Veckan som har gått har varit helt okej, killen sparkar som vanligt, speciellt på morgonen och kvällarna. Känner de starkare emellanåt. Min kille har legat långt bak sen början oh nu kommer han fram mer och ibland när han spänner/trycker ut sig mot magen så kan man både se och känna det. Det har jag inte kunnat innan då han legat så långt bak. Men min bm förklarade för ett tag sen att det kan ibland bli så om man har längre överkropp för då är även platsen större! Och alla graviditeter är olika.

Magen ser inte mycket annorlunda ut än förra veckan. Inte mig emot för jag klagar inte, jag är glad att jag inte har mega mage just nu. Vill inte belasta ryggen alltför mycket redan utan det får så fall komma senare.

Jag är nöjd med hur jag ser ut för det viktiga för mig är att killen mår bra ♥

Första bilden är från idag, alltså denna veckan. Och den andra bilden: den första med rosa shorts är förra veckan och den med svarta byxor är denna veckan.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Till att jag inte bloggat här så mycket beror lite på att jag varit i skolan måndag och tisdag. Med en sluttenta i socialrätt plus att vi tog EXAMEN i tisdags ♡♡♡

Dessutom har jag skrivit i den andra bloggen med, så kika in där med. Men kommer skärpa mig med denna med.


Likes

Comments

Idag har det varit regnskurar blandat med uppehåll men det fick bli jeans, linne och en kofta på det.

Linnet är svart och bekvämt från new yorker. Lite längre och bra passform. Byxorna är mammajeans, då de sitter bekvämt runt magen och i midjan. Mina vanliga jeans spänner lite i midjan.

Dessutom har jag börjat bli svullen om anklarna, benen och fötterna och det kan vara rätr jobbigt emellanåt, speciellt om kvällarna. Syns kanske inte så bra på bilden som visas under outfiten men ändå.


Likes

Comments

Även om det bara satt sig lite på gumpen, kanske lite i ansiktet och mest på magen så ser man nu att jag är gravid ♡ inte mig emot men huvudsaken är att killen mår bra i magen och det får jag bekräftelse på varje gång han rör sig där inne ;) vare sig jag känner det starkt eller lite svagare.

Den lilla röda klänningen som jag en gång köpte inför en halloweenfest passar just nu men inte då magen kommer växa mer haha.

Vill ni läsa lite mer så gå in på http://manella.se där jag även fortsätter med blogg om graviditet, vardagen och bilder osv. Men kommer även att skriva här men kommer bättra mig på det :)

Likes

Comments

Detta var förmiddagens outfit. Blev för varmt att ha leggings under så det fick bli utan. Men någon timme senare så hade jag bytt igen :) kan vissa dagar byta kläder och ha mig haha. Hur eftermiddagens/kvällens outfit ser ut får ni bild på sen :)

Likes

Comments

Då har jag kommit en vecka längre nu då, hihi. Lite tankar om veckan som gått: inte mycket skillnad. Känner mig dock mer klumpig och att magen börjar komma ivägen vid vissa saker. Jag känner mig ibland mer tjock än gravid, men min bm hsr sagt åt mig att jag samlar vätska. och sen är inte jag van vid att se mig så här, så klart man känner sig tjock då haha. Sen går man automatiskt upp i vikt under graviditet med men jag mår mycket bättre så jag klagar inte. För så mycket skillnad är det inte och sen ska man inte jämföra mig med någon annan för vi är alla olika :)

Lillkillen rör sig för fullt. De senaste dagarna har jag inte känt av honom lika mycket men då har jag även haft annat att tänka på och göra. Då missar man lätt sparkarna. När bebisen har mindre plats att röra på sig känner man rörelserna/sparkarna mer regelbundet hehe. Men det är lite obehagligt när han sparkar på urinblåsan, det är ingen rolig känsla ska jag säga!

