Idag vid ett tiden var vi på BVC för två månads kontroll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar! hoppas att ni har haft en underbart torsdag.själv så hade man en bra torsdag även om jag inte har gått ut i den fina vädret. Har varit hemma hela dagen och gosat med min ögongodis.sambon slutade 12 och han var hemma runt 13 tiden och sen tog hela familj  powernap,det är så härlig att sambon slutade tidigt idag,det är sällan som hela familjen får ta powernap på en vardag. när vi vaknde så fixade jag mellamål och senare så lagade sambo middag till oss.

Idag började jag med att inte äta söta saker i en månad och se om jag klara av det. jag som älskar att äta godis,chips och är söt. Ni vet att det är svårt att avstå från de goda sakerna.Jag ska försöka att göra mitt bästa. Önskar mig lycka till. 
puss och kram

Likes

Comments

Tänk att min lilla skrutta är två månader gammal,helt ärligt som mamma vill man inte att tiden ska flyga iväg och man vill inte att sitt lilla bebis ska växa så snabbt. Om jag kunde stoppa tiden bara för en stund så skulle jag lätt  gjort det utan problem.Tyvärr det kommer aldrig att hända,man kan bara drömma.
Varje dag som jag får vara med dig,krama,pussa och hålla  om dig och varje morgon som jag möts med din glad blick och din vackraste leende är den bästa som jag vet. Tänkt att vår  kärlek skapa något så vacker som dig,vi är så lycka att du kom till oss och vårt live började när vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. Grattis på din två månads dagen min lilla krigare.Firade min lilla ögonsten med att gosa i sängen på morgonen,sen skulle jag och hon ta bilder på oss två men det blev inte det.Men istället blev det ett långpromenad,kollade på ankor och sen avslutade vi med fika här hemma. Det var så skönt att promenera sådär långt,tröst den långa promenaden så grätt inte min duktiga flicka och hon var vaken halva vägen.Det  var så mysigt att komma hemma från det kalla och den friska luften. 

Puss och Kram 

Likes

Comments

Hello sweethearts!
Gick upp vid 9 tiden för att väcka sötnosen för att amma henne,jag hatar att störa hennes skönhets sömn.Men denna gång hade jag tur som slipper väcka henne.Hon var redan vaken och låg helt lugnt och tittar på hennes musikmobil. Mitt hjärta smälte när jag såg henne ligga där och när hon såg mig så gav hon mig hennes finaste leende. jag är så svag.
jag tog henne och ammade och efter när hon hade ätit så la jag henne i vår säng.vi hade så mysig att jag inte ville lämna sängen.Ska äta injera med lammgryta💋 mina planer för idag är:
1.Strycka prinsessans kläder
2.Tvätta våra kläder.
3.Rensa min garderiob

4.Fixa mitt hår

Vad har ni för planer idag?hoppas att ni får en fint måndag.

Puss och kram

Likes

Comments

Hej fina
Idag skulle jag och sambo på spa och fira vårt 3 årsdag,men det vart ändrade planer så vi ska förmodligen dit den 11 Mars om det inte blir något hinder. jag är ändå glad att det inte blev någon spa idag, eftersom vi hann göra så mycket här hemma bland annat.. vid 16 tiden så kollade vi på fotboll sambos lag spelade.Sambon gjorde korvstroganoff och god sallad till middag,efter när vi hade ätit färdigt så städade vi efter oss. vi hatar när det är smutsigt och stökigt här hemma hos oss. jag är glad att sambon är lik mig när det gäller att hålla huset ren. så nu ligger vi i soffan och vila magen.Sötnosen ligger och sover. Vi ska strax titta på film. Det blir en lugnt lördags mys för vår del. här bjuder jag på några av promenads bilder. ni får ha det så bra och hoppas att ni har en fint lördags kväll med nära och kära.

