Mine favorittplanter

Jeg har fått helt plantedilla det siste året! Å dra på planteshopping er noe av det kjekkeste jeg vet, og jeg finner stadig nye planter som jeg "trenger". Om jeg ikke har telt feil, bikker vi snart førti planter her hjemme. Men de er jo bare såå fine! Aller helst skulle jeg jo hatt en av hver plante i verden, men det går dessverre ikke. Favorittene mine har jeg i alle fall kapret allerede. Fiolinfiken, dahlia og cowboykaktus er noen av dem jeg liker aller best, men ingen er like lettstelte som mine 3-på-topp her hjemme.

"Perler på snor" er en skikkelig søt og fin interiørplante som tar seg godt ut på hyllene. Den er forholdsvis enkel å stelle med, og krever ikke spesielt mye. Faktisk er dette en av plantene jeg har fått aller mest skryt av. Jeg fant den på blomsterbutikken i fjor sommer, og den skal bli stående (eller hengende for så vidt) i lang tid fremover! :)

Gullranken er planten som booster selvtilliten min aller mest. Vi har to gullranker her hjemme, og begge ble kjøpt som to små blader i en bitteliten potte. Siden har vi vannet, gjødslet og plantet om flere ganger. Nå har de vokset seg skikkelig store begge to. Fargen på bladene endres med solen, og om du vil kan den klatre i begge ender.

Pilea - kinesisk pengeplante er også en av favorittene. Planten på bildet fikk jeg av lillesøster da den var bitte liten. Vi har flere av dem hjemme, og de er kjekke å gi bort. Det kommer stadig nye "avleggere" som kan plantes for seg selv, så denne planten kan holde i evigheter :)

Ønsker dere en god helg!:)

Hvilken plante er din favoritt?

#fluffandberries #plante #hage

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Den på snöre var ju hur söt som helst! Kan förstå att du fått många komplimanger för den 😍 Pilea aka. elefantöra tror jag är min favorit! Go helg till dig Rebekka 💕
nouw.com/janielindahl
fluffandberries
fluffandberries,
Ja, det er den:) God helg til deg også:) <3
nouw.com/fluffandberries
ceciliebrst
ceciliebrst,
Så flotte 😍
nouw.com/ceciliebrst
Haliima
Haliima,
Fine planter 😍
nouw.com/haliima
fluffandberries
fluffandberries,