var de ny vecka med nya möjligheter och jag har jobbat. Jag trivs jättebra på Berners tunga fordon de är en lastbils verkstad som jag jobbar på. Vi jobbar mycket med källsortering.

Nu är denna arbetsdag slut så jag får blogga mer ikväll!

Vi hörs senare hej ❤

Likes

Comments

Helgen började med att jag var ledig från jobbet i fredags .Så jag träffade mina föräldrar och min mormor och åt lunch med dom, sen for jag och hämtade min pojkvän på hans praktik efter det så for vi hem till mig så jag fick packa lite efter det for jag och hämtade två kompisar så vi kunde åka och handla på systembolaget.

Lördag sov vi till klockan 12.30 ca efter det packade jag ihop de jag och min pojkvän hade med oss, så for vi på hemma kväll och köpte lite godis sen åkte vi hem med sakerna sen for vi och käkade på en pizzeria med våra kompisar.

Söndag idag har jag dragit släpvagn efter min bil för första gången i mitt liv. För att min kompisar skulle slänga sin gamla soffa sen åkte jag och min pojkvän hem och senare på kväll fick vi besök av två andra kompisar. Nu ska jag ta och sova så jag fortsätter att blogga imorgon!

Likes

Comments