HØSTKLAR

inneholder annonselenker - Nelly, Gina Tricot, Monki

Tenk at vi har rundet oktober måned allerede, det går så fort! Det har blitt både kaldere og mørkere ute, men jammen er det fint også! Jeg kan se de nydeligste høstfargene hver gang jeg kikker ut vinduet. Det er godt at alle årstidene har noe særegent å by på synes jeg. Da blir det alltid noe ekstra å sette pris på i tillegg.

I år startet jeg tidlig med å oppdatere garderoben til høsten. Jeg bruker alltid å utsette det, og ender opp med en hel haug spontankjøp i siste liten. Da har jeg ofte frøset noen dager allerede, så det blir lett til at jeg plukker med meg de første og beste, varme plaggene jeg får øye på. I år ble det annerledes, og det er jeg glad for. Det er jo bare så mye fint å pakke seg inn i når høsten endelig kommer.

Jeg har såklart satt sammen noen av mine høstfavoritter til garderoben i år. Det er vel ingen hemmelighet at en del av klærne står litt i stil med trærne her ute, haha!


Bootsene fra Vagabond er de eksakt samme i min garderobe hver høst. De er bare så godt og behagelige å gå i, at jeg behøver et nytt par til hver høst. Gammel vane vond å vende..


#høst #mote #inspirasjon #trend #fluffandberries #garderobe

Liker

Kommentarer

lisejohanna
lisejohanna,
Den grønne genseren og den rød-brune vesken er GORG *-*
nouw.com/lisejohanna
fluffandberries
fluffandberries,
CarolineZetterlund
CarolineZetterlund,
Masse fint ju! 😊👌
nouw.com/carolinezetterlund
elevele
elevele,
Jeg elsker høstmote 😃
nouw.com/elevele
martineeljostveit
martineeljostveit,
Mye fine høstfarger <3
nouw.com/martineeljostveit