En sak jag inte gillar är att hänga ut folk eller att snacka om saker även fast jag kanske har rätt.... Hela jävla graviditeten har jag backat undan, låtit dig snacka shit fram och tillbaka om att jag inte vill att du ska hjälpa till hit o dit, Well det var FAN inte jag som var ute o söp hela nätterna och blev våldsam... Jag har backat och låtit folk tycka synd om dig för att du inte får träffa ditt barn o shit medans vi båda vet vilken fegis du är. Du vågar inte lyfta luren o ta det med mig utan snackar shit till folk för att du inte vill vika dig o ta ansvar. Ett ord till från din mun om mig och du förvränger sanningen så lovar jag dig att alla ( SMS, MESSENGERKONVERSATIONER, SAMTAL ) allt det kommer jag inte bara skicka till dom du snackar med som tycker synd om dig. Utan det kommer hamna här, facebook och överallt där dina vänner kan se hur allt du gjort mot mig under graviditeten. Så backa och låt mitt liv vara ifred! som jag sa då och säger nu! Den dagen du känner att du vill ta ansvar är du mer än välkommen men innan det så snälla radera mitt namn från din mun och sluta förvränga sanningen! Ingen kommer klandra dig om du säger att du inte är redo än. men att säga att du inte kan göra nåt åt saken är bullshit. för en människa som vill ha sitt barn skulle gå genom eld och vatten inte gå ut o supa o låtsas som ingeting speciellt inte när jag står bredvid... varför inte ta tillfälle i akt o ställa mig mot väggen då? om det nu är jag som håller er isär och du inte kan få tag i mig?. Låt inte min tystnad ge dig luft!

xoxo Felicia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Denna månad kommer vara sån stress för mig omg..... har ingen koll på nånting men har 3 veckor på mig att köpa in dekorationer, saker till bakelsen, kläder till dopet, fixa håret, skicka ut inbjudningar. Men men det löser sig. Mamma kommer baka, GUDMOR fixar med snacks och småtugg. Så jag kan andas på den fronten. Sen gör Mamma alla inbjudningskort. Kommer lägga upp sen hur dom ser ut hihi. Går att beställa av henne s
om ni skulle gilla dom. Men det blir dop. Som tur är så är kyrkan,lokalen och dopklänning färdigt hahha..

Har ni tips på vad jag ska tänka på? så jag inte glömmer nåt?

xoxo Felicia

Likes

Comments

Har ni bara suttit och tittat på ert barn och så kommer kärleken sakta men säkert?!

Har ni känt så sen förlossningen??!Well det har inte jag. Missförstå inte mig jag älskar min son sjukt mycket just nu men det har inte varit en lätt väg hit kan jag säga. Nästa inlägg tänkte jag skriva om en sak som inte pratas om så mycket nämligen Graviditet och förlossningsdepression. puss så håll utskick!

xoxo Felicia

Likes

Comments

Den omtalade tandkrämen, som sålde över 3 MILJONER exemplar förra månaden❕😱✨


💎 Skonsam för tänderna, helt utan blekning och tar även bort tandsten!


💎 Tack vare tandkrämens patenterade antiplack skydd så skyddar den tänderna mot, samt tar bort, missfärgningar på tänderna. 🙌 speciellt vi som röker, snusar och dricker kaffe 😲💎 Gör som många av mina vänner och beställ din tandkräm nu genom att skriva ett PM till mig 🤗💎 jag har också beställt till mig själv!


(Kollegors före & efterbilder)

xoxo Felicia

Likes

Comments

Hej hej!

Igår vart det ryggbiff med potatis och kantarellsås till middag. Älskar när jag får tid till att göra mat som jag är sugen på. Ibland så blir Tyler grinig men oftast så är han en lugn bebis som bara älskar och blu underhållen hahaha. Idag blir det en lugn dag hemma bara med massa filmmys och gos. Sen imorgon blir det en mer äventyrligare dag för mig.

xoxo Felicia

Likes

Comments

hello! tänkte slänga in litet inlägg om hur jag gör inför Tylers nattning.  

