Header

Herrejösses!
Nu kommer jag men positiva nyheter!
I alla fall för mig..

Jag har ÄNTLIGEN börjat plugga för mitt älskade lastbilskort!
Så snart får jag äntligen sitta bakom ratten på en lastbil med tungt släp och snurra ute i skogen och lasta timmer!

För er låter det säkert helt galet men för mig är det en dröm som går i uppfyllelse!
Jag är nog den mest lyckligaste människan på jorden!
Får åka till London nu i april OCH ta lastbilskortet!

Nu ska jag fortsätta plugga!
PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 71 Readers

Likes

Comments

Hallå!

Nytt år nya tag sa vi va?
Jag har kommit till insikt med många saker dom senaste månaderna, vilket också har gjort mig till en gladare person även fast jag har haft så sjukt mycket motgångar!

- Jag har fått nytt jobb! Tacka gudarna...
så nu jobbar jag på Edblad som servitris och för er som inte vet vad Edblad är så är det ett företag som kommer från lilla Roslagen från början men som har blivit stora och nu har butiker runt om i världen!

Edblad gör egna smycken, kläder, inredning mm. Dom har även en restaurang som jag jobbar på med närproducerade råvaror! Kom dit och pröva deras underbara mat!

Nog om det!
Den senare tiden har jag haft fullt upp, med både jobb & privatliv!
Jag har ju som sagt haft otroligt mycket motgångar den senaste tiden vilket har fått mig att tänka på saker som jag aldrig gjort!

Några av det bra saker som dock har hänt:
Jag har börjat tagit hand om mig själv och bryr mig mer om mig själv än vad jag rigidare gjort!
Jag har också fått kontakt med en familjemedlem som jag haft svårt att ”lära känna” vilket känns så otroligt skönt.
Jag har också blivit av med en rädsla jag haft länge och det är faktiskt också skönt! Jag har nästan alltid vart rädd för hästar men efter ganska många månader så har jag vart tvungen att lära mig att hantera min rädsla vilket har gjort att jag nu kan stå i stallet och mysa med dom söta liven!

En av dom två absolut bästa sakerna är att jag har fått en resa till London och där ska vi gå på Harry Potter museum
😍 vilket är helt underbart!

Herregud vilken lyckligt lottad människa jag är!

Jag har spenderat mer tid min familj än någonsin vilket jag ÄLSKAR!

Nu ska jag försöka få min son att somna om
Puss & godnatt

  • 106 Readers

Likes

Comments

Så där!
Det slutade med att jag sa upp mig från Äldreliv, och är sjukskriven uppsägningen ut.
Vad ska jag göra efter att sjukskrivningen gått ut?
Ja det var faktiskt en bättre fråga, jag är just nu arbetslös typ, jag jobbar på väddö skjutfält ( militäranläggning )
ibland när mamma behöver hjälp!
Men vad ska jag göra när hon inte behöver hjälp?
Jo jag tänkte faktiskt börja plugga men till vad?

Jo min dröm har alltid vart att köra lastbil, men inte vilken lastbil som helst utan faktiskt timmerbil eller dunderbygge, ingenting annat är egentligen intressant. Så jag hoppas nu vid min gud att jag får hjälp antingen från komvux eller AF, vi får se om någon av dom kan hjälpa mig med det här annars får jag ta det privat och då kommer jag att få jobba på många jobb för att ens ha råd med det. Det är inte bara ett C-kort jag behöver, det är ju CE-kortet jag måste ha! så ja vi får se hur detta kommer att gå!
Nu ska jag åka och ta ut en väns lilla vovve.
XOXOLikes

Comments

Hallå!
Mycket har hänt sen sist!
Ska säga upp mig på Fredag från äldreliv och ska på en arbetsintervju nästa onsdag på Väddö Vård AB!
Hoppas verkligen att jag får de jobbet.. behöver lite vändning i livet nu!
Så håll tummarna för mig nu!

  • 195 Readers

Likes

Comments

Hallå!
Min dag började väldigt konstigt, då min sambo ringde mig och frågade om jag kunde hämta hans syster i Uppsala då hon hade skadat sig på jobbet!
Så jag fick ringa dagis i panik då Hugo egentligen skulle vara hemma med mig idag.. Så upp, kasta i oss frukost, pratar med mamma i telefon då jag tappar den rakt ner i skurhinken med VATTEN I.... Såklart... Så slänga mobilen i ris, byta till min gamla IPhone 6, iväg till dagis, ner till stallet, in till Ikea i Uppsala för att kissa, vidare till stadium för att köpa byxor till sambons syster, vidare till Apoteket för att hämta ut min medicin som naturligtvis INTE fanns då min läkare inte har skrivit ut några recept ( IGEN ), vidare till Max, sen till akuten, vidare till donken, från donken till Statoil från Statoil till svärmor, från svärmor till sambons syster, från henne till svärmor, från svärmor till dagis, från dagis hem, hemifrån till Ica, från ica till Apoteket tillbaka till ica och sedan ÄNTLIGEN hem!!!!

