Idag slängde jag ihop en liten fruktsallad med banan, äpple och vindruvor. Till det hade jag även gogreens havrevisp som är vegansk och mjölkfri. Smaken hos denna påminner väldigt mycket om vanlig vispgrädde bara att denna inte är lika söt men samtidigt hundra gånger godare! Denna kombination smakade gott och jag rekommenderar den starkt!😁
Hoppas ni haft en bra helg för det har iaf jag haft! Kramisar!♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Livet

Förlåt för dålig uppdatering men det har varit så mycket med skolan och fritiden.
En rolig sak som hänt är att  min bästa vän har flyttat in till min lägenhet, så vi bor två personer i en liten etta!
För tillfället går det bra, jag är mest hos min kille eller med någon kompis och jag kommer hem senast 15.00 och hon ca 17-18.00 då hon går i skola på annan ort  och det inte går så många bussar.
Det som är lite jobbigt är att hon går upp mycket tidigare än mig och vi bor i samma rum så hon väcker mig oxå..
Det blir nog bra i slutändan. Det blir det alltid.
Hoppas ni har det bra,  kramar till er alla♡♡

Likes

Comments

Postad i: Balett

Igår var jag på baletten, egentligen håller träningen på en timme men efter 40 minuter orkade jag inget mer, jag har ätit jättedåligt de senate dagarna så hade verkligen noll energi från första början och kände redan när jag åkte dit att jag inte skulle orka.
Jag gjorde inte övningarna fullt ut men jag försökte iallafall. Idag känns det verkligen i benen, har träningsvärk från h*lvete!
Nu ska jag börja äta mer regelbundet så jag får energi till att träna!♢

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni har det bra!
idag tänkte jag göra ett inlägg som handlar om mina hårprodukter och hur jag använder dessa då jag brukar få väldigt många komplimanger om mitt kalla blonda hår.

Det första jag gör är att blöta upp håret ordentligt, sedan har jag i Maria Nila Heal schampoo och masserar in det i hårbotten.

Jag sköljer ur det ur håret, kliver ur duschen och handdukstorkar håret, sedan har jag i antingen Maria Nila Palett Colour Refresh silver inpackning, den har jag i håret ungefär 1.5-2h, men egentligen ska man ha den i håret ca 3 min, men den ljusar bara upp håret eftersom den tar bort de gula tonerna bra.
Jag applicerar den över hela håret, trär en plastpåse över håret och låter den sitta i. Jag använder en plastpåse eftersom den slutar verka när den torkar annars!

Ibland kan jag även använda l'oreal color corrector blondes, den applicerar jag i handdukstorkat hår i ca 10-12 minuter, den fräshar upp håret väldigt bra och den är stark och kan lätt färga av sig om man inte är försiktig och håret kan riskera att gå i lila/blå toner om man sitter med den för länge!

Jag brukar även använda Kicks egna silver shampoo då det är det bästa silverschampoot jag testat och då jag varit blond hela livet så har jag testat det mesta, men kicks är bäst enligt mig.
Jag brukar ha i den i lite fuktigt hår och massera in den samtidigt som den aitter i håret ca 5 minuter ungefär.

Eftersom mitt hår är blekt (absolut inte sönderblekt) och blekning är väldigt starkt så brukar jag ha i Matrix oil wonders amazonian murumuru.
Den oljan är väldigt dryg, jag har haft den flaskan sedan hösten 2015 och ändå är nästan halva innehållet kvar!
Jag brukar ha i 1-2 droppar i håret efter att jag duschat så håret blir mer slittåligt och mindre fissigt.

Likes

Comments

Postad i: Livet

Vi alla är stjärnor som vandrar omkring på denna jord, vi lyser upp vår egen värld trots allt det mörker som finns utanför så skiner vi igenom det.
För du får aldrig glömma att Du är stark, du är en stjärna och om du slockar så blir världen lite mörkare för vi behöver Dig just dig.
Ge aldrig upp hur mycket mörker det finns runtomkring dig så måste du fortsätta att skina och lysa upp omgivningen så världen blir lite ljusare♡
Vi alla borde stanna upp någon kväll och kolla upp mot alla stjärnor och tänka att de är flera miljoner mil från oss men ändå lyckas deras ljus nå oss och lysa upp vår värld lite när mörkret faller tungt över jorden.

Glöm inte att du kanske är ljuset i någons liv  likt stjärnorna och solen är jordens ljus!

Du är viktig och värdefull!

Om du är glad och positiv påverkar du din omgivning på ett bra sätt♡
Stötta varandra och var starka- tillsammans♡ ingen klarar allt ensam♡

Hoppas ni har en bra dag!☆

Likes

Comments

Som rubriken säger så ska jag ta upp min lite speciella kost. Jag äter/dricker inga mjölkprodukter överhuvudtaget, detta eftersom min mage är väldigt känslig och min hy försämras avsevärt efter att jag fått i mig mjölkprodukter, jag får finnar och fet hy.
Jag tror inte att man ska konsumera mjölkprodukter då dessa innehåller hormoner som jag inte tror är bra för människor. Jag menar, kattungar dricker kattmjölk, föl dricker hästmjölk och människor dricker komjölk..? Det går inte ihop i min värld riktigt.
Det är bättre att dricka havremjölk eller mandelmjölk eller vad som helst som kommer från naturen.

Sedan äter jag inga produkter innehållande gluten då jag är glutenallergiker och mår bättre utan det helt enkelt.

Jag äter knappt något kött heller, jag vill veta vart det kommer från så jag äter bara älgkött!
Likes

Comments

Mitt favoritmål på dagen är helt klart frukosten, utan frukost blir jag slö och trött hela dagen.
Om ni frågar mig så spelar det även roll vad jag äter till frukost, jag brukar oftast äta en portion havregrynsgröt, med havremjölk och lite kanel ovanpå det. För mig är det också viktigt att dricka mycket vatten under dagen och särskilt på morgonen, därför dricker jag ett stort glas vatten (eller två små) till frukost. Oftast så äter jag också ett äpple till detta då äpple är det bästa jag vet!

Likes

Comments