Oppskrift: Panna Cotta med Kokos & Lime

Her kommer oppskriften på enda en god og enkel dessert. Denne varianten av panna cotta serverte vi faktisk som dessert i bryllupet vårt! Den metter akkurat passe, og passer derfor perfekt etter et hvilket som helst måltid. Oppskriften holder til 4 porsjoner. De på bildet er med jordbærsaus. Det fungerer også godt.


INGREDIENSER


2 dl kremfløte

200 mL kokosmelk (kremet)

3 ss sukker

1 ts gelatinpulver

saften av 1 lime + revet skall

mango til pynt (for å lage mango coulis trenger du også melis)


SLIK GJØR DU


PANNA COTTA

Kok opp kremfløte, kokosmelk og sukker.

Ha i limesaften og gelantinpulveret, og rør godt for å unngå klumper.

Hell over i porsjonskåler og la den stivne. Desserten trenger 3-5 timer i kjøleskap før servering.

Pynt gjerne med lime, mango (coulis), bringebærsaus eller physalis.


MANGO COULIS

Om du vil lage mango coulis bruker du frossen mango i biter. La den ligge på kjøkkenbenken et kvarters tid før du har en håndfull mango i blenderen med 2 spiseskjeer melis. Kjør til sausen er jevn. Da er den klar for servering!


Desserten kan gjerne lages en dag i forveien.

Liker

Kommentarer

minakanchan
minakanchan,
Åh, jeg elsker panna cotta, men lager stortsett med pasjonsfrukt så denne oppskriften må jeg prøve 😃nouw.com/minakanchan
fluffandberries
fluffandberries,
det må du!:) Den er såå god<3 nouw.com/fluffandberries
Elisebr13
Elisebr13,
Så gode de så ut! 😃nouw.com/elisebr13
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229