💊 Fluoxetin i Apotek Hjärtat i Maxi 8 Mars 💊

Jag Har Haft Medicinen Sen Jag Var 13 År. När Jag Kom In I Apoteket Så Tog Jag Nummerlapp. Det Var Ingen Kö Som Tur Var. kollade runt lite och tänkte om jag behövde köpa nåt mer typ fluor lr vitamintillskott. det blev inget sånt. Kvinnan i kassan hon Frågade Om Jag Haft Medicinen Innan Och Om Det Var Ok Med Annat Fabrikat. Så Säger Dom Alltid. Ja Det Är la Ok Säger Jag Då. Sen betalar man in det dom kräver och niger duktigt och lunkar iväg. sen skrattar personalen i apoteket bakom ryggen på en. en till svag och lättlurad kund som ger oss klirr i kassan från läkemedeljättarna. Jag har gett dom flera miljoner kronor typ under alla år som jag varit beroende av dom. Dom borde ge mig 1 miljon kronor tillbaka som gåva !!! ...

anna karlsson var 19 år är hon erbjöds antidepressiv medicin för att hon mådde dåligt. det kom att bli många år av lidande innan hon slutade äta.

I Den Här Intervjun Med Andre Marx ST-Läkare " Är Antidepressiva Medel Antidepressiva?, Vad Säger Forskningen?, Vad Säger Evidensen?, Vad Säger Lämemedelsindustrin. Se Intervjun.

David Healy Har Skrivit Ett Antal Böcker. " ( Let Them Eat Prozac ", Pharmageddon " M Fl ) Som Kritisera Läkemedelsindustrins Vinstintresse Och En Bransch Som Borde Ha Allmänhetens Och Patientens Bästa För Ögonen, Psykiatri, Har Växt Samman Och Presenterar Friserande Forskningsresultat Som Vetenskaplig Fakta Samt Diagnoser Som Är Så Vida Att Även Friska Personer Kan Få Dem. Resultatet Är Stora Vinster För Industrin, Höga Arvoden Och Personlig Vinning För Vissa Tongivande Psykiatriker Och En Starkt Ökad Psykisk Ohälsa För Allmänheten.

🤓 ANDRA BÖCKER SOM SKRIVIT UT I ÄMNET 🤓 :

Peter Gotzsche Har " Dödliga Mediciner Och Organiserad Brottslighet, Konsten Att Överleva I En Övermedicinerad Värld.

David Cohen : " Mad Science ".

Joanna Moncrieff : " The Myth Of The Chemical Cure "

malou efter tio i tv4 från 2016-11-28: dansk professor kastar om vår syn på psykiatrin. säger att mediciner gör mer skada än nytta, att de gör folk mer självmordsbenägna och förstör sexlusten.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Tack för tips! Jag äter själv fluoxetin sedan tio år tillbaka och har den fortfarande i min dosett, med ett stort gäng andra färgglada piller... vet inte om fluoxetin fungerar eller inte egentligen

nouw.com/psykiskohalsablogg
Fobibella
Fobibella,

Hej har du den oxå ?. Dosett är bra. Jag har haft en sån en gång i tiden. Jag antecknar när jag tagit på textdokument som ligger på skrivbordet. Om du minskar Fluoxetinet då kan du känna om du märker skillnad. Jag har för jag var snurrig och första veckorna när jag fick den som 13 åring. Sen gick man runt och skrattade och var flummig hela dagarna. Gick runt som i ett rus.. Jag har aldrig varit påverkad av sprit. Detdär var nog så nära jag kommer en fylla 😊

nouw.com/fobibella
svullo
svullo,

Tack för informationen, jag kunde tänka mig att det var så, jag har inte ätit ssri men andra skittabletter som påminner om detta!

nouw.com/svullo
Fobibella
Fobibella,

Tjolahejsan. Ja intressanta grejer man hittar. jag har inte sett klart på dom alla videosarna än. en av dom den med hon tjejen som kände sig personlighetsförändrad den har jag sett innan.

nouw.com/fobibella