Likes

Comments

Jag är gravid, jag har ett barn som växer i magen, jag äter mer sunt och normalt än vad jag gjorde innan då jag i princip kunde strunta i att äta vissa dagar. Jag är mån om min kropp och hälsa trots att jag är gravid :) jag ska bli mamma, vill inte leva kvar med de anorexia liknande bekymren som jag kämpat med i år nu. Den tiden är förbi, jag är den nya jag, både på in- och utsidan och det får ni leva med ;) 

Därför så behöver jag inte höra att det syns på mig att jag är gravid (inte enbart för den växande magen) för jag är redan medveten om hur min kropp har förändrats och fått mer kött på olika delar av kroppen. Jag har ännu samma stl i mina kläder, det är mest linnen jag har valt att ta en stl större för att ge magen utrymme att andas :) och några mammakläder har jag nu, men det är för det är mer bekvämt för magen! De extra kilona och extra köttet som jag fått på kroppen har bara fått mig till att må bättre med mig själv. Jag känner mig nu mer kvinnlig, friskare och glänser mer i själen :) jag mår såå mycket bättre och när jag gör det så mår killen i magen lika bra <3 att vi ska få vår älskade son till hösten betyder mer för mig än utseendet, eller hur mycket man går upp under graviditeten. 

Så ingen behöver påpeka detta för mig för detta är något alla som är eller har varit gravida går igenom på ett eller annat sätt. Jag motionerar, simmar och rör på mig i en lagom mängd och det är jag glad för :) Likes

Comments

Tankar om veckan som gått : lillkillen har rört sig mer och mer i magen, det är såå mysigt. Dock har han börjat med att sparka till mot urinblåsan som verkligen känns till emellanåt, hehe! De starkare sparkarna har inte dykt upp än men jag känner av honom mer nu än innan, men det varierar också från dag till dag. Men känner någon aktivitet varje dag :) speciellt på morgonen och om kvällarna. Såå mysigt <3 annars inget nytt med graviditeten. 

Gick in i ny vecka i söndags, men glömde då bort plus igår hände det saker som gjorde att jag inte ville tänka på just graviditeten. Så därför läggs det upp idag. 


Likes

Comments

Detta var lite innan 15-tiden, men det komiska i det hela är att sambon kommer upp om innan de skulle till pokern. Då säger vi att det har börjat regna och han svarar oss "äh det är bara lite regn." Haha, och när han stänger ytterdörren så börjar regnet forsa ner. Så det komiska var att han sa det var lite reng, men att det just då forsade ner. Så de fick stå nere hos grannarna tills de funnit paraply. Helt sinnes vad det regnade, har nog aldrig sett så mycket regn på flera år. Kändes som att hela området bestod av vatten, hehe! Och det kom bara någon enstaka åskknall. Man trodde det skulle bli värsta åskovädret eller något. 

Sen slutade det regna, då passade vi på att gå till affären, men när vi kom ut från ICA så hade det börjat regna en hel del igen. Så vi var lagom blöta när vi kom tillbaka.
Dock hade vi tur sen när vi glömt lite och fick gå till ICA igen, sen passade vi på att lämna av dryck till sambon, även om vi gick lite fel, haha! 
Likes

Comments

Igår kom finaste Nina över på besök <3 vi hade en eftermiddag/kväll för oss själva och bara umgicks och hade skoj. Spelade spel, åt lite sallad och sen gjorde vi paj tillsammans. Och den blev super god, mums så den slank lätt ner i magen, hehe! Det var verkligen skoj att umgås igår och hon är en av de finaste vännerna jag har. Även om vi har våra diskussioner eller oenigheter (som alla vänner har någon gång) så står vi varandra lika nära för det. Det finns ingenting som vi inte kan lösa. Och hon kommer alltid att vara min närmsta vän. Det skulle kännas som ett enormt svek om jag hade ersatt henne med någon annan vän! Ja, jag har andra vänner med, men nu menar jag som står mig så pass nära som hon gör. De andra står också nära, men de har jag inte känt lika länge. Vår vänskap är inne på sitt tolfte år nu, helt sjukt vad tiden springer på snabbt. Och vad vi har gått igenom under de åren.

Detta året är det även så att vi båda är gravida, SAMTIDIGT <3 helt ofattbart men super skoj. Hon är bara tio dagar före mig, men det spelar ingen roll för vi väntar barn samtidigt, är närmsta vänner och kommer kunna umgås med våra småttingar om blir jämngamla. Hur många får uppleva detta med sin närmsta vän? Det kom som en chock när vi fick veta vi båda var det. Även kul för våra killar som har fått en bra vänskap, så kan de umgås även sen tillsammans med barnen (så får vi mammor lite ensam tid hehe). 

Lekte lite med kameran igår, är spännande och se hur det utvecklas för oss båda. Vi vet att jag och min sambo får en pojke, men vad de kommer att få kommer bli en liten överraskning. Min syrra tror att hon får en flicka, men vi får väl se hur det blir :) antingen eller hehe. Lite skoj får man ha tillsammans :) 

Likes

Comments