.

Varför jag vill göra det här är för att jag har alltid känt mig ensam och INGEN ska varken vara eller känna sig ENSAM!

Likes

Comments