Jag vaknar upp, ah, solen skiner igen dags för mig att gitta TILL BREVLÅDAN FÖR MITT NYA SPEL HAR PRECIS LEVERERATS AYY.


Nu ska jag pilla in en snus och berätta för er om varför NI ska köpa ett Nintendo 3ds, nya Pokemon Sun/Moon och en laddare till nintendo 3ds (Man får ej med en laddare till konsolen, idioti jag vet.)

Knoxen ligger under läppen så nu kör vi.


De säger alltid att det var bättre förr, och visst, i isolerade händelser som kan ske under dagen kan man tycka det, men OFTAST ser man tillbaka med en dömande blick och frågor i huvudet, t ex VAD FAN FOLK HADE PÅ SIG FÖRR eller HUR I HELVETE DE FICK GÅ TILL JOBBET MED DESSA KLÄDER, FLÄRPAR OCH TASSLES OCH GUD VET VAD HÄNGANDES FRÅN, JA, ÖVERALLT. Iaf, när jag tänker tillbaka på den "gamla goda tiden" är det en sak jag speciellt kan komma ihåg med värme, och det är tvspel, eller just i detta fall, Pokemon.

Jag hade turen att växa upp med Pokemon-spelen just när dom slog igenom, i mitt fall så ÅT spelet mitt liv. Mitt kära Pokemon Chrystal har hela 400h i sig, och då var jag liten och korkad, inte fan visste jag att det fanns legendary Pokemons att hitta, i helvete att jag hade en aning om vad skillnaden mellan guld, silver och chrystal var och inte fanns det en chans på jorden att jag sedan i framtiden skulle älska denna spelserie så sjukt mycket. MEN nu är jag gammal och vis (aj det gör ont att säga att en är gammal och cynisk, men det är fan sant). Jag ser nu spel på ett annat sätt, jag kan läsa av om spelet kommer vara bra eller dåligt innan jag ens spelat 1h av det. Detta gör det svårt för mig att kunna njuta av spel på riktigt, att kunna gå helhjärtat in i ett spel och bara njuta, upptäcka och lära mig av det. MEN är det en spelserie som aldrig har gjort mig besviken så är det Pokemonspelen. Jag har spelat nästan alla Pokemonspel up to date, och än så länge, när jag stänger av konsolen efter 4h intensivt pokemonande? pokecatching? iaf, efter 4h av spelande kan jag stänga av konsolen med ett leende och bara tänka tillbaka på vad jag precis upplevt, PRECIS SOM FÖRR!

Detta är ju självklart en sak som skiljer sig från person till person, men är det ändå inte otroligt att en spelserie kan hålla sin glimt i ögat och förbättra sig efter varje spel?! Vilken spelserie har gjort det någonsin?! Kanske GTA? jo gta är fan också jävligt bra men det är inte poängen.

Poängen jag försöker få fram är att Pokemonspelen bara blir bättre och bättre, Game Freak (skaparna av Pokemon) Tar åt sig när spelarna ger dem kritik, och ändrar, förnyar och förbättrar! INTE MÅNGA SPELSKAPARE SOM GÖR SÅ NUFÖRTIDEN *HOST* *HOST* call of duty *HOST*

Så vad menar jag nu? Vad försöker jag få fram? Att Pokemon är sjukt bra och alla som får chansen borde testa det? Ja typ, jag menar, kolla på Pokemon Go, ALLA spelade Pokemon Go, och sen helt plötsligt slutade alla spela det? Why? I'll tell you why! BRIST PÅ CONTENT. Skaparna tog grundmekaniken ur ett Pokemonspel och slog ihop det med en mobiltelefon. Gillade du Pokemon Go kommer du gilla Pokemonspelen, simple as that bruh.


Iallafal, blev lite sidetracked, Pokemon Sun/Moon är fantastikt, och mina 6h av spelande har varit, än så länge, en blessing from above. Allt har bara funkat liksom, grafiken är fantastisk, storylinen är intressant och atmosfären är mysig som fan! Jag har dock inte hunnit spela spelet så mycket som jag velat (jävla jobb och vuxensaker..) Men min helg är iallafall räddad (har inga vänner, så att ha ett nytt spel att spela är en gudagåva).


