đŸ€‘ Cyklade Till Rollsbo 22 Juni đŸ€‘

Jag fick genialisk ide att ge mig i vÀg till rollsbo i vÀrmen för att köpa en vÄg. jag har inte vetat min vikt pÄ Är och dar sÄ dÄ Àr det bra att köpa en vÄg. jag har ju en ny cykel nu och dÄ Àr allt sÄ jÀvla enkel. gasa i vÀg och vipps sÄ Àr man i jula lr rusta dÄ. skitgött ju.jag gick in i jula först för att köpa vÄgen. jag tog inget annat dÀr inne kors i taket. det Àr lÀskande ibland att ta nÄt mer liksom. hÀnde vÀrsta sjuka dramatiken i i kassan. jag stod och velade vinglade med mina klackstövlar lr vad man ska kalla dom. jag tappade balansen och vipps ramlade jag och slog mig blodig pÄ armbÄgen. jag vet inte vad jag slog mig pÄ men ont gjorde det. jag ville inte lÄtsas som nÄt för kassörskan men hon mÄste sett liksom !!! ...

TALLRIK 20 KR OCH GLÖDLAMPA 10 KR

jag anvÀnde tallriken nÀr jag kom hem med gröt. jag Àr glad för att jag köpte skÄlen Àven om det var lite onödigt för jag har ju min gröna som Àr felfri och sexig Ä sÄdÀra liksom !!! ...

Jag Ska AnvĂ€nda Glödlampan Till Ikealampan Om Det GĂ„r. Det Är Problematiskt Med Den Lampan För Den TĂ„l Inte Vilken Glödlampa Som Helst. Allt Är Problem. Den StĂ„r I Vardagsrummet Och Möglar Nu Bara Typ !!! ...

