Oppskrift: Virgin Mojito

God mandag! Det er deilig med ny uke! Jeg har hatt jobbhelg, så fridagene gikk kjapt over. Før helgen handlet vi inn til denne herlig drikken. Tenkte å dele den her i dag! :)

En av mine favorittdrinker er Mojito. Den bestiller jeg alltid når jeg er på ferie, for den er bare så sinnsykt god! Var det opp til meg skulle jeg gladelig byttet den ut med vann for resten av året. Oppskriften her er på den alkoholfrie varianten, men om du vil kan du såklart tilsette lys rom eller vodka. Oppskriften under gir 2-3 glass, avhengig av hvor mange isbiter du putter oppi.

INGREDIENSER

2 lime

2 dl vann

1 ss sukker

3 stenger mynte

Isbiter

4 dl sprite

SLIK GJØR DU

Start med å blande sammen sukker, vann og saften fra 1,5 lime i blenderen. Tilsett deretter 2 av myntestengene, og kjør blenderen til den er jevnt blandet. Nå kan du ha i både isbiter (10 stk) og sprite. Fortsett å blende til isbitene er knust. Fyll opp et halvt glass med isbiter, og hell deretter over mojitoen. Pynt gjerne med limebåter og mynte som garnityr.

#fluffandberries #hverdag #sommer #drikke #drink #oppskrift #sol #liveterherlig #finetider #mynte #lime #inspo #inspirasjon #showmehow #alkoholfri

Liker

Kommentarer