Igår var det ju första april, och jag glömde blogga men glömde inte lura någon haha !
Tyckte de var rätt så roligt faktiskt, började med att lura Thea under ett prov att jag var gravid hon blev så chockad och orolig så när prover nästan var slut sa jag att jag skojade hah, sen där efter lurade jag Jossan att jag hade fått cancer och sötnosen började gråta. Så fick ju skuldkänslor och att det var ett skoj, sen där efter lurade jag Martin och pappa att jag var gravid och aa...haha.. Pappa förstod att jag drev och hämnades med mig när jag kom hen sen... Men de får man väll tåla om de är första april ;)

Puss!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ohhh känner mig faktiskt död just nu ! Har precis kommit ur duschen som var rätt så skön efter ungefär en mil jogging/promenad och alla övningar där efter. Nu känner jag mig fräsch igen hah ! :)
Det är nu jag skulle kunna sätta på en bra film eller bra låtar, men nej Fanny måste plugga till sitta jävla musik prov till imorgon.
Som handlar om epokrar och klassisk musik, hmm visst låter det intressant ? Haha nej skulle inte tro det, och vi har inte heller någon nytta av det i framtiden eller i alla fall inte jag så lite onödigt är de enligt mig då hah. Aja bara sätt sig och plugga så jag åt minstånden kan få ett C på det hah.

Puss !


Likes

Comments

Jag la mig trots jätte sent igår/idag. Men ändå vaknar jag klockan tre på morgonen?! Kunde inte heller somna om vad än jag gjorde, så satt på musik och gjorde en ny heder till bloggen som ni kanske har eller kommer märka. Jag vill gärna ha eran åsikt om vad ni tycker om den !
När vi ändå pratar om nattstad / blogg så jag bara nämna att jag äskar nattstad nya uppdatering ! Absolut älskar den ! I alla fall än så länge hhah, men grejen till att jag gillar den så mycket är att man kan göra allt som man kan göra på en dator. Ja men till exempel byta ny heder, de var man tvungen att göra på datorn. Eftersom jag har haft sönder alla våra datorer här hemma så har de varit svårt att ändra heder. Men nu kan jag göra de genom telefon ?! :D
Jag bara äskar't.

Men ska ta mig upp ur sängen och börja fixa mig så slipper jag stressa som alltid, haha..

Puss!


Likes

Comments

Jag har så tråkigt så började kolla in på tumblr och we heart it, så såg jag sånna gulliga förhållande bilder. Ja ni vet sån förhållande dem flesta tjejerna drömmer om, även jag är en av alla dessa tjejer. Men helt seriöst man vill ju bara explodera av alla dessa gulliga bilder. När man väll ser bilderna blir man själv sugen på ett sådan förhållande och blir även små avundsjuk faktiskt.. Hah.. Men det är bara att vänta Fanny, den rätta killen kommer med tiden. Antar jag i alla fall. Haha, aja jag får drömma om sånna söta förhållande än så länge och antar ett bra tag framåt med hah !
Nu tänker jag vissa ett par söta bilder i alla fall så ni förstår vad jag menar ! ;)

Puss

Likes

Comments

Nu ska jag förklarar mig varför jag inte bloggat på en riktigt bra tag ! Det beror på att jag har varit så klanting och tappade min kära Iphone i toan.. Hah ja ni lästa rätt ! Men som tur att jag inte göra något i toan haha. Jag tog upp den och ropade in Thea in på toan för att hjälpa mig med iPhone, vi tråkade och försökte verkligen med allt !
Ja den funkande under typ en kvart sen dog den bara.
Jag av min panik skit fullständigt i maten och började spring till skolan för att lägga mobilen i en påse med ris och lät mobilen ligga där i tills jag komma hem. Då började jag öppna upp mobilen och torka allt ytligare en gång till och den funkande ändå inte !
Så fick ha en Nokia.. Ska inte klaga för sen hade faktiskt Facebook..haha.

Men idag på morgonen så hade jag så tråkigt , så startade på mobilen för skoja skulle bara för att liksom. Så plötsligt funkar den igen, men inte som vanligt den laggar och blir varm och stängs av. Men ska inte gnälla mer för de funkar rätt så okej.

Puss

Likes

Comments

Jag burkar jämt börja tänka på kvällarna när jag ligger i sängen, mellan allt från himmel och jord. Det jag tänkte på idag eller som jag nästan alltid tänker på nån gång är om man kan sakna en så kallad "ovän".

Att man kan sakna person men ändå hatar efter allt den har gjort med dig, men aldrig haft chansen att reda ut allt. Så man bara fortsätter att hatar person, men ändå så kan man ju inte låta bli att sluta tänka på alla gråtande nätter man har haft tillsammans, alla killar man har depp tillsammans över men ändå alla sjuka stunder man inte kunnat sluta att skratta.

Att man börjar kolla igenom bilder man har tagit och åter börjar minnas. Att man faktiskt vill prova bli vänner igen men vågar inte att ta steget till att skriva till person eftersom att man är rädd, rädd för vad personen ska säga. Jag vet att jag har prata dumt om henne när vi nu har varit osams, men man ångar allt man har sagt.

Men i sådan stunder så tröttnar man på alt exat allt och allt känns hopplöst. Men jag hoppas att hon och jag ändå kommet att åter vända till varandra senare med åren. I alla fall efter allt vi har planerat.


Likes

Comments

Nu ligger jag äntligen i min säng igen, sköönt. Jag har precis hoppat ur duschen så ligger i sängen framför Sunne dock den tecknade det var ju ett tag sen man såg på det, haha. Men ska alldeles snart lägga upp några bilder från helgen, Nora har även varit hos mig och tagit lite kläder igen hah ! Puss hej !


Likes

Comments

Kollar på bilderna vi tog sen igår, skrattat rätt så mycket åt dem hah. Men tror jag några kommer senare idag faktiskt..eller ja om jag ens orkar haha. Nej men igår sov jag och Nora lite över allt. Började att vi somnade på kökssoffa och sedan blev vi väckta av Noras pappa som sa att vi skulle gå upp och lägga oss i soffan och det gjorde vi. Medan Ellen hade Noras säng för sig själv. Men nu sitter vi Noras kommer framför datorn och håller på att mixtra med bilderna. Söndag idag så blir väll en seg dag eftersom det är skola i morgon...mmmm
Puss !Likes

Comments