📝 Nyheter Som Jag Valde i Februari 2021 📝

24 FEBRUARI : DÄRFÖR VÄNTAR FEM HELVETISKA ÅR

UrspÄrade demonstrationer, valkaos och en stormning av kapitolium. en professor sÄg vartÄt det barkade redan för 10 Är sedan. han har ett dystert besked. de kommande Ären blir Ànnu vÀrre.

En vanlig invÀndning mot Turchins teorier Àr att mÀnniskor inte Àr skalbaggar. För att förstÄ mÀnniskors beslutsfattande mÄste man ta hÀnsyn till en mÀngd komplexiteter som strategi, kÀnslor och tro, förklarar Dingxin Zhao, professor i sociologi vid Chicagos universitet, För the atlantic.

Han ger ett exempel: En hackspett kan efter millennier av evolutionĂ€r utveckling komma pĂ„ snillrika sĂ€tt att komma Ă„t en termit – men den kommer inte att förklara att den Ă€ter insekten för att det Ă€r dess gudomliga rĂ€tt.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/LnjoX4/teorin-darfor-vantar-fem-helvetiska-ar

" Destruction FrÄn 1936 Den FjÀrde Tavlan I Den Brittisk-Amerikanska MÄlaren Thomas Coles Serie Om Ett Imperiums UpgÄng Och Fall Ger En Bild Av Hur En Civilisation Faller Samman. " Lyx Har Försvagat Och Brutit Ner. EN Vild Fiende Har Tagit Sig In I Staden. En VÄldsam Eldstorm HÀrjar. Murar Och Kolonnader Har Störtats. Tempel Och Palats Brinner Skrev KonstnÀren Om Sitt Verk.

Om Vanliga MÀnniskors Levnadsstandard Sjunker, Kan Folket Acceptera Kontra-Elitens Inbjudan Till SamhÀllsomstörtning.

28 FEBRUARI : VALERIE TROR TRUMP STYR BAKOM KULISSERNA

Det Àr som filmen " the matrix " . det Àr vÀrlden du ser och vÀrlden bakom. pÄ nÄgon nivÄ förstÄr vi att nÄgot inte Àr rÀtt. saker Àr inte som det ser ut att vara sÀger valerie gilbert.

# " Ser sig som en digital soldat "

# " de Àr pedofiler allihopa "

đŸ€Ź DENNA ARTIKEL VAR ÖPPEN I FEBRUARI ATT LÄSA FÖR ALLA MEN INTE NU LÄNGRE !!! đŸ€Ź

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/39mW7q/valerie-58-tror-trump-styr-i-kulisserna-litar-pa-planen

Gillar

Kommentarer