Så nu är jag hemma och ska käka!!
Puss på er!

  • 198 Readers

Likes

Comments

Hej!
Nu börjar livet ordna upp sig.. 
skönt om du frågar mig, men antar att det inte är helt slut än med allt drama, känns inte så i alla fall.
Jag försöker göra det bästa av allt, och om jag får säga det själv så lyckas jag jäkligt bra, i alla fall med vissa saker. 
Jag jobbar med mig själv varje dag och jag kämpar som en jag vet inte vad!

Jag håller på att rensa ALLT i mitt liv, känns så skönt att äntligen ta tag i saker som man alltid har skjutit undan. 
Jag behöver egentligen ingenting mer än det jag faktiskt redan har, jag har min underbara familj och den kommer någon ALDRIG få komma i mellan. 
Jag håller dom hårt bakom ryggen och ingen ska någonsin få ta dom ifrån mig igen. 
I morgon alltså Måndag så kommer jag att få ta ett svårt beslut. Ett beslut som kommer att förändra hela mitt liv egentligen. Känns också som att det har vart en del i det här, eller ja det har vart en del av allt som hänt. 

Så efter imorgon så har jag en del saker att ta tag i som jag länge velat gjort men som jag skjutit undan för att jag inte har orkat helt enkelt.​ 
Jag har mina vänner som stöttar mig och hjälper mig i allt detta även dom som har mycket själva finns där för mig. Det känns så himla bra.

Allting känns sååååå himla bra just nu och det finns få saker som kan förstöra för mig nu. 
Jag går ur all den här skiten starkare än någonsin och kan ni gissa om jag har lärt mig någonting?! 
Shit vad jag har lärt mig av allt det här som har hänt mig den senaste månaden...

Som min mamma alltid säger - det finns ingenting ont som inte har någonting gott med sig.,
och det stämmer faktiskt. 
Jag har mått så himla dåligt, jag har vart så förstörd och jag har blivit så otroligt sårad MEN.... 
Jag har också lärt mig att ta vara på saker och ting, jag har lärt mig att ta vara på mina riktiga vänner.. Jag har lärt mig massor men nu så ska jag käka lunch...

PUSSLikes

Comments

​Hej!

​Vet inte riktigt vart jag ska börja med allting som hänt....
Jag kan ju börja med att nu har jag fått vart med om att bli huggen i ryggen av en person som stått mig mycket nära...
En kollega som blev en av mina bästa vänner hon fick bo hos mig och Fredrik när hon hade gjort slut med sin kille, hon fick låna vår lägenhet när vi var bortresta, jag stöttade henne dag som natt.. Sen får jag reda på att hon håller på med min lillebror som är 6 år yngre än henne... Det vart lite kaos då, jag vet att jag inte har med saken att göra egentligen men de ljög och pissade på mig båda två.. Så det var därför som jag blev arg, desto längre tiden gick och desto mer hon bodde hos oss så började jag få hjärnspöken om att hon och Fredrik höll på med varandra när jag var på jobbet.. Nej så var det inte, det är bara i min lilla hjärna som det var så.. MEN..... Det kom en dag då Fredrik valde att göra slut med mig , jag ringde då min vän och var helt förstörd.. Hon sa att hon önskar att jag och Fredrik skulle bli tillsammans igen och att hon aldrig i sin vildaste fantasi skulle röra honom, blablabla! inte många dagar gick innan jag får reda på att hon har vart med honom! 
Det svek som jag känner är inte okej, jag har aldrig blivit så sviken utav någon i hela mitt liv, jag mådde redan dåligt innan jag blev lämnad och när jag blev lämnad så sa jag till mig själv att nu.... NU kan INGENTING bli värre... men jodå! Som ett brev på posten ringer Fredrik mig och mår inte bra. Jag åkte dit och pratade med honom, han sa till mig att han ville ha tillbaka mig.. JAAAA!!!!! tänkte jag, sen kom min lillebror och hämtade mig för att vi skulle ha möta med vår chef, när jag precis kommer till jobbet ringer Fredrik mig och talar om vad som hänt mellan han och min kollega, shit hela min värld stannade upp, hela jag blev så tom, jag kan inte ens säga om jag kände någonting just där och då.. jag trodde att det var ett skämt just för att jag varit så osäker innan, men nej Felicia du va inte dum i huvudet, du hade inte bara hjärnspöken, du va inte ute och cyklade!
Jag ringde upp min kollega då som vart med mannen i mitt jävla liv, men får bara jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte! inte riktigt det svar jag ville ha!
Fredrik har gjort sitt livs största misstag, han har en sån jävla ångest och mår så jäkla dåligt ( med all rätt )
Den där så kallade vännen försöker jag radera ut ur mitt huvud ganska omgående, inte så lätt och definitivt inte nu när Fredrik har lagt fram alla korten på bordet, då jag fått höra att hon är så kär i Fredrik och att hennes " plan " va att få honom, lyckades hon? Nja inte riktigt... 
Jag är så himla sviken, jag är så himla tom, jag är ledsen, sårad, skadad, trasig, jag är helt förstörd med andra ord... 

