🎬 Filmer Och Serier i Mars 2021 🎬

1 MARS : ANDRA SIDAN

shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo fredrik och hans son lucas. nÀr fredrik Àr bortrest pÄ jobb börjar mÀrkliga ljud komma frÄn huset andra bebodda del och lucas har fÄtt ingenstans fÄtt en ny bÀsta vÀn.

https://www.svtplay.se/video/30046514/andra-sidan?start=auto

2 MARS : MARIKA CARLSSON - JAG ÄR GUD

" jag Àr gud " Àr en förestÀllning om barndom med böner och dubbelmora, om uppvÀxt i trots och lÀngtan efter kÀrlek frÄn gud och den man sjÀlv vill Àlska. en rolig och befriande förstÀllning om att vÄga stÄ upp för sin egen tro och vÄga tÀnka fritt.

https://www.netflix.com/

3 MARS : ANIARA

passagerarna pÄ rymdskeppet aniara Àr pÄ vÀg frÄn den förstörda jorden till ett torftigt liv pÄ mars, nÀr en krock med rymdskrot slungar farkosten ur kurs, rakt ut i den okÀnda rymden.

https://www.svtplay.se/video/29908690/aniara?start=auto

5 MARS : HÅLL KÄFTEN OCH LYD

de kallas visselblÄsare. mÀnniskor som larmar om missförhÄllanden pÄ sina arbetsplatser eller kritiserar sina chefer öppet. men den som vÄgar höja rösten riskerar att fÄ betala ett högt pris. vad Àr egentligen tillÄtet att sÀga?

https://www.svtplay.se/video/30344298/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-hall-kaften-och-lyd

6 mARS : EXIT - SÄSONG 2

de Àr mÄngmiljonÀrer och smÄbarnsförÀldrar med en omÀttlig aptit pÄ vÄld, sex, droger och insideraffÀrer.

https://www.svtplay.se/exit?tab=season-2-23862147#section-season-2-23862147

26 MARS : CHARLOTTA X 8

möt receptionisten, smÄlÀndskan, bmi-tanten, mellanchefen, sköna farsan, naturÀlskaren, poeten och sherrydamen. humorserie med charlotta björck som spelar nÀstan alla rollerna sjÀlv.

https://www.svtplay.se/charlotta-x-8

26 MARS : TREVLIG HELG

sketchserie med humorstjÀrnan johanna nordström och hampus nessvold. i det lilla samhÀllet vÀsterköping finns kassörskan terese, " vÀktar-Äsa ", tvillingarna gittan och bittan och sjuksköterskan tim och jeanette. gemensamt för dem och alla andra fina invÄnare pÄ orten Àr att de lÀngtar till helgen.

https://www.svtplay.se/trevlig-helg

28 MARS : SNÖÄNGLAR

alla förÀldrars mardröm blir verklighet nÀr den fem veckor gamla Lucas en iskall decembermorgon Àr spÄrlöst försvunnen. Lucas mamma Jenni som redan lÀnge kÀmpat med ett pillermissbruk, stÄr inför en likvÀl förvirrande som desperat situation.

https://www.svtplay.se/snoanglar

Gillar

Kommentarer