PERSONVÅG 80 KR I JULA

Gillar

Kommentarer

Micke
,
Jag skickade ett slags kuvert med blandat innehĂ„ll, hoppas att jag skickade rĂ€tt och att det förhoppningsvis ligger i din postbox eller vad det nu heter 😊. Jobbigt att handtvĂ€tta Ă€r det :=(
Micke
,
Skickade kuvertet i onsdags förra veckan . Lite smÄsaker och sÄ.
Fobibella
Fobibella,
Inte fĂ„tt nĂ„t. Är det olagliga saker som tullen tagit kanske 😟 hmm. Hur sĂ„g paketet ut dĂ„ ?
nouw.com/fobibella
Micke
,
Idag har jag haft en hemsk dag, allt pÄ grund av familjen vÀgg i vÀgg. Ska nog ut och gÄ snart, fÄ frisk luft. Hur har din dag varit?
Fobibella
Fobibella,
Mm inte kul med hemska dagar. ut och gĂ„ kan hjĂ€lpa lite. svalt i dag kallt nĂ€stan 😊 haa. kĂ€nns som höst. Hemskt hĂ€r oxĂ„. HandtvĂ€tta Ă€r inte kul och jag fĂ„r Ă„ngest av att ha hĂ€nderna i tvĂ€ttmedelsvatten 😟 suck Ă„ stön. tĂ€nk om man vĂ„gade gĂ„ ner i tvĂ€ttstugan assĂ„. jag vet ju inte hur skiten funkar dĂ€r nere och jag har ingen att be om hjĂ€lp och jag vĂ„gar inte be nĂ„n om hjĂ€lp. hoppas jag kan fĂ„ tvĂ€ttat upp mina grejer hos nĂ„gra jag kĂ€nner i deras maskin. handtvĂ€tta lite dag för dag kan man göra men suckk vill inteeee.
nouw.com/fobibella
Micke
,
Det var ett brunt stort kuvert, med lite godis och söta smĂ„prylar, samt lite mer. Jag hoppas att dett inte blev stulet 😟 eller att nĂ„gon annan fick det 😟 Var inget olagligt eller sĂ„, konstigt/dumt att det inte kom fram till dig.
Fobibella
Fobibella,
Hej förlĂ„t sĂ„ mycket för att jag har missförstĂ„tt. tack för paketet. jag trodde att paketet med jackan som jag köpt frĂ„n tradera lĂ„g i det bruna kuvertet. paketet som jag fick 2 juli det Ă€r jackan. ditt kom 25 Juni. . jag har öppnat det lite i badkaret nyss. jag har sett godispĂ„sar och sytillbehör typ. jackan borde kommit det datuumet sĂ„ hon var sen med leverans. hon var dĂ„lig sĂ€ljare. du var snabbare 😊 hihi. jag ska kolla nogrannare pĂ„ sakerna om en stund nu pĂ„ morgonen 😋
nouw.com/fobibella
Micke
,
Jag hoppas att det pÄ nÄgot vis ska lösa sig för dig med tvÀttandet. Jag önskar att jag hade kunnat hjÀlpt, men det Àr en bra bit mellan. Du fÄr ta hand om dig ikvÀll.
Fobibella
Fobibella,
jag lÀr fÄ starka hÀnder av allt tvÀttande. det Àr ju nÄt bra kanske. jag har typ lÀst att trÀna handkramande Àr bra för hjÀrtat.
nouw.com/fobibella
Micke
,
Trevligt att mitt kuvert tog sig hela vĂ€gen och att du fick det, samt att du tyckte om dess innehĂ„ll 😊 Det var en fin jacka som du köpt via tradera 😊 pĂ„ tradera kan man göra en del bra fynd. Har tittat pĂ„ lĂ€genheter denna veckan, men tyvĂ€rr med eftersatt underhĂ„ll, hĂ„l i vĂ€ggarna och samt överlag dĂ„liga trapphus. Men nĂ€sta vecka fĂ„r jag förhoppningsvis titta pĂ„ fler lĂ€genheter, denna gĂ„ngen i ett bĂ€ttre omrĂ„de, och utan stora hĂ„l i vĂ€ggarna och frĂ€schare trapphus.
Fobibella
Fobibella,
tack ja nice jacka. jag har inte testat den Ă€n. inte kul med hĂ„l i vĂ€ggarna. fĂ„glar kan ju bygga bo dĂ€r Ă„ masa sĂ„nt. fĂ„glar skapar stort problem pĂ„ sommaren. hĂ€r i mitt omrĂ„de i alla fall 😟 . hoppas du hittar bra bostadsomrĂ„de.
nouw.com/fobibella
Micke
,
Idag Ă€r grannarna som vanligt igĂ„ng och super skallen av sig, de började tidigt i morse med drickandet och att föra oljud, alltid lika jobbigt detta 😟. Funderar pĂ„ att ta bussen sent ikvĂ€ll för att handla och komma bort hĂ€rifrĂ„n för ett tag. Jag hoppas att du har en bĂ€ttre dag Ă€n mig.
Fobibella
Fobibella,
jag kan inte förstĂ„ hur man kan gilla alkohol. det luktar Ă€ckligt Ă„ det smakar gift. bĂ€ttre att dricka typ apelsinjuice 😊 . du kanske kan köpa ett tĂ€lt och ta busss till nĂ„t nice stĂ€lle och tĂ€lta dĂ€r. dĂ„ fĂ„r du lugn Ă„ ro nĂ€r du ska sova. tjecka in pĂ„ hotell. dyrt tyvĂ€rr 😟
nouw.com/fobibella
Micke
,
Jag gillar heller inte alkohol, har aldrig kunnat med smaken. Jag dricker allt som inte innehÄller alkohol. Dricker mycket juicer, olika slags drycker, nÄgon energidryck ibland. Jag har vid ett tillfÀlle faktist tagit in pÄ hotell för ett par natter, men detta var ett hyfsat billigt hotell ocksÄ. Ibland kan man fÄ rabatt om man stannar mÄnga nÀtter.
Micke
,
Hoppas att jag fÄr titta pÄ en tvÄa i nÀsta vecka, den ligger i centrala grÀngesberg med nÀrhet till alla butiker och station samt busskuren. Söker dagligen efter lÀgenheter i olika stÀder.