📝 Nyheter Som Jag Valde i December 📝

4 DECEMBER : VARFÖR SKA VI TVÄTTA HÄNDERNA

NĂ€r man frekvent tvĂ€ttar hĂ€nderna i tjugo sekunder har man tid att stĂ€lla sig vissa frĂ„gor. Till exempel: Är det hĂ€r verkligen nödvĂ€ndigt?. Man torkar sina handflator som sĂ„ smĂ„tt börjat mutera och utveckla ett slags reptilskinn efter allt skrubbande Inga personer konstaterat smittade via föremĂ„l. Och hĂ€r skĂ€lver ju marken till under en. För varför i hela vĂ€rlden ska vi tvĂ€tta och sprita hĂ€nderna som galningar om man Ă€ndĂ„ sannolikt inte kan fĂ„ corona den vĂ€gen? Och plötsligt slĂ„r det mig att WHO kanske har en annan agenda. Kanske tycker de att det bara skulle kĂ€nnas allmĂ€nt frĂ€scht om mĂ€nniskor svabbade av sig efter att ha fingrat pĂ„ sina intima delar?. om detta Ă€r deras bakomliggande mĂ„l böjer jag min nacke i beundran. Det Ă€r en kommunikationstriumf sĂ„ fullĂ€ndad att det Ă€r svĂ„rt att hitta relevanta jĂ€mförelser.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/AlR3dx/varfor-ska-vi-tvatta-handerna-fhm

10 DECEMBER : KFF TALANGEN RÄDDADE MAN SOM SKULLE HOPPA

pÄ vÀg hem frÄn trÀningen ser alex mortensen en man pÄ vÀg att hoppa frÄn en bro. KFF-talangen kliver av cykeln och skyndar dit. troligen rÀddar han mannens liv. det var en slump men jag kan inte tÀnka annat Àn att det var menat.

🙄 JAG HITTAR INGET DATUM DÅ DENNA ARTIKEL SKREV SÅ JAG VÄLJER EN SIFFRA !!! 🙄

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/M35m3o/kff-talangen-raddade-man-som-skulle-hoppa

15 DECEMBER : SKÅNEMEJERIER ERKÄNNER VI HYVLAR BORT MÖGEL

en del av hushÄllsostarna som produceras i SkÄnefabriken möglar i vakuumförpackningarna, och att borthyvling av mögel och ompackning sker löpande.

Hittills under 2020 har SkÄnemejerier producerat 1 546 930 hushÄllsostar. Av dessa har 6 384 hushÄllsostar paketerats om. Den exakta procentsatsen för ompackade hushÄllsostar under 2020 motsvarar dÄ 0,41%. Ompackning sker av olika skÀl som exempelvis förpackningsfelaktigheter eller vid förekomst av ytmögel. Denna ompackning sker pÄ vÄra ordinarie produktionslinjer och görs nÀr ordinarie produktion inte Àr igÄng. Detta innebÀr att ompackning sker löpande under ett antal veckor nÀr möjlighet finns pÄ produktionslinjen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/X8o2nr/skanemejerier-erkanner-vi-hyvlar-bort-mogel

18 DEEMBER : PAKET EXPLODERADE PÅ POSTTERMINAL I ÅRSTA

Polisen har en god lÀgesbild kring vad som har hÀnt och rubriceringen har Àndrats frÄn allmÀnfarlig ödelÀggelse till grovt olaga hot. Vi bedömer att vi har identifierat en mÄlsÀgare som sprÀngladdningen kan vara riktad mot. 120 personer arbetade under kvÀllen med att sortera brev och mindre paket i lokalen, och ingen ska ha kommit till skada enligt Postnord. Vi har vÄr sÀkerhetspersonal pÄ plats. Inga maskiner har skadats och personalen mÄr bra, sÀger Anna Kjellander, presstalesperson pÄ Postnord.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/7KP2L3/paket-exploderade-pa-postterminal-i-arsta

24 DECEMBER : LARS LERIN INKÖRDA FÖRESTÄLLNINGAR

NĂ€r lars lerin tĂ€nder ljuset pĂ„ julafton blir det första gĂ„ngen som en öppet homosexuell person utsetts till julvĂ€rd i SVT. Lars Lerin passar ocksĂ„ pĂ„ att bjuda in Ă€kta maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 43, till sĂ€ndningen för att kunna fira en riktig regnbĂ„gsjul i tv-rutan. KonstnĂ€ren och författaren Lerin, som blivit folkkĂ€r tack vare tv-serier som ”VĂ€nligen Lars Lerin” och ”Lerins lĂ€rlingar” hoppas kunna fungera som sĂ€llskap för alla som firar jul ensamma.

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/jBvgP9/lars-lerin-inkorda-forestallningar

31 DECEMBER : ÅRSKRÖNIKA 2020 - MINNS DU DE STÖRSTA NYHETERNA I ÅR FÖRUTOM CORONA

hÀr Àr de viktigaste hÀndelserna som inte handlade om corona....

https://tv.aftonbladet.se/video/322568/aarskronika-2020-minns-du-de-storsta-nyheterna-i-aar-forutom-coronapandemin

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Lars och junior Ă€lskar jag.❀ Paulo vill jag inte se igen. Han har fĂ„tt sĂ„ mĂ„nga chanser nu. Kanske han kan göra annat Ă€n i offentligheten nu. Men dĂ„ dör vĂ€l hans ego?!


nouw.com/shining
Fobibella
Fobibella,

ja dom Àr bra ju. Men mÄÄnga mÄnga som vi inte vet om som köper 6 ju.

nouw.com/fobibella
83.bloggplatsen.se
,

Bra nyhetsuppdatering som vanligt

Fobibella
Fobibella,

Heeeeeeej. Jaa jag lĂ€gger ner kĂ€rlek till att hitta bra grejer 😊 haha

nouw.com/fobibella
83.bloggplatsen.se
,

Det gör du onekligen