Sneak peek på Balkongen vår

God morgen! Her skinner solen i dag, og jeg har nettopp satt meg "ut" med en deilig kopp kaffe. Den skal jammen med nytes i finværet!

Balkongen vår er omsider klar for sommeren! Her ute har vi satt en hel del planter. Flere av dem har tilbragt vintermånedene innendørs, men nå er de endelig satt ut igjen. Putetrekk i sommerfarger og fine blomster pynter med det lille ekstra, slik at uteplassen blir ekstra koselig.

Årets nye uteplanter her hjemme er Georginer, eller Dahlia som de også heter! De må rett og slett være verdens nydeligste blomster. Altså, sjekk de fyldige, flotte rosa greiene! Jeg kjøpte like gjerne to stykker da jeg skulle handle, så nå pryder de balkongen i fra hver sin kant. Det kjekkeste er alle nye knoppene som stadig dukker opp. Det lover godt for sommeren.

På den ene veggen har vi også satt opp en hylle med urter som vi håper å få brukt i løpet av sommeren. Salat-planten tok dessverre kvelden etter første døgnet, men de andre står fremdeles. Resten av balkongen deler om ikke så altfor lenge. Ønsker dere en finfin dag!:)

#fluffandberries #sommer #interiør #hage

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken rymlig och fin balkong ni har! Älskar hur ni har inrett med plantor lite varstans, blir så mycket mysigare då 😍 Älskar också Dahlior! 🌸💕
nouw.com/janielindahl
fluffandberries
fluffandberries,
Takk!:) Ja, planter er et must her:) Tror vi snart har 40(!) stykker, haha:) Ja, jeg også. De er såå fine og spesielle:)
nouw.com/fluffandberries
elevele
elevele,
Mye finere enn stuen vår i alle fall 😋 ha ha.. Deilig med stor veranda og deilig å kunne fylle på med flotte blomster og urter 😃
nouw.com/elevele
fluffandberries
fluffandberries,
Ja, det er herlig:)
nouw.com/fluffandberries
theresebraathen
theresebraathen,
Så utrolig fint dere har det! ☺️ ser rett og slett ut som en ekstra stue 😁
nouw.com/theresebraathen
fluffandberries
fluffandberries,
Takk!:) ja, så praktisk og greit spesielt når vi har besøk:)
nouw.com/fluffandberries
siljehv
siljehv,
wow, drømmebalkongen !
nouw.com/siljehv
fluffandberries
fluffandberries,
Hihi, 😊 Takk! 😊
nouw.com/fluffandberries