Header

Hej gott folk, nu har jag skaffat en helt annan blogg där jag inte skriver om mitt liv. Där kommer du hitta en massa goda recpet jag har provat själv. Ta gärna ett kik!! :)  Klicka på länken nedanför! :) 

MatochBaka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt att jag har varit lite off nu ett ag, jag har inte riktigt hunnit med att skriva något inlägg.Det blir bara ett litet kort inlägg. Idag var det sista dagen i kondis på city gross, jätte kul, så nästa vecka går man över till bageriet, ser verkligen inte fram emot det. Som tur är så åker vi i klassen bort två dagar så vi slipper praktiken. Vi ska på den bageri mässa som är i stockholm. Längtar en hel del, sova på hotell och mysa. 

Såhär nu på kvällskvisten hade jag tänkt att spela lite Leauge of Legends, så ni får ha det så bra! Kramar

Likes

Comments

Godkväll allesamans, idag tog jag mig en sväng in till kalmar för att köpa ny mus, inget jag absolut behövde eller hade tänkt att köpa men kände bara för att göra det. Desutom hade jag en ganska dålig mus.
Nu har jag iallafall en riktig gamingmus, en lite billigare variant, helt okej ändån. köpte också en musmatta med stöd flr handleden, får ofta ont när jag sitter och spelar. Jag är iallafall otroligt nöjd! :)

Likes

Comments

Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt,

Att beskriva känslorna med ord tycks göra det löjligt.

En kärlek som min för dig, är unik,

Med ditt leende gjorde du mig rik.

När du skrattar vill jag bara kyssa dig,

Mina läppar mot dina, och dina armar runt mig.

Du är mina drömmar, du är mina tankar,

Det är endast för dig som mitt hjärta bankar.

En fånig liten dikt av en dumkär liten flicka,

Här och nu har du mitt hjärta på en bricka.

Ta hand om det eller krossa det, men först ska du veta,

Jag älskar dig, så om du behöver någon vet du var du ska leta.

Jag finns här, och på dig väntar jag,


Och hoppas att du blir min en dag.

Likes

Comments

Jag kan ju inte lyckligare bli. Fick igår kväll ett sms från game i Kalmar att sims 4 hade kommit ut i butik, så direkt efter praktiken var slut blev det att dra in till stan för att hämta ut det. Jag har väntat på det hur länge som helst nu och om jag inte minns helt fel så förhandsbokade jag det innan sommaren. För det stog ju först att det skulle komma ut i januari men blev försenat till hösten. Jag tror och verkligen hoppas att det var värt väntan. Så medans spelet håller på att installeras skriver jag ett inlägg :). Jag är så nyfiken!! :D

Jag har väntat typ hur länge som helst på det här. Och äntligen har det kommit, jag tror nog defintivt inte att jag kommer bli besviken.

Likes

Comments

Som varje år så har den älskade förkylningen kommit tilbaka, fast denna gången värre. Jag blir alltid förkyld när skolan har börjat igen efter sommaren, som tur är det sista gången, för nästa år tar jag studenten! YIPPIE! Med min lycka jag har så blev jag precis förkyld tills första dagen på praktiken -.- jag har gått två dagar men kände att jag verkligen inte orkade gå när jag var så jävla förkyld. Huvudvärk så det nästan exloderar. 

Måste tillägga en sak från förra inlägget, denna gången är det en comeback, suget efter att skriva har kommit tillbaka, så nu hoppas jag och jag hade tänkt att hålla på ett tag. Nu till att skriva min loggbok innan jag glömmer vad jag har gjort dessa dagar. Kram!

Likes

Comments

Hejsan och godmorgon, på begäran hade jag tänkt att börja blogga igen. Kände att tiden var inne igen, och jag är ledsen för att jag inte har hållt er uppdaterad små vänner. Men som sagt nu hade jag tänkt att börja blogga igen. I och med att jag ska börja skirva igen hade jag även tänkt att ändra om blogg designen till något nytt, fräschare och såklart något snyggare. Jag kommer fortfarande att skriva om samma sak som förut, kanske lite nya ideér och sånt so, kommer upp. Jag hoppas att ni kommer uppskatta en comeback av mig. Ha det så jäkligt bra. //sofie

Likes

Comments