15115/ Och 35 dagar senare sitter jag här i min säng utan dig i mitt liv. 35 dagar sen jag satt i skolan och fick mitt hår lockat av Adelisa för att några sekunder efter få reda på att du varit med i en bilolycka och avled i ambulansen. Dagarna har känts som år sen dess, och det enda jag önskar är att du kommer tillbaka.

14 Juli, 220 dagar sen, var jag hos er i Bosnien. Min kusin var med dig på en födelsedagsfest för er kompis fyllde år. Jag hade inte fixat mig än, vi skulle ut på stan efter det. Men han smsade mig och sa att du var där och att jag skulle komma om jag var klar och om jag ville träffa dig. Jag sminkade mig på en halvtimme för han sa att du skulle hem när som, vilket var en fet lögn för ni ville bara att jag skulle komma så fort som möjligt. Men jag kom dit efter en halvtimme, precis som jag sa till min kusin att jag skulle göra. Och vi satt där i det lilla caféet, jag på en stol och du en liten bit bort i en soffa. Du störde dig på att jag inte satt närmre dig. Jag drog fingrarna genom håret ganska ofta, jag var nervös över att jag satt framför dig och jag visste inte vad jag skulle göra. Tillslut bad du din kompis att flytta sig ifrån hans plats så du kunde flytta in så jag satt bredvid dig, och jag satte mig där och direkt la du armen runt om mig. Vi satt och pratade om allt möjligt tills du bestämde dig för att kyssa mig. Och vi satt där i säkert mer än en timme, och kysstes utan att säga något till varandra, och det var så naturligt och jag kände mig hemma. Vi fick alla att gå bort ifrån bordet vi satt vid, det förvånade mig inte då och det förvånar mig inte nu, men jag brydde mig inte och jag antar att du inte heller gjorde det. Alla ville gå efter ett tag dock, och vi gick där på trottoaren med armarna i kors bredvid varandra.

Vi mötte en kille som snackat med och om mig innan. Jag visste inte att ni inte tyckte om varandra, att ni hade bråkat innan över en totalonödig grej som egentligen inte spelar någon roll. "Har du verkligen sjunkit så lågt att du börjat umgås med Bemir, Beno?", jag tog allt det som ett skämt, jag visste ju inte. Du kramade mig bakifrån och lyfte mig från marken, sen gick vi därifrån.

Jag åkte till Bosnien igen dagen innan nyår. På nyårsdagen frågade du mig om jag kunde komma till stan för att du ville träffa mig innan jag åkte hem till Sverige igen. Jag svarade med att jag inte hade tid och att Tarik skulle hämta mig när som helst för vi skulle åka vidare till min kusins stuga och vänta in 2015 där. Du var inte glad över det, helt ärligt så var inte jag heller det. Och 15 dagar senare får jag reda på att du inte finns längre.

35 dagar av smärta och flera dagar av smärta som kommer. Vila i frid mitt fina hjärta. Må Allah öppna upp den finaste himmel för dig, vi ses någon gång i framtiden igen/srescemo se ponovo, to je sigurno


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att ha väntat i över 8 år så kom Fatima till min skola den 19. Hon kom fram klockan 10, smsade att hon var utanför min skola och jag släppte allt jag höll på med och sprang ut och kramade henne så länge att jag tillslut tappade andan. Vi gick in till mitt klassrum igen, vi fick inte prata så hon var tvungen att sitta åt sidan tills jag hjälpte alla andra med att bli "julfina" som min lärare alltid säger, för jag och Adelisa var redan klara.

Skolan slutade och vi stack till Espresso House och snackade om allt och ingenting samtidigt som vi åt någon macka med kyckling i. Vi köpte ingen dricka då Fatima hade Fanta Shokata i sin väska, så vi tog två glas och drack det istället. Bosnier. Vi satt där i ett bra tag och snackade, sen ringde pappa och sa att vi skulle möta han och mamma vid Ming. De satt och åt medans vi snackade med dem. De pungade fram en iPhone 6 på bordet så nu har jag en ny mobil också.

Vi kom hem och satt och snackade ännu mer. Vi åt tacos och efter vi blivit mätta fick hon ett impulsryck och ville klippa sig. Så vi klippte henne lite snabbt och från att ha hår under brösten har hon nu hår till nyckelbenen, det blev fint, det ser mycket friskare ut samt hon ser mycket äldre ut. 

Vi snackade ännu mer därefter och försökte lära oss kolo Kosuta. Lärde mig tekniken och fick ihop det tillslut och lade in egna steg. Vi somnade vid 01 sen, båda hade vaknat tidigt så vi var trötta. Vi vaknade 12 dagen efter och fick fetaste frukosten, vid halv 4 stack hon hem sen och jag känner väl mest att jag hade behövt henne i minst en vecka till.


Likes

Comments

Åkte mot Helsingborg igår. Vi gick först till stan där min bror köpte en Marc by Marc Jacobs ring till mig från den nya kollektionen. Åkte mot hotellet, sminkade mig, lockade håret och åkte sedan mot Horisont för att förfesta lite med Emina, Edvina & Alma. Almir kom upp efter ett tag sen stack vi till deras hotellrum och var med Genc, Edin, Nikola & Haris. Vi festade vidare där till klockan 23 och tog oss ner till receptionen för att boka taxi. Var med Nikola och Genc där, drack, pussades, skojade och vilade fötterna från mina klackar som gjorde mig 18 cm längre än vad jag egentligen är. 

Vi tog oss till Sundspärlan efter att ha bett taxichauffören att åka tillbaka för att Almir glömde biljetterna, lämnade jackorna och gick in i lokalen. Dino hade redan börjat sjunga men han sparade de bästa låtarna till sist, som tur var. Mötte Almin, Adis & Edin där inne och spenderade min tid med dem.

Gick sedan ut till baren för att möta upp Genc & Alma och för att träffa Selma & Mirza. Mirza såg jag direkt, gick fram och hälsade. Knappt så att han såg mig, var till revbenen på honom, haha. Gick in till Dino igen och dansade till de sista låtarna, grattade Edin på hans födelsedag och avslutade lokalfesten med att prata med Adis pappa för han trodde att vi var tillsammans. (Har iallafall hans godkännande, får bli hans svärdotter nu!!!)

Gick till baren igen, beställde redbullvodka med Nikola, drack den med Edin & sa sedan hejdå till alla jag varit med. Träffade Selma vid jackorna efter allt snack om hur vi ska mötas. Tog en sista cigg med Mirza och åkte sedan till hotellet. Sa godnatt till Adnan och däckade sedan direkt. 

I'd trade all my tomorrows for just one yesterday


Likes

Comments

Fyller 16 år idag, känner mig fortfarande som 5 dock. Har fått massa fina gratulationer, vissa korta och enkla och vissa jag bara vill gråta ihjäl mig av. Hilma tog mig till Subway efter skolan, tror hon förstått min kärlek till det stället. Tog sedan tåget hem vid 5, åt mat igen när jag kom hem eftersom de lagat tacos och sedan tog de fram tårtan (som egentligen inte fick plats någonstans i magen, men tårta är tårta och tårta ska man äta). Skulle jag ställt mig vid spegeln nu hade jag på största allvar trott att jag var gravid. 

Likes

Comments