Oftast somnar han vid 16-17 och vaknar vid 19:00. Antingen underhåller jag honom i en timme eller så badar jag honom vid 19:30 så att han får flaskan vid 20:00. Efter flaskan så kramas vi och pussas lite sen lägger jag honom mer nappen, nallen och en filt vid fötterna på spjälsängen. Sen släcker jag och sitter bredvid med en hand på hans kind. Precis innan han somnar ställer jag mig upp och går ut från sovrummet och låter han vara själv. Oftast somnar han snabbt men ibland kan han putta ut nappen från munnen och då blir han ledsen men då går jag in och lägger nappen i hans mun och går igen utan att säga nåt till honom. sen sover han från 20:30-21:00 till 04:30-05:00 vaknar upp får en till flaska och får komma upp till sängen sen sover han igen från 05:15 till 09:30-10:00. hahaha denna unge älskar att sova. Så nu får han flaskan och ska läggas snart 💙 men idag får han sova i sängen med mig för han sov hos mormor och morfar igår.  Skriv gärna hur ni gör för nattning 💙

xoxo Felicia

Likes

Comments

Asså Tyler är så smart och stark. Han är 2 månader och har så stark nacke så det är otrolig. Han har haft stark nacke sen födseln och läkarna blev till och med förvånad haha. Dessa saker har han hunnit göra på 2 månader:

1. Vänt sig från mage till rygg 4 gånger

2. skratta högt då menar jag verkligen skratta. ska lägga upp videon.

3. Han jollrar sååååå mycket. Svarar tillbaka när man pratar med honom.

4.Han kan hålla sin nacke stadigt hela tiden utan problem

Och den lilla shiten har bestämt sig för att han e för stor för att ligga ner i vagnen! whata? han vill sitta upp i vagnen. Nån mamma som har en tips o ge mig för hur jag ska göra? jag kan ju inte byta till sittdel redan nu? han e bara 2 månader....

xoxo Felicia

Likes

Comments

Jag tänkte fortsätta med historian nu när baby T sover hahaha. Har en sömntuta till son jag lovar. Mer om det kommer senare i ett annat inlägg.

21:00

Vi sätter oss i bilen allesammans ( jag, mamma, pappa och lillebror) Stackars lillebror som typ inte förstår hahha. Kanske lika bra ;) . Jag sitter i bilen och börjar smsa dom närmaste och viktigaste så dom vet att det är på gång. Känner mer och mer värkar och börjar klocka dom... fy fan nu känns det lite mer än mensvärk men jag klarar det. Vi kommer fram till karolinska och mamma följer med in. Jag får ett förrum och får CTG kurva. Mamma sitter på stolen framför mig och jag måste sära på benen för BM ska undersöka mig hahahaha whaat... säger till mamma " kolla inte ok?". Det var det minst viktiga för henne förstår jag nu. När dom undersök så är jag bara öppen 4 cm... skojar du med mig!!!????.... men nopp.. sen går det åt skogen. jag börjar skrika... smärtan kom från ingenstans. Det gick från 0-100 på 1 min jag skojar inte. Börjar skrika efter lustgasen... Ge mig alla bedövningar ni har. Rummet är inte ledig än.. men omg jag måste ha bedövning nu skojar du eller..... Klockan var 21:40 när vi kom in vet inte vad klockan va när jag fick komma in till själva förlossningsrummet. Förlorade både tid och rum haha. Men allt går så fort. När jag får lustgas så blir det lite bättre men sen får jag epiduralen och wow... krystvärken sätter igång på en gång typ. BM tror inte på att det är dags så undersöker hon mig! OHHH JOOO öppen helt. så från 4 cm till 10 på 1 timme.. aa då förstår man varför jag hade så ont. Hon låter mig ligga kvar på sidan och ber mig att inte krysta utan låta han trycka ut sig själv. Min prins var så stark.. han trycker ut sig själv sakta men säkert sen får jag krysta och då kommer han ut 23:58 kommer min prins ut. Så liten bara 47 cm lång och väger 3190 gram. Det tog 18 min att få ut han från första krystningsvärken tills han var helt ute.


Det jag har lärt mig från denna förlossning är att jag ska stå på mig och inte åka hem. för det tog fan inte MÅÅÅÅNGA timmar som den där trötta BM sa. Det hade kunnat gå ännu snabbare och ännu värre jag kanske hade fått föda hemma liksom. Det var min historia..

xoxo Felicia

Likes

Comments

Första inlägget är alltid svårast men jag tänkte börja från start. så detta inlägg kommer bli lång men den kommer också ge er en inblick i svenska förlossnings kris. Here we go!

02:00

Vaknar av att jag har mensvärk men ändå inte.. det gör liksom inte för ont bara som ett tryck mot tjejmagen. Bestämmer mig för att gå och kissa. Trycket lättar så går och lägger mig igen. Lligger och vrider och vänder men till slut så lyckas jag somna ändå.

