Oj var ska man börja egentligen. I början av året såg det inte alls ljust att kunna genomföra sin hobby men augusti 3 dagars i Tomelilla delade jag med min teamkamrat och hans bil. Då gick det inte alls bra och jag började tappa hoppet. Men efter pushade och tjat så stannade jag på lördagen och budade hem min kära bil jag har nu. Han jag köpte bilen av var lycklig över bli av med bilen. Så redan där började motbevisa många som inte tror att jag är självständig. Sen var det in t garaget och göra vid den och få den redo t race. Sen blev det Laholm, Helsingborg och sist nu i Jönköping. Min utveckling rasar i takt framåt och blir bara bättre och bättre för varje tävling. Nu är mitt bekymmer att kunna bibehålla farten och inte sakta efter. Efter Jönköping så ser jag väldigt ljust på 2018 och vad den har framför en. Blir vinter pysslande med bilen och få den klar till första tävling. Det kommer bli långfredag i Vimmerby och redan taggad för nästa år. 2018 here we Come med utmaningar och framgångar.

Men sist men inte minst så får ni en gammal bild på min bil men oxå min nya och unika overall.

Tack rallyshop att man hade möjlighet att beställa denna speciella overall😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets avslutande tävling blev Lucia racet i Jönköping. Jag körde ihop med min bäste vän Jan och vi körde med hans 850 sedan. Lite ovanligt köra sedan och få upp rätt varvantal på bilen. Men var ändå otroligt likt kombi. Jag hamnade sist i placering av all heat men var otroligt lärorik bana och utveckling i mig själv växte otroligt. Farten börjat komma upp och låg inte alls långt bakom alla andra. stolt var min kära vän över min utveckling.

Och bilen var med hem. Jönköping är en bana jag återkommer igen, både snabb bana men oxå vassa motståndare som gör att man utvecklas snabbt.

Likes

Comments

På lördag blir det sista tävling för säsongen. Denna gång är det par o delad bil. Då det ska va en kille och en tjej så ska jag dela med en av mina bästa vänner nämligen Jan. Vi åker upp redan på fredagen, så vi är utvilad och taggad till tusen till lördagen. Jag är ruskigt taggad nu,snabb och rolig bana verkar det allt vara.

Mer uppdatering hur det har gått och hur allting varit kommer under helgen :)

Ha en grym dag där ute kram!

Likes

Comments

Idag har det vart lång dag. Upp tidigt med lite sömn men förväntan som låg i luften hur det skulle gå och att det var folkrace. Jag hade startnummer 303 och körde bland damer. Det var tuffa damer att fightas med men vilken presentation och utveckling man har gjort . Första heatet så kom jag av mig redan innan jag stod startplattan då jag råkade missbedöma lite så fastnade påväg ner till starten men det löste sig och hann inte riktigt förbereda mig på startplattan så gick inte så bra som jag ville så blev en sista placering. Andra heatet otroligt bättre snabb i starten och farten och slutade med en tredje placering. Mitt tredje gick sjukt mycket bättre än innan de andra heaten då jag och en annan tjej hade verkligen kamp om andra placering men jag tog andre placeringen i sista varvet, så grymt glad. Sen fjärde och sista heat så jag höll jag ledningen bra men Tillslut avtryckt så blev sista placering. Så summa och sumarom jag blev 5:a av damer och stor utveckling har skett. Mycket säkrare bakom ratten ,finns mycket att finslipa på men redan visat denna utveckling på kort tid inom tävlande bland damer. Så får jag bara mer träning och erfarenhet så ör jag en vass motståndare till nästa säsong.

Så hur gick det för bilen? Jo den fick komma hem till sin kära ägare igen med ompysslande i garaget i vinter eftersom det är rikt,förbättringsmåla och sen var det något med styrningen som behövdes bytas. Sen ska det bytas olja,tändstift och annat smått och gott.

Grymt rolig dag med skratt,utveckling och fart🏁🏁🏁

Likes

Comments

Idag har jag hängt i garaget fått koll på allt. Rikta,målat och annat smått och gott på bilen. Så nu är den redo för race på lördagen den 11 november i Helsingborg. Då ska vi gasa och förhoppningsvis nå final. Jan och Linus hjälpte en hur förstå med tappa ut all olja och annat smått och gott. Kaseplåten blev lila med 😉

Likes

Comments

Idag har jag hängt i garaget och pysslat om min bil men först vad har hänt sen sist?

Jo jag har börjat köra bland damer och lyckats buda hem en bil på egen hand .

Så den bilen jag har budat hem har sysslat med idag , så har målat o piffat upp den lite 😎

Och ett stort tack till manne och jan ☺️

Likes

Comments

Detta år kommer se lite annorlunda ut iom jag kommer va själv , jag har bara ett team i ryggen nu och alla kostnader lär man stå för själv utan någon hjälp.

Så vad har hänt sen oktober 2016? Mycket har hänt vill jag säga . Jag o min dåvarande sambo gått skilda håll sen november månad , han valde att sälja min Volvo jag hade Så han ryckte bort allt för mig. Kvar hade jag stol,bälte och utrustning som tur var.

Detta året kommer jag fightas med damerna istället, Kommer bli tuffare men så roligt .

Min plan och pepp från vänner Och team så kommer jag ut på banan redan mitten av säsongen . Så mycket träning innan dess . Det kommer fortfarande vara lite hemligt vad jag kommer ut med men kan säga att Göran teamchefen för teamet kommer hjälpa mig.

Nu blickar vi framåt och ger detta året en revansch 😎😁

Likes

Comments

​då är vi uppe i Vimmerby, vilken roadtrip från Helsingborg till Vimmerby på ca 4 timmars restid men väl framme så var det värt allt. Känner mig utvilad och pigg för körningen idag, fick en otroligt bra plats även om vi inte hade räknat med det 🙈 alla är så trevliga och glada på detta ställe som Vimmerby gnagerdalen. 

Mer uppdatering över dagen kommer :) så håll utkik ;) 

Likes

Comments

Tyckte gick otroligt bra idag, körde bättre och bättre dock blev det en lite miss med växlande i sista heatet med det lär man sig allt efter hand.

Har aldrig fått pris nu när jag kör debutant men idag fick ett och man känner sig lite stolt när man fick ta emot priset.Tur hade man med sig vädret och det var ett extra plus.

Så nu drar vi vidare mot Vimmerby för en tävling imorgon med.

Skoj helg att spendera 😄

Likes

Comments

godmorgon alla, nu laddar vi en dag på banani Helsingborg sen ikväll blir det vidare till Vimmerby. Hoppas att allt håller som det ska och ett bra väder.

Kallt och molnigt just nu

Likes

Comments