Header

1, ABH glow kit. 2, E.L.F face primer in radiant glow. 3, MAC pro longwear concealer. 4, Revlon eye pencil in white. 5. Bare Minerals moxie lipgloss. 6, MAC fix plus. 7, Ardell lashes in Natural.

Allas mål här i livet (överdriven much?) är väll att lyckas sminka sig så att det att ser ut som om man endast är naturligt vacker? Jag vet att det är mitt mål iallafall =) Jag har en guide som får dig att lyckas med detta på max en halvtimme, sugen? Läs vidare!

  • Målet är att försöka undvika foundation då det lätt kan se kakigt ut och nu vill vi att din bara hud (kan misstolkas) ska visas utan några lager med smink. För att lyckas med detta är det viktigt med en bra primer. Om du har en röd eller irriterad hy ska du gå till en primer med grönt i sig så det neutraliserar och om du har synliga porer ska du istället gå till en som slätar ut. Om du har en felfri hy rekommendera jag en primer med skimmer i sig (som NR 2 på bilden) då det kommer göra din hy ännu mer levande.
  • Även om man inte behöver foundation kan det finnas små partier som behöver täckas vilket man kan göra så länge det inte blir för mycket. Ett ärr eller en finne är inget fult, det är något man ska embracea! Men om man till exempel har mörka ringar under ögonen skulle jag täcka det med en concealer (NR 3 på bilden är den bästa).
  • Nästa steg är highlighter! Det kommer få din hy att se både levande och frisk ut och du själv kommer se 10 gånger piggare ut. I denna look lägger jag highlighter under ögonbrynen, i ögonvrån, på näsa, över ögonbrynen och såklart på kindbenen (Den bästa är NR 1 på bilden då den har olika färger för olika hudtoner).
  • Sen är det dags för fransar! Jag älskar när man har en mer naturlig look och sedan toppar med ett par fluffiga fransar. ÅÅÅhhh får gåshud bara jag tänker på det.
  • Sen för att se ännu piggare ut rekommenderar jag en vit/nude penna i vattenlinjen.
  • Näst sist är läpparna. Här kan man winga det, antingen går man till en matt färg för att få kontrast till allt det skimriga eller går man till ett läppglans för att se om möjligt mer pigg och och söt ut =)
  • Sist men fan inte minst är setting spray. Jag kan inte gå utanför dörren utan att ha sprutat det i mitt ansikte. Min favorit till en sådan här look är Mac fix plus (NR 6 på bilden). Detta spray gör så att huden ser mer ut som hud vilket brukar behövas efter mer än ett lager smink. TIPS!

Lycka till babes och misstolka inte detta nu, jag tycker inte att man behöver smink för att se naturell ut utan det funkar lika bra att gå utan. Puss. x

Likes

Comments

Detta värmeskydd från Maria Nila är definitivt det bästa jag provat. Som ni ser är det en sprayflaska men det är inte ett rinnande spray utan mer en kräm. Det går att spruta direkt i håret och sedan massera in det men jag rekommenderar att först spruta en klick i handen och sen massera in det i håret. Lukten kan vara något av det godaste jag känt och jag kan erkänna att jag ibland lägger lite i håret endast för att det ska dofta gott hehe.

Inte nog med att produkten är bra så är själva märket Maria Nila ett av mina favoriter då dem är helt veganska och både sulfat- och paraben fria.

Finns att köpa på lyko.

Likes

Comments

Som ni ser är dessa två paletterna nästintill identiska, den vänstra är ifrån Makeup revolution och den högra är ifrån Too Faced. Men ser ni prisskillnaden? Först bara skakade jag på huvudet när jag såg detta för ingen chans att paletten ifrån Makeup Revolution kan vara bra om den är SÅ billig och SÅ lik Too Faced paletten. Men jobbig som jag är så började jag söka efter info på youtube (ja det är sånt här jag gör när jag har 789234 andra saker att göra) och efter ett tag kom jag fram till att de flesta som provat båda paletterna gillar den ifrån Makeup Revolution mer? Hur är det möjligt? Det enda möjliga i detta drama är att den kommer bli min =)

Likes

Comments

Vilken är din favorit highlight?
Måste vara anastasia glow kit i that glow eller e.l.f blush i pinktastic (Ja det är en blush men jag använder den som highlight, rebell)

Kan du inte börja med youtube och göra sminkvideos där istället? Lättare att lära sig av det än bilder som du lägger ut här
Ja jag har funderat på detta med youtube ett tag (typ 10 år :)) då många frågat om just det men har inte tid atm... Kanske när jag är klar med skolan!

Var ditt ex alban och vad hände mellan er?
Vad spelar det för roll om han var alban? Förstår ej varför folk alltid ska fråga detta

Hur kan du alltid va så brun?
Har bra pigment i grunden men använder oftast mig av BUS, kan göra ett inlägg om vilken/vilka jag använder! Har både en budget variant och en dyrare som jag varierar mellan.

Var har du köpt kappan? (det var DENNA hon menade)
Lager 157 om jag inte minns fel =) Kommer iallafall ihåg att den va billig som fan

Går du på yoga fortfarande? Kmr ihåg att du skrev om det på din förra blogg och jag funderar med på att börja men de är så dyrt...
Nope men funderar på att börja igen. Hjälpte mig verkligen efter jag låg inne på akuten för olika orsaker så om du lider av stress och/eller ångest ska du absolut prova! Det är värt pengarna då du investerar i din hälsa vilket är något av de viktigaste man kan göra =)

Har fått fler frågor men väljer att svara på dem i ett annat inlägg så det blir lite variation. Puss. x

Likes

Comments

Hemma ifrån Gran Canaria och vet inte riktigt hur jag känner ang det. Denna resa kom vid rätt tillfälle och behövdes mer än någonsin. Behövde ta en vecka och låta min själ vila, försöka iallafall. Kom dit mer förvirrad än någonsin men lämnade mer stillsam och mycket på grund av att jag valde att bryta med många människor som endast tagit min energi och tid. Jag kan inte ha människor i min närhet som inte har några goda intentioner med mig hur mycket jag än värdesätter dem. Det är mycket som händer hela tiden så det är svårt att stanna upp och reflektera över allt vilket jag faktiskt kunde göra denna vecka och det kommer att gynna mig.

Bilder kommer definitivt komma upp och jag hoppas ni har haft en lika bra vecka som mig. x

Likes

Comments

Valde att färga mitt hår typ svartbrunt efter har haft mellanbrunt i typ ett år... Vet ej om jag gillar det, ser blek ut men mina ögon kommer fram mer så vet inte om jag kommer behålla det eller lägga i ljusare slingor. Dumt att färga det en vecka innan jag åker utomlands men men... Det där med att tänka igenom saker innan jag gör dem har aldrig vart min starka sida =)

Likes

Comments

One Mississippi, you're here
Lovin' me with your whole heart
And two Mississippi, we scream
To watch each other fall apart
Three Mississippi, you're gone
Sayin' that you're done, you don't want it no more
And four Mississippi, you're home
Like nothin' ever happened at all

Why do I stay?
I know I should leave
Mascara fallin' down my cheek
But you pull me in and make me forget
About the broken glass on our skin
A little fucked up 'cause we think it's fun
We kiss just to make up, we love just to break up
We head for disaster, but live for the danger


I like the way it burns when you say goodbye
I like the way it hurts when you screw with my mind
Or am I fucked up that I think it's fun
That we don't get scared when the sirens come

Likes

Comments