Vinterhjem på 1-2-3

inneholder annonselenker - Kremmerhuset, Lagerhaus

Godt nyttår! Da er det jammen 2020 og et nytt tiår, helt utrolig faktisk! Jeg fikk med meg fyrverkeriet fra vinduet på nattevakt, men rakk heldigvis en liten feiring i forkant.

Her hjemme er julepynten tatt bort for flere dager siden allerede, men all stemningen er ikke borte for det. Jeg har nemlig min lille tradisjon om å "pynte til vinter", så noe av min såkalte julepynt har jeg døpt om til vinterpynt. Det blir liksom så mørkt og trist når julen skal bort, at overgangen blir for brå for min del i alle fall. Da er det kjekt å kunne pynte til vinter med grønt og lys. Spesielt fancy eller omfattende behøver det ikke å være. Det skal jo ikke så mye til alltid. Her er mine tre beste tips til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt vinterfint på en kjapp og billig måte.


Pynt med VINTERKRANS. Hvem har sagt at dørkranser (og andre kranser forsåvidt) er forbeholdt julen? En ekte eller falsk grønn krans kan pynte godt opp om vinteren med lys eller kongler. Selv har jeg gått til innkjøp av en krans i falsk granbar som jeg har surret en lnslenke rundt. Den er bare så fin på denne mørke tiden.

1. IKEA. Denne er helt standard og kan enkelt gjøres mer personlig ved å surre rundt ei lnslenke eller feste på kongler og annet. // 2. Art of life. Her er det allerede en del detaljer. Denne er vel så fin på ytterdøra som på stueveggen. // 3. Kid. Eukalyptus er også innafor om vinteren. En enkel og klassisk variant som går til alt. // 4. IKEA. Denne varianten har allerede flere typer kunstig granbar og blader. Kan henges på veggen eller pynte bordet med et kubbelys i midten.


Behold litt av julepynten litt lengre. Nå mener jeg ikke røde putetrekk og julenisser altså, men slike mer nøytrale PYNTEGJENSTANDER som sier vinter men ikke nødvendigvis jul. Her er fem av mine favoritter! Er du heldig får du handlet dem på tilbud nå som desember er over.

1. Kongler. Jeg har plukket mine favorittkongler selv, men det er også mulig å handle dem. Kremmerhuset har noen her. // 2. Snømann. Denne er fra dbkd og finnes i to ulike størrelser. // 3. Små, kunstige trær. Disse selges over alt. Jeg har handlet mine for flere år siden. Hvit variant finner du her. // 4. Kanelhus. Husene kan du tenne lys i, og de dufter helt herlig. Lite hus finner du her, stort hus her, og svart versjon her. // 5. Dådyr eller reinsdyr. De er så fine å pynte med på vinteren. Figurene på bildet finner du her og her.


Gjør en endring med TEKSTILER som du legger merke til. Selv har jeg røde putetrekk til jul, men ellers endrer jeg farger med både årstider og humør. Til vinteren har jeg handlet inn mørkeblå putetrekk i fløyel og et par puter med motiv eller mønster på som er typisk for vinteren. Disse skaper stemning i stuen og gir det lille ekstra. I tillegg har jeg et saueskinn og myke, gode pledd liggende.

1. Lammeskinn fra Kremmerhuset her. Dette varmer opp foran peisen, i godstolen eller på golvet foran sengen. Mykt og godt, og skaper herlig vinterstemning. // 2. Grått ullpledd fra Kremmerhuset her. Og man kan aldri få nok av slike varme tekstiler på en kald årstid. // 3. Pledd i fake fur her. En litt annen stil kanskje, men fin likevel. Pleddet gir godt sammen med mørke andre mørke tekstiler. // 4. Blå pute fra Kremmerhuset her. En nydelig farge på vinterstid. // 5. Mørkeblå pute fra Kremmerhuset her. Dette er ekstra mykt. Kombiner gjerne ulike tekstiler om fargen er det samme for å få look´en litt ekstra gjennomført.


Håper tipsene kommer godt med. Det er hvertfall dem jeg selv tar i bruk her hjemme. Har du noen andre tips vil jeg gjerne at du deler :)


#fluffandberries #vinter #2020 #interiør #inspirasjon


Liker

Kommentarer

IselinMarlen
IselinMarlen,
Så mye fint 😊
nouw.com/iselinmarlen
coconuttie
coconuttie,
Fint å høre at du fikk feiret litt da, selv om du jobbet 😊 Tusen takk for kjempegode tips!
nouw.com/coconuttie
MikaelaCecilia
MikaelaCecilia,
Tack så mycket för fina tips⭐️ http://nouw.com/mikaelacecilia
nouw.com/mikaelacecilia