Hej
Då var de dags igen, ännu en dag i skolan. Får glädja mig med att de är fredag även om jag är lite små förkyld. Idag på min skola är det "steg-dag", vilket betyder att vi ska jobba med steg ämnena, alltså svenska, engelska, matte och språk. Lektionerna jag har idag består mest utav genomgångar i respektive ämne, men jag har även några pass där jag jobbar självständigt. Låter de krångligt? Inte så konstigt, min skola är lite annorlunda och svår att förstå sig på. Fast de kanske ni redan har märkt. Hur som helst, efter skolan idag ska jag och några fler kompisar följa med en som ska klippa sig, ska bli skit kul eftersom hon har så långt hår och ska klippa det till nyckelbenen! Kommer va så stor skillnad! Efter klippningen åker jag bussen hem med två av kompisarna eftersom dom också bor åt det hållet som jag bor. Imorgon är det lördag och för mig betyder det 3 saker, 1 jag ska förmodligen åka och kolla på hästen som jag pratade om i tidigare inlägg, 2 jag ska gå på bio med några kompisar och 3 det är en överraskning för er som ni kommer få reda på ganska snart, förmodligen blir det nån gång under nästa vecka. De va nog allt jag hade o säga för den här gången. Glöm inte att gilla, kommentera och följa mig här eller på sociala medier som står längst ner i inlägget. Ha de så bra!


xoxo Flow


Instagram - Mmmarriiiaa

Twitter - MariaaBlom

Vine - Maria Blom

Snapchat - Mmmariiia

Kik - Mmariiablom

Outfit:

Basic vit t-shirt
Lite längre svart tunn kofta
Svarta tights
Stickad beige halsduk
Skinn jacka

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Okej så igår va jag sjuk och helt utmattad och låg typ bara i sängen o halv sov hela dagen, så kände inte för att skriva nåt inlägg. Idag mår jag iaf lite bättre och är nu påväg till skolan med bussen, kurs dag idag och för er som undrar på min skola ( kunskapsskolan ) så är alla ämnen förutom svenska, engelska, matte och språk den så kallade kursen, just håller vi på med So, bild, slöjd och idrott. O på tal om idrott så skulle vi haft skoljoggen igår och jag vet inte om de regna men de va kallt, men iaf eftersom jag var hemma sjuk så slapp jag skoljoggen, som är ca 2 km lång också.

I helgen också ska jag åka och titta på en häst, inte för att köpa men för att bli medryttare. Än så länge vet jag inget om hästen då jag skulle få börja umgås o lära känna hästen till min födelsedag, men jag tjatade mig till att iaf få åka o titta på hästen för o kolla om den passar mig.

De va nog allt jag hade o säga för den här gången, kommer de upp något under dagen kommer de ett till inlägg senare idag.


xoxo Flow


Stalka mig:

Instagram - Mmmarriiiaa

Twitter - MariaaBlom

Vine - Maria Blom

Snapchat - Mmmariiia

Kik - Mmariiablom

Likes

Comments

Gomorgon allihopa
När jag skriver de här sitter jag på bussen till skolan. Och ja jag åker buss till skolan, frågar ni mig tycker jag de är hemskt men de har blivit en vane sak nu då de är mitt fjärde år jag pendlar.
Känner på mig redan nu att detta inte kommer vara någon höjdare till dag då jag redan imorse kände mig dålig och täppt i näsan och ont i halsen. Men vi får se, har iaf med min dator till skolan idag eftersom jag ska stanna på skolan efter vi slutat och vänta där tills föräldrarmötet börjar och de börjar 18.30. Dö tråkigt eller hur? Kommer då gå till stan och äta på Mc eller subway med en kompis som också ska stanna. Vi stannar då för att vi ska sälja fika till föräldrarmötet.

Texten ovan skrev jag då när jag satt på bussen till skolan och nu är jag i skolan och har svenska, och snart rast. Senare idag efter skolan kommer jag nog blogga lite också.
Har ni några frågor? Ställ en kommentar där nere.


xoxo Flow


Stalka mig:

Instagram - Mmmarriiiaa

Twitter - MariaaBlom

Vine - Maria Blom

Snapchat - Mmmariiia

Kik - Mmariiablom

Likes

Comments

Hejsan och välkommen, några kanske känner igen mig sedan tidigare från bloggplatsen. Och ni som känner ingen mig vet säkert att jag va väldigt slarvig och gjorde några pauser med bloggandet. Men inte nu längre. Har nu funnit nouw som mycket bättre än bloggplatsen och kommer nu börja blogga regelbundet.

Och för er som är nya, hej på er, jag heter Maria. Jag är en oftast glad och sprallig 00:a som gillar att hjälpa till, både djur och människor, fysiska och psykiska problem. Jag är en tjej som älskar musik och djur speciellt hästar. Har du några frågor till mig? Skriv en liten kommentar där nedan så svarar jag på alla frågor i nästa inlägg.


xoxo Flow


P.s Glöm inte att trycka på den lilla gilla knappen där nere också.


Stalka mig:

Instagram - Mmmarriiiaa

Twitter - MariaaBlom

Vine - Maria Blom

Snapchat - Mmmariiia

Kik - Mmariiablom

Likes

Comments