💙 Skoöverdrag Blåa Från Partykungen 14 Mars 💙

jag fick en ide att köpa sånthär istället för nya klackstövlar som jag ville ha egentligen !!! ...

🏳‍🌈 HÄR ÄR EN TEXT OM DOM FRÅN SIDAN 🏳‍🌈 :

70 talet var rätt groovy baby. om du ska på 70-talsmaskerad så kan de här skoöverdragen hotta till din outfit på ett kick. skoöverdragen är tillverkade i polyester. du trär enkelt över skoöverdragen på dina egna skor. överdragen räcker strax under dina knän. retro värre.

https://www.partykungen.se/skooverdrag-bla-62456.html

😍 jAG SKA VISA BILD NÄR JAG HAR DOM PÅ MINA KLACKSKOR NÅN DAG !!!! 😍

Jag har försökt att få på dom en gång på stövletterna som jag köpte i maxi förra året. det var tight och jag var rädd att ta i för möe så dom pajjade. jag hade handtvättat dom innan och sytt på dom med symaskinen så stygnen satt bättre liksom. billiga grejer kan gå sönder lätt liksom. klackskorna är från maxi och dom är la ännu svårare få testa dom på för att dom är spettsiga !!! ...

Gillar

Kommentarer

🧍‍♀️ 2 Jackor På Tradera 12 Mars 🧍‍♀️

en färgglad kort och en rosaaktig lång. när jag fotade mig i den färgglada då var den klippt i med sax. jag hade problem att handvätta den så trixade om den iite så att säga. synd man inte hann fota sig själv i den innan man grejade om den. jaja det är typiskt mig det att vara efterklok. den andra jackan fotade jag mig i när jag var i köket. den bilden blev inte så bra. jag slängde jackan några veckor efter man använt den en gång ute !!! ...

Gillar

Kommentarer

💊 Fluoxetin i Apotek Hjärtat i Maxi 8 Mars 💊

Jag Har Haft Medicinen Sen Jag Var 13 År. När Jag Kom In I Apoteket Så Tog Jag Nummerlapp. Det Var Ingen Kö Som Tur Var. kollade runt lite och tänkte om jag behövde köpa nåt mer typ fluor lr vitamintillskott. det blev inget sånt. Kvinnan i kassan hon Frågade Om Jag Haft Medicinen Innan Och Om Det Var Ok Med Annat Fabrikat. Så Säger Dom Alltid. Ja Det Är la Ok Säger Jag Då. Sen betalar man in det dom kräver och niger duktigt och lunkar iväg. sen skrattar personalen i apoteket bakom ryggen på en. en till svag och lättlurad kund som ger oss klirr i kassan från läkemedeljättarna. Jag har gett dom flera miljoner kronor typ under alla år som jag varit beroende av dom. Dom borde ge mig 1 miljon kronor tillbaka som gåva !!! ...

anna karlsson var 19 år är hon erbjöds antidepressiv medicin för att hon mådde dåligt. det kom att bli många år av lidande innan hon slutade äta.

I Den Här Intervjun Med Andre Marx ST-Läkare " Är Antidepressiva Medel Antidepressiva?, Vad Säger Forskningen?, Vad Säger Evidensen?, Vad Säger Lämemedelsindustrin. Se Intervjun.

David Healy Har Skrivit Ett Antal Böcker. " ( Let Them Eat Prozac ", Pharmageddon " M Fl ) Som Kritisera Läkemedelsindustrins Vinstintresse Och En Bransch Som Borde Ha Allmänhetens Och Patientens Bästa För Ögonen, Psykiatri, Har Växt Samman Och Presenterar Friserande Forskningsresultat Som Vetenskaplig Fakta Samt Diagnoser Som Är Så Vida Att Även Friska Personer Kan Få Dem. Resultatet Är Stora Vinster För Industrin, Höga Arvoden Och Personlig Vinning För Vissa Tongivande Psykiatriker Och En Starkt Ökad Psykisk Ohälsa För Allmänheten.

🤓 ANDRA BÖCKER SOM SKRIVIT UT I ÄMNET 🤓 :

Peter Gotzsche Har " Dödliga Mediciner Och Organiserad Brottslighet, Konsten Att Överleva I En Övermedicinerad Värld.

David Cohen : " Mad Science ".

Joanna Moncrieff : " The Myth Of The Chemical Cure "

malou efter tio i tv4 från 2016-11-28: dansk professor kastar om vår syn på psykiatrin. säger att mediciner gör mer skada än nytta, att de gör folk mer självmordsbenägna och förstör sexlusten.

Gillar

Kommentarer