05:30

Vaknar igen av att X ska upp och jobba och jag inser att mensvärken sitter i igen. Så jag ställer mig i duschen med varmt vatten mot magen " ohhh va skönt " men det är så jobbigt o stå så X ger mig nånting o sitta på i dushen. Sitter där inne i kanske 10 min o blir rastlös ( hahah tröttnar snabbt på saker ). Lägger mig på soffan och X går till jobbet och jag somnar igen.

11:00

Vaknar av panik och inser att jag inte känt av Kycklingen ( kallade honom det i magen för han hade som en näbb på första UL ) sen igår på hela dagen. Ringer X och säger att jag ska ringa till Karolinska. Jag ringer dom och dom ber mig komma in. Då har jag redan gått över 4 dagar med honom. Han var beräknad 3/7. Ringer min tjejkompis L och ber henne följa med mig för jag tror att det är dags.

12:00

Vi kommer in och dom kopplar mig till en CTG kurva och varje gång jag får en värk så skrattar jag för jag inte vet vad jag ska göra annars. Hon undersöker mig där nere och jag är öppen 4 cm " TACK GUD ". Mina värkar är täta jag har 4 var 10:e minut. så jag får stanna. Läkaren kommer in och börjar buffa på min mage för och få kycklingen och röra sig men icke sa nicke. jag börjar bli orolig... säg inte att vi har klarat oss såhär länge för att han bara ska dö. Hon tar fram UL apparaten och kollar men nopp inga rörelser.. Hon ber mig gå ut och gå i 1 timme och äta nåt sen komma tillbaka då är klockan 12:40 när jag går från karolinska.

14:30

HAHAHA nästan 2 timmars promenad när hon sa 1 timme... men det var så skönt och vara ute och gå. Kommer in och dom har bytt läkare och sjuksystrar.. Denna sjuksyster som får mig är så nonchalant och typ så trött... jag förstår hon kanske är trött men man kan iallafall vara trevlig... Dom ber mig vänta eftersom på 2 timmar har tydligen alla rum tagit slut. Jag säger till henne " jag kan fortfarande inte känna honom" men det spelade ingen roll för det fanns inga rum. Efter 15 mins väntan fick jag ett rum till slut och blev kopplad till CTG igen. Lika mycket värkar och fortfarande öppen 4 cm. En annan läkare kommer in och hon är mer hårdhänt mot magen och säger " förlåt men jag måste ". För mig gjorde det inget för hon fick honom o röra en arm iallafall... slipper kejsarsnitt tack och lov. Hon tycker att jag ska läggas in för förlossningen är på gång. jag får jobba mig igenom öppningen på sjukhuset eftersom vi redan hade en plan. vi skulle börja med varmt bad.. Men sen kommer denna otroligt trötta BM och säger att det inte finns plats så jag får åka till Södertälje?!! öhh nej tack!!. Ber dom kolla Uppsala men fullt där också. Jag sitter och känner tårarna komma och paniken växa i magen och hals.. Ringer till mamma och förklarar mamma säger Absolut INTE. BM kommer tillbaka och säger " vet du vad? eftersom du är öppen 4 och har en liten kant kvar ( en nagelkant) av livmodertappen så får du åka hem..... " Jag får 2 alvedon och 1 sömntablett av henne. sen säger hon " Du får inte känna som att vi skickar iväg dig härifrån men det finns inte plats och det kommer drömma MÅNGA timmar innan du ska föda. Det är trots allt första barnet brukar ta LÅNG tid. " Jag ringer mamma och börjar nästan gråta i telefonen. Pappa kommer och hämtar mig och vi åker hem. klockan är 18:00 när pappa hämtar mig. Vi är framme i märsta 19:45 och jag tar både alvedon och sömntablett. Mamma kommer in till mitt rum 20:00 och vi planerar lite... vi tror det kommer starta på natten.. Mamma lämnar mitt rum 20:15 och jag ringer X och förklarar allt.

20:30

Pratar i telefon och känner som att nån tar en nål och spräcker en ballong i min mage... några sekunder senare kommer lite vatten ut. jag ropar på mamma och säger " My water just broke ". Ville säga det på engelska för så gör dom på filmer... hahahha man kan ha roligt också mitt i allt. Kollar på mina lakan o ser att vattnet e grön/brun aktig jag säger till mamma att han har bajsat i vattnet... Mamma ringer till Uppsala och det är fullt... jag börjar blöda lite och får panik... hon ringer till karolinska och säger att vi kommer in.....


NU VAKNADE TYLER SÅ DEL 2 KOMMER SEN. HAHAH PUSS


xoxo Felicia

Likes

Comments