Min Thanksgiving 2018

I dag er det Thanksgiving, og vi har feiret sammen med to vennepar her hjemme. Etter skolen startet vi kokkeleringen på kjøkkenet, og der ble vi stående omtrent til gjestene stod på døren. Det ble noen gode timer med mye mat og mye skravling - akkurat slik som det skal være.

Å lage et skikkelig thanksgiving-måltid krever sitt, men det er så veldig verdt det. Jeg synes det er ekstra kjekt å gjøre det skikkelig "american" når man først er i gang. Dessuten er det jo bare thanksgiving én gang i året! Flere av rettene laget jeg for aller første gang. Jeg må innrømme at jeg var noe skeptisk til hvordan det skulle ende, men da middagen stod klar var det ikke så verst likevel.

Menyen:

- kalkunfilét, brødstuffing, mashed potatoes, søtpotet-fries, rosenkål, ovnsbakte gulrøtter, maiskolbe, aspargesbønner, fløtesaus og cranberry sauce -

- og pumpkin pie såklart -

Til dessert spiste vi gresskarpaien som jeg lagde i går kveld, og den ble skikkelig god! Oppskriften deler jeg snarest her på bloggen. Den var rett og slett for god til at jeg kan holde den for meg selv. Nå slapper vi av på sofaen etter en vellykket feiring. Oppvaskmaskinen er satt på og vi har ryddet ferdig.

Bordet fikk forresten en liten oppgradering i morges med noen ekstra gresskar. Det manglet liksom noe grønt, og heldigvis skulle det ikke mer til enn en tur innom svigermor for å hente noen grønne gresskar der:)

Har du feiret Thanksgiving i dag? :)


#høst #thanksgiving #høsttakkefest #takk #vinter #november #feiring #usa #hverdag #venner #mat

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229