Dekket til Julegrøt

inneholder annonselenker - kremmerhuset

I år skal jeg jobbe julaften.. noe jeg både gruer og gleder meg til. Det er jo bare en kveld, samtidig som jeg vet hva jeg går glipp av mens jeg er borte. En fin julefeiring blir det uansett - det er jeg sikker på. I morgen formiddag får vi besøk av min familie. De skal komme til oss å spise julegrøt og riskrem. Selv er jeg ikke så glad i risengrøt, men riskrem er midt i blinken, så da blir det begge deler. Mandelen skal selvfølgelig oppi den også.

Den hvite linduken strøk jeg faktisk (kjenner at det var verdt en liten applaus). Og oppå det la jeg en liten løper i strie for å gjøre det noe mindre stivpyntet. Deler av fintserviset og bestikket ble også tatt fram.

Tidligere i dag ble de siste juleforberedelsene gjort da jeg dekket bordet klart for morgendagen. Det er jo ikke egentlig så nøye med dekking til julegrøt, men jeg liker godt å gjøre litt ekstra. Det stod faktisk mellom dette her og papptallerkener, tro det eller ei! Papptallerknene måtte vike til slutt, for det var tross alt snakk om julaften.

Bordkort, servietter og stjernene i tre er fra honeyoak.no. Det nydelige kanelhuset kjøpte jeg på Kremmerhuset, og det dufter helt fantastisk når man tenner lys inni! Du finner det her. De små falske granbarene er også fra Kremmerhuset og passer så godt til borddekking om vinteren. Dem finner du her. Konglene har jeg plukket selv, og de små elgene er kjøpt på eBay tidligere i høst. Hel stjerneanis hadde jeg liggende i kjøkkenskuffen min. Det kjøpte jeg faktisk inn etter at jeg hadde glemt det i fjor, haha!

Ønsker dere alle en herlig julefeiring!


#fluffandberries #julen2019 #borddekking #interør #inspirasjon #juleminner


Liker

Kommentarer

Jasmineee
Jasmineee,
Det var kjempefint 😊
nouw.com/jasmineee
fluffandberries
fluffandberries,