Det värsta är ju faktiskt att hon fanns där för mig när han gjorde slut med mig men i själv verket så var det de enda hon ville.... Hon kom in i mitt liv och raserade det på loppet av 4 månader.. Ganska otroligt ändå att man lyckas göra sånt på så himla kort tid.. 
Jag och Fredrik hade haft det väldigt knackigt i vårt förhållande, tappat respekten helt för varandra, uppskattade aldrig någonting, vi tog varandra för givet... Jag bad denna underbara vän om hjälp mellan mig och Fredrik men i stället så såg hon sin chans till att visa honom vad hon går för.. Ge honom så himla mycket komplimanger, städade, uppskattade honom, visade honom respekt mm... Så i sak så förstår jag att om man är i ett förhållande där det är K.A.O.S och man bara bråkar och skiter i varandra, och när det då kommer en person som visar dig allt som man ska som flickvän/pojkvän så blir det lätt att man hamnar på fel väg, vilket det slutade med här... 
Jag vet inte hur jag ska göra med allting, enligt mig så finns det en oskriven regel att man går aldrig på en väns pojkvän eller ex... men inte för vissa andra uppenbarligen. Någonting som blivit positivt med det hela är ju faktiskt att nu vet jag vilka som är mina äkta vänner.. Trodde aldrig att jag skulle ha så mycket fel om andra människor, som man själv har stått i vått och torrt för men gör inte samma sak för mig när jag behövde dom... 

Sen är det ju lite såhär att Fredrik och jag ska försöka igen, ni kanske tycker att jag är helt dum i huvudet men det är faktiskt så att det finns känslor mellan oss och vi har en underbar son som vi vill kämpa för, sen är det också så att Fredrik gjorde slut med mig, sa till mig att han inte vet vad han är ute efter, han var också den som berättade allting för mig medan den andra jävla idioten ljög mig rakt upp i ansiktet, hon verkligen gick bakom ryggen på mig för att sedan hugga! 

båda har ångest men den ena för att han sårade mig så fruktansvärt och den andra för att jag fick reda på det...
Mitt liv är en jävla film just nu som jag hoppas tar slut snarast, för jag pallar inte, jag pallar inte att folk försöker förstöra för mig, så nu kommer jag att vara sååå himla försiktig när det gäller vänner... kommer nog aldrig mer att ställa upp så mycket för en människa i hela mitt liv, åtminstone inte någon " ny " vän.. jag vet vilka jag ska ta vara på och vilka som kan dra åt helvete rent ut sagt.. 
Så lite positivt har ju kommit utav allt jävla drama som är just nu.. jag har också gått ner 10kg på tre veckor, det är ju också en positiv sak, om man nu ska se det så.. 

Så vad kommer att hända nu?

Jo jag och Fredrik kommer att försöka hitta tillbaka till varandra, jag ska förmodligen säga upp mig och söka nya jobb, jag kommer att behöva gå till min psykolog varannan vecka nu tills allt har hunnit lägga sig. 
Så ser mitt liv ut just nu, inte så mycket intressanta saker men ändå, måste få skriva av mig, hade velat skriva såååååå mycket mer men man får ju tyvärr inte hänga ut andra människor hur som helst... 

Så ja du E om du läser detta så vill jag också påminna dig om en sak jag sa till dig...
- Jag får ALLTID det jag vill ha, spelar ingen roll hur lång tid det tar så får jag det ALLTID, och du kan sluta gå in på andras mobiler för att hålla koll på Fredrik, du kan sluta stå och driva om allt det här på jobbet, du kan sluta stalka mitt och Fredriks liv, du är ute ur det så det är ingen idé... 
Skaffa dig ett liv och tänk på din familj innan du utför dina vidriga handlingar!​


Puss och godnatt! 

