Vecka 38: INSTÄLLD

Så känns det just nu. Tisdag och inget har hittills blivit som planerat. Natten till igår brann det på jobbet vilket resulterade i att ingen fick befinna sig på kontoret. Jag har jobbat hemifrån hela dagen igår och idag och kommer troligtvis göra det hela veckan. Men eftersom det blev hemmajobb så blev också min massagetid idag inställd (vi har massage på jobbet varannan vecka) vilken jag hade sett fram emot då jag inte kunde gå på min förra tid heller.

Men man får se det från den ljusa sidan, kontoret brann inte ned helt och hållet och jag får mer tid med Baloo. Behöver inte kliva upp lika tidigt när jag kan jobba hemma, Baloo behöver inte vara ensam och jag slipper stressa hem på lunchen.

Sedan skulle vi gå på vår kurs "Lugn & Tyst" idag som började 18.30. Men när klockan är fem över halv och vår instruktör inte har kommit ännu trots att alla deltagare är på plats så beslutar vi att ringa till henne. Och hon hade tagit fel på dag så lektionen blev inställd. Lite surt med tanke på att vi ändå har en halvtimme dit med bil, man skyndar sig iväg för att hinna dit och har förberett sig för kurs.
Men vi gjorde det bästa av saken och tog en gemensam promenad alla kursare vilket ju blir en träning i sig, att gå tillsammans med andra hundar.

Har så här mysigt sällskap när jag jobbar hemma. Notera tungan som hänger ut <3

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Usch vad läskigt att det brann, men härligt att du kan se alla positiva saker med det! 😊www.yasmissy.blogg.se
Pauline
Pauline,
hahaha alltså bilden :'Dlillafrokenhurtig.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229