Puss och Kram

Likes

Comments

Jag och min finaste sambo har varit tillsammans i tre år idag.Jag kan fortfarande inte fatta att vi har varit tillsammans i 3 år,det är vansinnigt.. Det kändes som att det var nyligen som vi blev tillsammans fast samtligt inte,hur kan det vara möjligt. Du är den finaste,underbaraste människa,pojkvän/sambo och världens bästa pappa. Jag så överlycklig,glad och tacksamt att just du är pappa till vår underbaraste dotter. Du har hjärta av guld och diamant det ska du veta.Du betyder allt för mig och vår dotter,jag är så lycklig lotta som har dig som min sambo/pojkvän. Det finns inte någon i världen som kan ta din plats ifrån mig.🔐 Även när vi bråkar om små saker och blir arga på varandra,så blir vi sams igen. Det är det som gör att vi blir starka som personer och bygger upp vårt förhållande till det bästa. Det finns inget förhållande där man inte bråkar. Alla har sina berg dal bana. Tröst vårt berg dal bana så älskar jag dig så mycket att det inte går att beskriva med ord.Älskar dig över allt annat du är min partner och min bästa och far till vår underbaraste dotter. Du är mitt livs kärlek. jag kan inte förställa någon annat liv utan dig.Grattis till vårt 3 årsdagen älskling👪

Likes

Comments

Get to know

Hej fina du/ni

Florence heter jag,är 21 år och bor i Stockholm med min fina lilla familj. Är flickvän/sambo till världens bästa pojkvän/sambo och mamma till en vacker liten prinsessa som föddes i början av året.
Har gått på vårdprogrammet i gymnasiet och vårt klar  föra året och nu jobbar jag som undersköterska på sjukhuset som jag har alltid drömt om.
Min favorit färg är rosa och älskar mat. Jag tycker om att testa och lära mig nya saker.

Jag är ursprungligen i södra Sudan min farbror och min lillebror. Jag var 10 år gammal när jag kom hit, jag har bort här i Sverige i 12 år även här i Sverige så har jag inte haft en bra barndom. När jag var 17 år så flyttade jag hemifrån och borde hos en kompis framtill att  jagDet är inte lätt att växa upp Vill inte gå in i detaljer just nu,kanske i framtiden. 

Jag är så tacksam att få vara här och är tacksam att min farbror tog hit hos,utan honom vet inte vad som skulle ha hänt med oss och på den delen jag skulle ha aldrig haft chansen att träffa min livs kärlek,min prinsessa och ha min underbara familj

Jag tycker om att testa och lära mig nya saker.

Jag har 3 saker som jag vill kunna lära mig och blir super bra på .1.Kunna göra rastaflätor,2.sminka 3. matlagning.

Jag har precis lärt mig att göra rastflätor för mig själv och det är någonting som jag aldrig har gjort förut,jag blev så glad när jag lyckades,men jag ska fortsätta att lära/utväxla mig så att jag kan fläta andra.

Nästa grej som jag ska lära mig är att kunna sminka mig.jag vet att det låter sjukt att en 21 åring tjej kan inte sminka sig. Jag har aldrig haft tid att tänka på smink,eftersom jag hade viktigare saker som jag ville uppnå innan jag kan tänka på smink,mode, matlagning och andra saker som jag var intresserad när jag var mindreåring och tills nu är jag fortfarande intresserad av de sakerna. Jag känner på mig att jag kommer att klara av att f

Likes

Comments

Hej snyggingar

Idag ser vi till att alla får massor av kärlek,det är vad världen behöver och vi behöver.säga fina saker till varandra och  sprid kärlek och gladiga  till er och andra så att dem mår lika bra som en. Nu ska vi sprider vi kärlek. 

Likes

Comments

Hej fina
igår blev min älskade bror 20 år

Likes

Comments

Tänk att vår lilla prinsessa  har varit hos oss i en månad. Det var nyligen som du kom till oss. hjälp vad tiden flyger i väg. Varför måste tiden gå så fort och kan man inte bara stoppa tiden.Grattis på din en månads dag sötis ❤tack för att du fyller våra dagar med kärlek och glädje.Vi älskar dig så mycket att det inte går att uttrycka i ord. Dig kommer vi älska i evighet  tills döden skiljer oss  åt..

Likes

Comments