Jag vill börja med att önska min nya blogg välkommen och grattis till livet.

Detta är en av många som jag nu ger ett livstecken till. Alla de gånger jag startat upp en ny fräsch blogg och varit taggad till tusen har gått i stöpen p.g.a att intresset falerat och kreativiteten dött.
Men för femtielvfte gången så skall jag nu ge det ytterligare ett försök, ett försök till överlevnad.

Nu däremot när jag fått tala högt i ord så vill jag passa på att kladda ner några få meningar om ett fantastiskt födelsedagsfirande som jag varit med om, ett firande som varat i dagar tre. Där huvudpersonen var en kvinna med åldersnoja, men som ej sett ut att vara vuxnare än någon annan i sin vänskapskrets. Men som inte har accepterat att hon blivit äldre. Missat sin tonår för att hon levt utan att ha vågat blomstra. Men som tyvärr lyckats fylla 28 år utan ha levt ordentligt.
Denna kvinna är jag.

Men efter att ha fått uppleva denna kanonhelg som inleddes med att ha pojkens familj över på trerätters middag. Till att få ha min egen familj och släkt över på lördagen. Få chans att visa dem mitt nya hem, min nya början, min resa och mitt kliv ut till att kunna växa som människa till att få umgås med nära och kära vänner när kvällen kom. Skratta, och känna trygghet, ömsesidig vänskap.
Till att få ha en mysig afton med min kärlek på självaste födelsedagen. Att få känna mig som en prinsessa och det vackraste på jorden. Uppskattad och älskad.

Detta bevisar att det är först när man vågar blomma som det mest magiska kan hända.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments