GOOOOD MORGON kära bloggläsare!

Längesen jag uppdaterade bloggen så kör en throwback då jag har mycket jobb att göra och inte hinner ta bilder idag tyvärr. I somras åkte vi till underbara Spanien, men denna gång blev det inte Barcelona igen utan Andalusien. Så fint det var där! Skulle kunna åka dit och göra om allt utan tvekan. Jag lämnar några bilder här så får ni en inblick på hur fint det var. :) 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tre fullproppade veckor avklarade, ännu tre till kvar att passera. Kort sagt, livet som universitetsstudent är tufft haha. Iallafall, ska inte sitta och förklara hur tufft det är utan snarare vilket fint väder vi hade idag. Klartecken på att våren är här!! ÄNTLIGEN!. Längtan efter våren har varit länge kan jag lätt säga, Och snövädret har lekt lite hit och dit(Försvunnit en period, återvänt med storm andra perioden). Men idag var det soligt en stor del av dagen, lite blåsigt och 11+ grader. Har även fått hem kataloger och tidningar enbart för lärare, och fick en påminnelse om att den 17/3 är grammatikdagen. Lycka till nu alla lärare som ska hitta på något roligt att göra med eleverna under den dagen!Likes

Comments

Skönt med ny/fräsch vecka. Helgen för mig var riktigt trevligt. Var ute båda dagarna då jag hade lite viktiga ärenden att ta vara på. Men annars har det varit bakning,besök, gäster och läxor. Har inte tränat hela förra veckan, plugget gör en riktig lat kan jag lätt säga (ugh), Ska försöka börja träna igen antingen den här eller nästa vecka, beroende på hur mycket jag har att göra. Hursomhelst, gick på en snabb powerwalk idag med syrran, så skönt! Det var även plusgrader och soligt här i Stockholm, hoppas det håller nu så att man ser fram emot att gå ut i solen, snön har även börjat smälta såg jag idag när jag var på väg ut hihi.Likes

Comments

Yes det stämmer, Friyay means bakdag! Det är nämligen så att varannan fredag kommer mina kusiner hem till oss och vi hem till dem de dagar de inte kommer. För att vi tycker att det är mycket roligare att starta helgen på det sättet. Vi är jätte tajta med varandra, och kan inte vara utan varandra mer än 1 vecka (haha) ja ni förstår säkert.


Likes

Comments

Äntligen fredag! Så skönt att det är fredag igen, helgen var efterlängtad. Jag har i tidigare inlägg nämnt att jag har börjat med hälsosamt kost. Ska nu framöver tipsa er om vad som är nyttigt och vad jag brukar äta lite då och då. Under veckan åt jag veggo-falafel. Hur gott som helst! Ibland är det bra att undvika kött och sånt och bara vegetariskt all in (bild 1).

Jag har även nämnt att jag ska visa upp mina nya t-T-shirts som jag har köpt på Stadium, som jag framöver ska ta på mig när jag tränar. Kul att variera med träningskläderna lite då och då. Motivationen ökar då och man ser framemot varje pass. Gör så om ni känner av att ni har tröttnat på träningspassen, ett tips från mig!Veggo-falafel med salladsbuffé och tortilla naan

Likes

Comments

Vilken dag det har varit idag. Plugg, Jobb, och återigen plugg. Så kort sagt, plugget har tagit över all tid. Längtan efter att ta examen är stort haha, (långt kvar dit). I morse när jag gick hemifrån, såg jag något riktigt vackert! Nämligen soluppgång(!!), hur vackert är inte det? Himlen var täckt av det röda/orangea färgen, helt magiskt! Längesen man såg soluppgångar (haha) Men vädret är inget vidare, iskallt, snö och ingen vårkänsla ännu. Vi får se när snön börjar smälta och försvinna för gott, vill välkomna våren redan nu!
Likes

Comments

Ni har väl inte missat Hunkemöllers rea? Hittade massa fina morgonrock men hann bara köpa en då jag hade bråttom till Universitetet. Kommer definitivt åka dit igen och köpa annat från dem. Älskar deras kläddesign!

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Likes

Comments

ÄNTLIGEN tittar solen ut igen! Längtat efter att få se solen igen, annars så brukar det vara grått och mörkt (vilket är tråkigt). Humöret ändras 360 grader (hehe) Man blir så glad av att se solen. Hursomhelst, Vaknade runt 8 tiden idag, åkte hela vägen till Uppsala igen för att hämta ut reserverade böcker till min nuvarande kurs som jag läser. Får aldrig tag på de i Stockholm (Ugn), det får vara min nuvarande lösning. Shoppade även träningskläder (kommer visa upp de i nästkommande inlägg), Träning blir ju allt mer roligare när man varierar med träningskläderna, Eller hur? :)

Detta inlägg innehåller annonslänkarLikes

Comments

Vilken dag det har varit idag! Började min morgon kl. 07:00, gjorde en smoothie och drack kaffe därefter. Åkte sedan mot gymmet runt 8 tiden och tränade i nästan en timme. (Looooong time no see gym), så det känns riktigt skönt att vara tillbaka, då man inte har tränat i ett helt år. Tränade riktigt hårt, förväntar mig träningsvärk imorgon (haha). Lite senare under dagen åkte jag mot Universitetet, hade seminarium. Och nu förbereder jag mig inför en redovisning som jag har nästa vecka. Måste även påpeka att jag äter betydligt mer nyttigare mat än vad jag gjorde. Så är ändå riktigt glad för en lyckad dag!Likes

Comments

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Nu har jag äntligen köpt in nya gympaskor. Har länge haft det i tankarna men så fort man åker ut till en butik så glömmer man bort det när man fastnar på annat hehe. Måste bara säga; Jag älskar mina nya skor(!!) så fina. Köpte de på Åhlens, rekommenderar de till er som vill köpa nya, riktigt bekväma! Just go for it.


Likes

Comments