De 5 beste sommerdrinkene

Juni er godt i gang, og sommerferien er like rundt hjørnet!

En kald herlig drikk er noe av det meste å nyte sommervarmen med. Her har jeg satt sammen mine fem på topp for i år. Alle er i utgangspunktet alkoholfrie, men om du ønsker kan du helt klart tilsette hva du vil. Klikk på linkene under for å komme til oppskriftene:)

💎 Virgin Mojito

Min favorittdrink på ferie.. og forsåvidt hjemme også. Det er i hvert fall mannens klare favoritt. Når han får velge lager jeg alltid mojito. Smaken av lime og mynte er unngåelig til sommeren. En iskald mojito er derfor midt i blinken. Den alkoholfrie varianten kan man jo drikke helt ubegrenset av også.

Frappe

Er du en kaffeelsker er denne frappen midt i blinken. Kald, fyldig og skikkelig god. Frappen kan du lage med restene av frokostkaffen om du vil, og sammen med få andre ingredienser får du den ferdig i blenderen på et minutt!

🌴 Pina Colada Smoothie

Denne drikken fikk jeg øyene opp for etter vår bryllupsreise til Punta Cana i 2017. Her fikk vi alltid servert pina colada laget av ekte vare. Jeg foretrekker den iskalde varianten til fordel for den lunkne vi ble servert i karibien. Denne lages som en slags smoothie og gjør susen på sommertid.

🍉 Vannmelonpunsj

Dette er nok min klare favoritt. Det har den med rette vært i noen år nå. Frisk, sommerlig, stilig i fargen og skikkelig lett å like for alle og enhver. Vannmelonpunsjen passer perfekt til sommerfester, utdrikningslag og jentekvelder.. eller bare for å nyte alene på terrassen :)

👙 Tropisk smoothie

Denne smoothien er litt annerledes enn de jeg vanligvis lager. Smaken er av skikkelig ekte sommer - slik sommer skal være. Med bare fire ingredienser er den ferdig i en fei! Mye mulig du ender opp med å lage den flere ganger, for denne er skikkelig god!


#sommer #blogg #2019 #oppskrift #topp #drink #ferie #tips #inspirasjon #inspo #fluffandberries


Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Älskar att drinkarna är alkoholfria allihop, då kan jag som ammar också dricka 😍 Vattenmelon-punschen måste jag prova! Tack för härliga drink-tips Rebekka ❤️ Ha en fin vecka 💕
nouw.com/janielindahl
fluffandberries
fluffandberries,
Ja, kjekt med gode alternativ da:) Den er bare helt utrolig god:) Anbefales! Tusen takk Janie!:) God uke til deg også:)
nouw.com/fluffandberries
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men ja tack till allt! Särskilt vattenmelondrinken blev jag galet sugen på!
nouw.com/celinelundqvists
fluffandberries
fluffandberries,
Jaa! Den er best!😊😊🌟
nouw.com/fluffandberries
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! *Screen shot* på det här!! Tusen tack för recepten hjärtat!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Hilma
Hilma,
Åh men guuud! Det där såg ju inte helt fel ut! Somrigt och härligt 😊 Kram fina du <3
nouw.com/hilma
fluffandberries
fluffandberries,
Men så kjekt!:) Klem til deg <3
nouw.com/fluffandberries
Emma Engström,
Men alltså vilka drömdrinkar är inte detta då?! Galet bra tips 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom