Happy 4th!

Woho! Fjerde juli folkens! Independence day, dronning Sonjas fødselsdag, og dato for skikkelig amerika-fest. Jeg kan vel avsløre at jeg skal på kveldsvakt i kveld, så vi feiret faktisk dagen i går kveld her hjemme. Det er vel lov, eller? Noe spesielt er det jo å feire den amerikanske nasjonaldagen her til lands likevel, så en dag til eller fra bør vel gå greit :)

Jeg er jo av den oppfatning at man må feire alt som feires kan, så den fjerde juli ble feiret med gode venner. Vi gjentok suksessen fra i fjor, og serverte burger til alle mann. En skikkelig barbeque ble det jo ikke, for vi hadde verken sol eller grill - men mat ble det i alle fall.

For anledningen hadde vi pyntet med en liten ballongbue og noen rosetter i stuen. Serviettene og de små amerikanske flaggene er fra eBay. Som seg hør og bør, ble burgerne servert i burger baskets. Det er helt genialt og etterlater faktisk ikke noe oppvask heller!

Selve måltidet startet vi med den amerikanske nasjonalsangen, haha! Veldig klisjé, men på sin plass :)

Etter burgeren hadde vi en "god gammeldags" Kahoot, før vi serverte cinnamon rolls og brownies til kaffen. Skikkelig digg om jeg skal si det selv. Oppskriften på de beste bollene i hele verden (nei, jeg overdriver faktisk ikke) finner du her. Ingen over, ingen ved siden! :) Selvfølgelig måtte vi også slå til med limited edition av Skittles, haha!

#fluffandberries #sommer #july4th #4thofjuly #usa #feiring #livet


Liker

Kommentarer

Polarlykke
Polarlykke,
Hver dag er en fest 😊
nouw.com/polarlykke
fluffandberries
fluffandberries,
helt sant!!🌟😊
nouw.com/fluffandberries
Annetteekst
Annetteekst,
Så mye digg mat, sikler 🤤😍
nouw.com/annetteekst
fluffandberries
fluffandberries,
Åh, takk!😊 ja, skikkelig digg🌟🇺🇸
nouw.com/fluffandberries