dagarna fortsätter springa förbi. ångesten gnager för det mesta rätt jävla rejält i bröstet och stressen ligger som ett stort moln över mig hela tiden, trots att jag egentligen inte har något att stressa över. är rastlös, vill göra bra och vettiga grejer men det enda jag lyckas med är visst att fastna i samma destruktiva banor som jag alltid fastnar i. som jag älskar, och hatar.

ibland fastnar jag i armarna på någon med världens finaste leende.

igår var jag på samtal och fick lära mig att jag just nu borde tänka som om jag vore dum i huvudet, iallafall gällande alla vardagssysslor. tänka smått och anpassa miljön efter hur jag mår. jag vill inte, jag vill så gärna kunna ta ett jättekliv, styra upp livet och leva som vanligt. skaffa jobb och allt sånt där. jag har inte tålamod för det här. om jag bara kunde vakna en morgon och må som vanligt.

Likes

Comments

Då testar vi det här med blogg igen då.
Jag vet inte vilken gång jag är inne på nu, det känns som jag haft fyra miljoner bloggar genom åren haha!
Jaja, kanske lyckas jag hålla i det den här gången. Vi får se.

Idag skulle min mamma fyllt 64 år, men hon är inte med mig lägre tyvärr. Om tio dagar är det två år sedan jag tog emot det värsta beskedet jag någonsin fått - min mamma var död. Hon fanns inte längre. Just där och då trodde jag aldrig att jag skulle kunna leva ett normalt liv igen, om jag ens trodde att jag skulle överleva. Det är verkligen det svåraste och mest smärtsamma jag varit med om. Men här är jag, jag överlevde och jag lever väl ett iallafall relativt normalt liv. Visserligen utan föräldrar men ändå.

Så hur firade jag min mammas födelsedag? På bästa tänkbara sätt! Min bror, hans flickvän och världens goaste brorsdöttrar kom och hämtade mig och Emil under förmiddagen. Vi åkte till graven och satte ljus, sen vidare till Liseberg där vi knallade runt resten av eftermiddagen. Så himla mysigt. Jag har nog världens finaste familj, och vänner. Jag hoppas så på att vi kan samlas igen någon gång under jul, ibland blir det alldeles för lång mellan gångerna man ses.

Nu har klockan slagit över midnatt, det här skulle alltså publiceras den 10/12.
Nåväl.. Grattis mamma, jag saknar dig så fruktansvärt mycket.


Likes

Comments