Har inte så mycket mer att skriva. 90% av texten handlar inte om Pokemon, man jag är nöjd med min insats. Tack för mig, FLUNDRA OUT.

Cha cha.


Likes

Comments

HEJ! första inlägget är nu här! KUL! Idag ska jag skriva om The elder scrolls V - Skyrim Special edition!


Skyrim har nu, för oss som vet något om någonting någonsin, varit ute ett bra tag nu. De flesta av oss inbitna gamers har redan tryckt i 600h+ i detta spel. Vi har utforskat alla grottor, dödat alla drakar, lärt oss alla drakord och gjort Skyrim till ett säkert land att leva i.

'Men så är inte fallet för att. Vissa hade inte tid, lust eller ens kunskapen om att Skyrim existerade 2011, men nu finns det en chans att börja din resa för första gången in i detta fantastiska spel. För nyligen släppte Bethsesda (skaparna av The Elder Scrolls spelen) en grafisk uppdaterad version av Skyrim till Ps4, Xbox one och PC.

Detta är den perfekta chansen för er som tidigare inte hört talas om Skyrim, eller helt enkelt trott att spelet inte var för er, att testa SKITEN UR SPELET.


Men vad handlar Skyrim om då?

Om du inte levt under en sten de närmsta 5 åren så borde du någon gång hört talas om detta äventyrsspel, men jag kan ändå berätta lite kortfattat vad spelet går ut på!


I denna medeltida värld finns det människor, alver, magi och allt sånt som finns i t ex Sagan om ringen eller game of thrones. I många år har denna värld levt i frid och fröjd, tills en dag då drakarna kommer tillbaka, vilket i sig betyder att undergången är nära, och endast "dragonborn", en person som kan prata drakspråket och använda dess magi mot dessa drakar, kan stoppa dem. TRO DET ELLER EJ, MEN DU ÄR DRAGONBORN I DET HÄR SPELET, CHOCKER I KNOW! Iaf, det ä'r upp till dig att stoppa drakarna, fixa konflikter mellan olika provinser och återigen återställa freden i Skyrim.

Du börjar med kassa vapen, någorlunda kunskap om magi och en hel värld som är redo att utforskas. Om du känner för det alltså, annars kan du säkert hitta en lada och bo där hela spelets gång, bli grym på att laga mat och sy ihop kläder. Lite mysigt sådär.

IALLAFALL! I spelet finns det ett levelingsystem som ger dig belöning efter vad du gillar att spela. Gillar du att slunga ett stort tungt svärd? BRA, då finns two handed swordsmanship skills du kan lära dig! Gillar du att trolla lite, skapa lite eld här och där? BRA, då finns destruction magic där för dig! Gillar du att vandra i skuggorna, inte vara sedd och spela som en liten fjant? OJ VA KUL DÅ FINNS JU STEALTH DÄR, SOM INTE ALLS ÄR SUPERSTARKT, SERIÖST, OM DU SLÅR TILL EN JÄVEL MED EN DOLK OCH KAPAR AV HANS ARM OCH SEDAN HUKAR DIG KOMMER HAN INTE UPPTÄCKA DIG, VILL DU SPELA SPELET SÅ? VILL DU DET? DIN JÄVLA HARE.

Levelingsystemet är iaf kul, det funkar BRA, vilket är skönt!


I Skyrim finns det tusentals saker att göra, allt från att utforska olika grottor, hus och berg, till att träffa intressanta personer som kan hjälpa dig att bli en mästertjuv t ex. Spelet spelas efter dina regler, och du väljer själv hur du vill bli sedd av andra varelser i spelet.


Låter det fantastiskt? Det tyckte inte min podkompis Willy direkt när det kom ut 2011, men nu är han så fast i det spelet så han inte kan leva ett normalt liv. Skoja. Men seriöst asså, spelet är fan jävligt bra azzå, give it a try.


This has been Filip/Flundra, cha cha!

Likes

Comments