Likes

Comments

Efter en dag med tandläkarbesök, härliga samtal med svärmor och bara massor av mys med familjen säger jag god natt!
Imorgon väntas jobb 17-22, inte alls taggad eftersom att det är kaos på jobbet!
Alltid lika roligt att komma tillbaka till sin arbetsplats när det bara är massor av skitsnack och påhopp! Får väll se hur länge man orkar lyssna på dom innan blir förbannad haha! Nej nu ska jag sova upp tidigt för att lämna sonen på förskolan!
Godnatt'

Likes

Comments

Alltså jag har en sådan sjuk fobi för magsjuka!
Jag vet seriöst inte varför jag är så himla rädd för att få det?
Man dör ju liksom ändå inte av den så jag fattar inte varför jag är så himla löjlig?
Usch, blir så irriterad på mig själv ibland..
Jag har gått och oroat mig i över en vecka nu om att jag kommer att få magsjuka?
Men varför har jag inte fått den då?
Varför blir alla sjuka förutom jag?
Kan det komma efter två veckor?
Näst intill alla brukare på mitt jobb har magsjuka?
Kommer jag att bli smittad om jag börjar jobba imorgon?
Kommer jag ens att klara av att jobba imorgon?
Så går det runt i mitt huvud hela dagarna, fast jag vet att jag inte har magsjuka eller kommer att få magsjuka så inbillar jag mig att snart kommer det att komma!
Men det var förra Fredagen som min son vart sjuk och sen har det bara gått runt bland mina nära men varken jag eller Fredrik har fått det? Så vi måste antagligen vara immuna mot skiten.. ( förhoppningsvis ) haha..
Nej usch vad jag hatar mig själv när jag gör såhär. Jag kan inte äta, sova eller vara så aktiv som jag vill.
Jag får för mig att jag mår illa och om jag äter så spyr jag?
Det är ju någonting fel i mitt huvud....
Den ända gången jag inte fokuserar på magsjuka just nu är när jag får göra någonting, typ hjälpa till med hästarna, åka och handla, när jag hittar på saker och inte bara sitter hemma.
Jag har ju till och med fått för mig att lägenheten är full med bakterier så den som kommer upp till oss blir sjuk! Fast jag vet att det inte är så, så lurar jag hjärnan ganska grovt!
Vet helt ärligt talat inte hur många gånger som jag har sanerat lägenheten med klorin, för att jag ska få bort så mycket bakterier som möjligt, men ändå drabbas folk av det som kommer hem till oss?
Jag kanske har det så jäkla skitigt att det inte går att få bort?
Haha nej nu får jag fan ge mig. Jag är ju helt pantad i skallen hahaha.
Jag skäms lite för att jag ens skriver detta kan jag ju säga, jag vet själv hur löjlig jag är och att jag inte borde hålla på såhär, men jag lovar att det är svårt!
Jag har alltid vart en människa som ältar saker, en människa som nojar upp mig för allt möjligt fast jag vet att jag inte behöver!
Ett tag trodde jag att jag var gravid men som tur va så var jag inte det.
är ganska nojig av mig när det gäller det mesta, och eftersom att jag hade en sådan himla bra graviditet så kanske jag får tillbaka det med nästa graviditet?! vem vet haha, men samtidigt så är det värt det. Det är värt att må skit och piss för man får igen det sen. Att få ett barn är en sådan himla obeskrivlig känsla.. Går inte riktigt att förklara vilka känslor som man får när man ser sitt barn för fösta gången! Hoppas att många människor får uppleva den otroliga känslan!
Nej nu får jag sluta skriva och göra någonting vettigt, typ som att hjälpa svärmor att städa lite!
Puss och Kram!


Klorin min nya bästa vän.


Likes

Comments

Finns nog inga ord som beskriver hur hjälplös man känner sig när någon i ens närhet är sjuk..
Veta att man inte kan göra någonting för att hjälpa, bara finnas där!
Känslan när man varken vet om det kommer att gå bra eller inte.
Känslan när man inte vet om man kommer att förlora någon nära eller inte.
Usch vad jag hatar den känslan!
Känslan att inte veta om personen kommer att bli frisk eller inte!
Finns det någon Gud så ber jag med hela mitt hjärta att det kommer att gå bra, att personen kommer bli frisk!
Att sådana här sjukdomar slutar existera!
Livet är inte rättvist...

Likes

Comments